Opublikowano piątek o 10:291 dzień Dobry ten dlss. Szczególnie wyłączony https://youtu.be/SvjnrnFZufs?si=LoCADfL64D9pjukA
Opublikowano piątek o 12:281 dzień Odpaliłem sobie Mario Strikers z emu gc....spoko ale to przecież czasem klatkuje xdddd
Opublikowano piątek o 13:261 dzień Emu z NSO mialy poprawiac wydajnosc gierek? Myslalem ze to leci 1:1 i jak na orginalnej platformie bylo slabo to na Switchu tez.
Opublikowano piątek o 14:001 dzień 34 minutes ago, pawelgr5 said:Emu z NSO mialy poprawiac wydajnosc gierek? Myslalem ze to leci 1:1 i jak na orginalnej platformie bylo slabo to na Switchu tez.A nawet jest gorzej przez mocny input lag.
Opublikowano piątek o 14:401 dzień Liczę, że poprawią te emulatory. Na pierwszym switchu też na starcie były tragiczne ale z czasem wyprowadzili je na akceptowalny poziom
Opublikowano piątek o 21:051 dzień RAZER Cobra Pro, DeathStalker V2, Strider Chroma, Barracuda Pro, Mouse Dock Pro, Base Station V2 Chromasorry ale kurde stojak na sluchawki za 300 zł?https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/sluchawki-i-glosniki-komputerowe/stojaki-na-sluchawki/stojak-na-sluchawki-razer-base-station-chroma-v2-mercury?gad_source=1&gad_campaignid=20948667791&gbraid=0AAAAADoIO68l9LOKGNPcGKuMN1YBn2cvn&gclid=Cj0KCQjw953DBhCyARIsANhIZoad3un8LZq68HBGmLO7aRAn1GGP7STJu8i7pBZt3n2jceug27qpZZEaAnsyEALw_wcB
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Podłączył inną konsolę do stacji...Podłączył inną konsolę do stacji Nintendo Switcha 2. Nieo...Sprawa VRR w Nintendo Switch 2 jest jeszcze bardziej skomplikowana, niż się pierwotnie wydawało.Ciekawe, VRR w Docku od Switcha działa z Legionem, ale nie ze Switchem. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez DarkStar
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ciekawa analiza SD vs S2 przenośnieWychodzi na to że sd osiąga praktycznie zawsze lepsze wyniki fps przy miejscami nawet lepszej grafie niż na S2. Ciekawostką jest fakt że sd przenośnie pobiera nawet 20watt, gdzie S2 ograniczony jest do 8watt. Jeśli ręcznie zmusimy SD do poboru takiej samej ilości energii to już S2 gniecie SD ale wiadomo że nikt by tak handhelda Valve nie ustawil za wyjątkiem ciekawostki do testów. NVIDIA zatem stworzyła procka który przy tak niskim poborze energii jest mega bardzo wydajny jednak ograniczony pobór energii i zablokowane zegary w trybie przenośnym robią to co robią...Sd vs S2 na tv z odblokowanymi zegarami I pełną mocą układu NVIDII to znowu nokaut na SD
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ooooo kuuuurwa!! Nowa konsola pokonała kilkuletnią w wydajności! No kto by się spodziewał... Ooooo kuuuurwa! Nowa konsola przegrała ze starą w jakości ekranu! No kto by się spodziewał...
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 17 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):Ooooo kuuuurwa!! Nowa konsola pokonała kilkuletnią w wydajności! No kto by się spodziewał...Uczą się od potężnej nvidii, która daje ogromny 30% wzrost mocy za byle jakie 12 000 pln.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. @Rooofie z 4090 na 5090 wymiana wyszła mnie 4k zł. Dostałem 30-50% wydajności w 4k w zależności od gry. Kupując switch 2 dostajesz gorszy ekran, gorszy czas pracy na baterii i w gratisie 20 letnie gry lagujące na emulatorze. Także słaby ten Twój argument.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ciekawe te wyniki. Dla mnie oznaczają dwie rzeczy:Jako posiadacz Decka nie ma absolutnie sensu kupować multiplatform na konsolę Nintendo. Pewnie niektóre będą trochę lepsze na Switchu, pewnie niektóre na Decku, ale nie będzie to różnica warta płacenia o wiele wyższej ceny gier na konsolę NintendoSwitch 2 ma wystarczająco mocy żeby flagowe gry na niego wyglądały oszałamiająco. Nie mogę się doczekać aż coś takiego pokażą, ale to pewnie dopiero w przyszłym roku
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a):Także słaby ten Twój argument.To bardzo dobry argument tylko twoje zaślepienie w nvidie, której karty musiałeś wymieniać 11 razy nie pozwala ci przejrzeć na oczy
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor 2 godziny temu, Daffy napisał(a):Niby znany youtuber a nie wie, że czasy ładowania na S2 są szybsze z pamięci wewnętrznej a nie nośnika. To między innymi dla mnie powoduje, że Key Cardy mają sens na S2. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez GearsUp
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mnie też zaciekawił fakt, że S2 na baterii wytrzymuje podobnie do SD OLED mimo tego że pobiera max 8watt zamiast 20-24watt. Gearsup zaniepokoiles mnie faktem że najdroższe karddridze w historii przez które wydawcy muszą uciekać w inne formy dystrybucji swoich gier są ostatecznie sporo wolniejsze niż pamięć wewnętrzna switcha2, a jak widać z porównania nawet zwykła karta sd czy tam podstawowy szybki dysk montowany w starej już maszynce Valve.
Opublikowano 59 minut temu59 min W końcu fajne porównanie obu sprzętów, bo zawsze wszędzie wrzucali z Dock mode, a byłem ciekawy jak to wypada w trybie przenośnym właśnie, gdzie ja tylko tak gram i przynajmniej wiem już na 100%, ze switch 2 nie jest mi potrzebny.
Opublikowano 9 minut temu9 min Nintendo mogło by wprowadzić dwa tryby, eco i boost przenośnie xd i dać te 12W kosztem baterii. No ale nie oszukujmy się, to menu i opcje nie zmienią się przez następne 6-8 lat.