Opublikowano wczoraj o 13:36 1 dzień Moja konsola doszła w poniedziałek, ale na razie nie mam czasu by się nią bawić? Testował ktoś już na S2 serię Xenoblade? Warto ją przerzucić na Switch 2 czy to wiele nie daje i na razie może zostać na starym Switchu?
Opublikowano wczoraj o 13:37 1 dzień Pisałem Ci easye że albo szybko będzie switch 2 edition trójki albo szybko zapowiedzą czwórkę.Idąc dalej wręcz pewny jestem, że smash też dostanie Switch 2 edition tym bardziej że Sakurai grzebie przy czymś innym i gadał że już pomysłu na serię nie ma
Opublikowano wczoraj o 13:39 1 dzień Autor 3 minuty temu, Enepsignos napisał(a):Moja konsola doszła w poniedziałek, ale na razie nie mam czasu by się nią bawić? Testował ktoś już na S2 serię Xenoblade? Warto ją przerzucić na Switch 2 czy to wiele nie daje i na razie może zostać na starym Switchu?Warto bo gry chodzą w dynamicznej rozdziałce.
Opublikowano wczoraj o 13:40 1 dzień 2 minuty temu, Daffy napisał(a):Pisałem Ci easye że albo szybko będzie switch 2 edition trójki albo szybko zapowiedzą czwórkę.Idąc dalej wręcz pewny jestem, że smash też dostanie Switch 2 edition tym bardziej że Sakurai grzebie przy czymś innym i gadał że już pomysłu na serię nie maDobra 3ka trójką, ale zapowiedzieli pierwszy spinoff Splatoona i to jako ex na Switcha 2
Opublikowano wczoraj o 13:59 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 7 godzin temu, Bzduras napisał(a):Za ogarnięcie tematu premiery brawka, chyba tym razem naprawdę każdy kto chciał to kupił.Patrząc po niektórych wpisach tutaj na forum w dziale s2, to powiedział bym że nie tylko kupili wszyscy ci co chcieli, ale także kupili ci co nie chcieli Xd
Opublikowano wczoraj o 14:05 1 dzień 20 hours ago, GearsUp said:Vitamin Connection. Ex na Switcha, idealny do co-opa do sterowania JoyconamiSwitch 2 nie ma IR w joyconach więc niektóre plansze chyba nie działają. Ściągnąłem demo po rekomendacji ale właśnie jedna z trzech plansz nie śmiga. Edytowane wczoraj o 14:05 1 dzień przez Bishonen88
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Autor 8 minut temu, Bishonen88 napisał(a):Switch 2 nie ma IR w joyconach więc niektóre plansze chyba nie działają. Ściągnąłem demo po rekomendacji ale właśnie jedna z trzech plansz nie śmiga.A próbowałeś parować z joyconami pierwszego Switcha?
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 50 minut temu, balon napisał(a):Patrząc po niektórych wpisach tutaj na forum w dziale s2, to powiedział bym że nie tylko kupili wszyscy ci co chcieli, ale także kupili ci co nie chcieli XdWszyscy chcieli tylko nie każdy to sobie od razu uświadamiał. ;)
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Godzinę temu, Enepsignos napisał(a):Moja konsola doszła w poniedziałek, ale na razie nie mam czasu by się nią bawić? Testował ktoś już na S2 serię Xenoblade? Warto ją przerzucić na Switch 2 czy to wiele nie daje i na razie może zostać na starym Switchu?Jeżeli o patche pytasz, to wciąż ich nie ma do żadnej części, zwykła poprawna wsteczna. To chyba jedyna flagowa seria tak porzucona na premierę Switcha 2, konsola Zeldziarzy i Marianów.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. To chyba nie jest flagowa seria. Sprzedaż tej serii jest marna jak na standardy Nintendo.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Autor 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Jeżeli o patche pytasz, to wciąż ich nie ma do żadnej części, zwykła poprawna wsteczna.To chyba jedyna flagowa seria tak porzucona na premierę Switcha 2, konsola Zeldziarzy i Marianów.Yoshi, Donkey Kong, Metroid nic nie dostały
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Jeżeli o patche pytasz, to wciąż ich nie ma do żadnej części, zwykła poprawna wsteczna.To chyba jedyna flagowa seria tak porzucona na premierę Switcha 2, konsola Zeldziarzy i Marianów.Ponoć jest patch dla Xeno 3, ale większość materiałów w sieci poza ustabilizowaniem framerate nie pokazuje większych zmian. Może będą później.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 4 godziny temu, roivas napisał(a):Nie no, rozumiem, ale mi szkoda bo jednak te parę godzin więcej na baterii jest dla mnie ważne, tak może bym też pchnął, ale jednak subiektywnie za mało warty ten OLED teraz. Czy za konsolę bym zapłacił 1500 czy 2200 to już za wiele nie zmienia.Switch 2 większy, lepiej leży, dydki większe. Ogólnie wygodniejszy. Ekran nie jest tragiczny jak tutaj można przeczytać. Wolę ten trochę większy ekran, bo jak testowałem gierki to po odpaleniu oleda od razu wypadał mniejszy i było to piwresze co mi się rzucało w oczy. Leżały dwa docki, grałbym ciągle na 2 i ten oled by tak stał i stał i czekał na nie wiem co. A nie jestem purystą ani czasu nie mam żeby kminic na czym pograć- dziś może oled, a może 2.Problem z bani. Ale jak ktoś chce niech trzyma obie wersje. Dla mnie to się mijało z celem, więc po szybkich testach poleciał w świat.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. No i proszę państwa szkiełko za 25zł (i to dwa w zestawie) samo wskoczyło na konsolę idealnie, bez bąbli, kurzu itp. OFICJALNA folijka nintendo? Bez żartów proszę.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Dzisiaj byłem w ME, i tak podszedłem pod stoisko z konsolami zobaczyć czy S2 jest na miejscu. Jest jedna sztuka.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Serwery wytrzymały, sztuk nie zabrakło, spółki komandytowe ogarnęły, rekordy sprzedaży spływają z każdego wręcz kraju - chyba już taka ostatnia premiera w tej branżuni
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 1 godzinę temu, Mari4n napisał(a):Dzisiaj byłem w ME, i tak podszedłem pod stoisko z konsolami zobaczyć czy S2 jest na miejscu. Jest jedna sztuka.W Białymstoku w MM spokojnie z 8-10 sztuk leży na półce. Gier też w chuj. Nintendo dowiozło z dostępnością na premierę.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Do końca roku może pęknie 18-20 milionów. Za rok sprzeda się więcej switcha 2 niż xboxow sx
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nie napisali w tym poście bo są skromni ale to też najlepszy start jakiejkolwiek konsoli ever
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. U mnie nie do dostania od ręki. Sprawdzałem Walmart, Target, Bestbuy, Gamestop. Wszędzie out of stock. Za to na facebooku luźno i z od ręki. Ceny takie jak w sklepie czyli 500$ za konsolę. Chyba skalpelom nie pykło
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Mówiłem, że ta konsola jest skazana na sukces. Teraz 3rd party będzie coraz bardziej ochoczo wskakiwać na ten wagonik (bo sukces poprzednika i przyzwoita już w tym momencie baza klientów nie pozwolą się zignorować), Nintendo musi zadbać o jakiś fajny 1st party line-up i ta kula śnieżna sama się potoczy.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Z 3rd party będzie teraz o wiele prościej, bo gry i tak są zoptymalizowane pod Series S. A skoro ogromna większość działa na Decku, to tym bardziej będzie na Switchu 2. Czekam na coś na UE5, to będzie dobry test