Opublikowano czwartek o 17:092 dni 28 minut temu, messer88 napisał(a):ciekawe co będzie najbardziej bekoweczekam na RDRiiPowinni to wrzucic na premiere konsoli i wszystkie watpliwosci rozwiac
Opublikowano czwartek o 17:152 dni Autor 9 minut temu, Hanza71 napisał(a):Potwierdzam uzytkownicy Switcha to fani Sadomaso, sam nabilem z 300h w BL3, pewnie 4 tez wleci na premiere Magia Nintendo.
Opublikowano czwartek o 17:362 dni Autor The latest Japanese hardware sales from Famitsu are as follows:Switch 2 – 179,641Switch OLED – 18,236Switch Lite – 13,135PS5 – 10,631Switch – 5,975PS5 Pro – 4,376PS5 Digital Edition – 2,124Xbox Series X – 351Xbox Series S – 189Xbox Series X Digital Edition – 112PS4 – 32For comparison’s sake, here are the hardware numbers from last week:Switch 2 – 62,733Switch OLED – 15,506Switch Lite – 5,505PS5 – 4,426Switch – 2,626PS5 Pro – 1,884PS5 Digital Edition – 831Xbox Series S – 155Xbox Series X – 78Xbox Series X Digital Edition – 38PS4 – 19To nowe zestawienie z 2 tygodni ale i tak widać, że liczby S2 się zwiększają. Imo mają tam problem z dostępnością konsolGierki:1. [NS2] Mario Kart World – 144,911 / 1,590,5392. [NS2] Donkey Kong Bananza – 60,200 / 267,2553. [NSW] Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles 2 – 38,200 / 92,6914. [NSW] Minecraft – 20,204 / 3,975,5115. [NS2] Super Mario Party Jamboree – Nintendo Switch 2 Edition + Jamboree TV – 19,172 / 47,5916. [NSW] Gradius Origins – 18,998 / NEW7. [NSW] Mario Kart 8 Deluxe – 18,111 / 6,416,7078. [NSW] Animal Crossing: New Horizons – 12,575 / 8,199,8859. [NSW] Super Mario Party Jamboree – 12,040 / 1,371,80810. [NSW] Tamagotchi Plaza – 11,265 / 172,862
Opublikowano czwartek o 17:412 dni 40 minutes ago, GearsUp said:Ludzie grali w W3 na S1 więc wątpię czy z tymi grami będzie większa beka, klatkarz leciał do 20-28 w Novigradzie. W ToTK przy używaniu ultrahanda też były okolice 25 fps i się grało. Jeżeli chodzi o gaficzkę to raczej nic nie pokona poksów a sprzedają się w milionach.Nie no chyba jest gorzej, 25 FPS to było w Novigradzie na PS4.
Opublikowano czwartek o 17:442 dni Autor 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Nie no chyba jest gorzej, 25 FPS to było w Novigradzie na PS4.Pisałem to na podstawie tego filmu, 14 minuta
Opublikowano czwartek o 18:231 dzień Żeby przepłukać paletę po fanbojskim pierdu pierdu to dla odmiany podobno Cronos bardzo ładnie sobie radzi na S2:
Opublikowano czwartek o 18:591 dzień 2 godziny temu, messer88 napisał(a):Cronos, Outlaws, Elden, ciekawe co będzie najbardziej bekowe na tym sprzęcie. BL4 też może być ostrym zawodnikiem.Dam znac, jak Cronos i Outlaws, bo zamowione ;)
Opublikowano czwartek o 19:041 dzień dobrze mi sie gra w demko tego:grałem 3x, bardzo przyjemny platformer.Widzę nowszą wersję - na switcha 2 z dodatkiemno i kurde ulepszenie ze switch1, czy pusty kart na switcha 2 z dodatkiem? Nie mogli wydać na switchu 2 normalnie na kartridżu? :/ nie chce kolekcjonować tych gamecardów
Opublikowano czwartek o 19:111 dzień 14 minut temu, GearsUp napisał(a):Czego nie można powiedzieć o Daemon X MachinaTe 30 fpsow plus beznadziejny Frame Pacing odbiera ochote do grania na S2. Nawet celuje sie nieprzyjemnie, ech, skip jak ch..
