Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Teraz jak leakerzy odkryli takiego asa to nintendo już zrobi zapowiedź zaraz. 

• Odpowiedzi 6,4 tys.
  • Wyświetleń 342,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Hype jest zawsze, a potem przychodzi rzeczywistość.

To prawda, miała być epicka eksploracja kosmosu a skończyło się na podróży między ekranami ładowania i wymarłych planetach

Opublikowano

This is Furukawa,

Voice chat yes

OLED no

Hai

Hai

Arigato gozaimasu

Spoiler

ale i tak jest hajpik, czwartek :fsg:

Opublikowano

Czyli ma być myszka w joyconie i przycisk do chata, jeszcze tylko analogowe triggery i Switch 2 będzie konsolą totalną.

Opublikowano

Screenshot_2025-01-15-00-12-02-32_b72a20be883aec8a014bd2b7c7038e87.thumb.jpg.f3be06bf966e8507ab4f7fecc9eddc8d.jpg

Niby od tych co leakuja od czego będzie guzik C 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dobra, czy tylko ja mam problemy z rozszyfrowaniem tego co jest tutaj napisane? Pokażemy Switcha 2 ale nie pokażemy Switcha 2 jako sprzętu?

Nie tylko Ty.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dobra, czy tylko ja mam problemy z rozszyfrowaniem tego co jest tutaj napisane? Pokażemy Switcha 2 ale nie pokażemy Switcha 2 jako sprzętu?

A możę to...

ŻARCIK

Opublikowano

Wybaczcie dla Paola, chłopak totalnie nie odnajduje się w świecie dzisiejszego gejmingu

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dobra, czy tylko ja mam problemy z rozszyfrowaniem tego co jest tutaj napisane? Pokażemy Switcha 2 ale nie pokaże Switcha 2 jako sprzętu?

Ja pierdole xd

Opublikowano

CPU 1 GHz w docku? Tak niskich prędkości to nawet w najtańszych telefonach się nie spotyka i nie pokrywa się z wpisanym Arm Cortex-A78C który 3x szybciej śmiga. Nie klei się ten przeciek bo to by oznaczało minimalnym wzrost w stosunku do Switcha 1 i mega kłopoty w multiplatformach nawet takich które śmigały na PS4/XOne.

Opublikowano

Eh no wlasnie dlatego otwieranie tematu przed oficjalna zapowiedzia od Nintendo to byl glupi pomysl :/ Ktos pamieta mniej wiecej o ktorej godzinie przewaznie nintendo informowalo o nadchodzacym Direct? 

Opublikowano
1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):

Eh no wlasnie dlatego otwieranie tematu przed oficjalna zapowiedzia od Nintendo to byl glupi pomysl :/ Ktos pamieta mniej wiecej o ktorej godzinie przewaznie nintendo informowalo o nadchodzacym Direct? 

15 albo 16

Opublikowano

Tak sobie teraz myślę, że jeśli w tym roku dostaniemy nowe części:

- Mario Kart

- Mario 3D

- Metroid Prime

- Pokémon Legends 

i do tego jakąś grę dla casuali w stylu 12 Switch/Nintendo Land/Wii Sports to będzie to dobry rok startowy. Trochę jak ten 2017 dla Switcha 

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Te chujki to pokażą w marcu dopiero, mówię wam.