Opublikowano czwartek o 19:111 dzień Przecież Kirby z patchem pod S2 i dlc będzie w pełni na kardridzuTeraz, easye napisał(a):Te 30 fpsow plus beznadziejny Frame Pacing odbiera ochote do grania na S2. Nawet celuje sie nieprzyjemnie, ech, skip jak ch..Grałem w demo i potwierdzam, celowanie na totalnym lagu, jedna z tych gier gdzie nawet jak na papierze jest stale 30 to nie ma przyjemności z grania
Opublikowano czwartek o 19:151 dzień Autor 1 minutę temu, easye napisał(a):Te 30 fpsow plus beznadziejny Frame Pacing odbiera ochote do grania na S2. Nawet celuje sie nieprzyjemnie, ech, skip jak ch..Pewnie taki będzie los tych większych gier dopóki nie ujarzmią DLSSa. No ja nie zamierzam kupować tych leniwych portów. Zrobiłem wyjątek dla Wild Hearts S bo mi się podoba jak wygląda ta gra po kompromisach Edytowane czwartek o 19:151 dzień przez GearsUp
Opublikowano wczoraj o 02:48 1 dzień Dla mnie na razie tylko Donkey Kong Bananza. Mario Kart World względem Mario Kart 8 Deluxe wydaje się być mocno zniżkowy (sam jestem mocno zaskoczony, że nowe Mario Kart nie stało się moim system-sellerem). NS2 to wyłącznie ambiwalentne odczucia. Nie wiem ile w tym polityki cenowej (teorii na temat inflacji nie kupuję, bo zaopatruję się w gierki systematycznie), ale to na pewno mocny argument. Nie ma absolutnie żadnego nacisku na nowe gierki. Przeczekam - zobaczę... 🤷
Opublikowano wczoraj o 05:47 1 dzień 10 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):Dam znac, jak Cronos i Outlaws, bo zamowione ;)lubisz jak boli?
Opublikowano wczoraj o 06:05 1 dzień Autor Wrażenia kogoś kto grał w Elden Ringa na S2:Yes, I went into the open world specifically to see what the fuss was about. I mean, it all comes down to your definition of acceptable, really. It wasn't a constant 30, but was absolutely playable. More playable, I dare say than it was on launch on PC, where I experienced seconds-long hitches at times.Edit:Just booted it up on my Steam Deck OLED and ran around the same area to compare it to my memory of the Switch 2 version.Overall, they're very very close. The Switch 2 version feels and looks like Elden Ring. If you're concerned about it being compromised in some fundamental way, don't be. On top of that, I maintain that I'm almost 100% positive the Switch version has better IQ than the Steam Deck version running at native res. I don't remember seeing much aliasing on grass for example, and on the Steam Deck it's quite prevalent even at high settings. In fact, (and again, please don't crucify me if I'm wrong, I'm not Digital Foundry) the Switch 2 version seems like a close match to Steam Deck (PC) "high" setting preset. Certainly bringing it down to medium or low makes it look noticeably worse than I remember the Switch 2 version looking. Edytowane wczoraj o 06:05 1 dzień przez GearsUp
Opublikowano wczoraj o 06:33 1 dzień Snużenie ekranu S2 tak mocne że w silsong łatwe do dostrzeżenia nawet w materiałach z YT
Opublikowano wczoraj o 06:40 1 dzień 51 minut temu, jimmy napisał(a):lubisz jak boli?Bardziej chodzi o to, ze jestem fanem Star Wars + sprawia mi przyjemnosc zbierania pudelek. Na usprawiedliwienie moge tez dodac, ze Outlaws mi zona zrobila preorder, bo wie, ze mam zajawke na Gwiezdne wojny. A Cronosa chetnie sprawdze
Opublikowano wczoraj o 06:41 1 dzień Just now, Pierre Deck said:Bardziej chodzi o to, ze jestem fanem Star Wars + sprawia mi przyjemnosc zbierania pudelek. Na usprawiedliwienie moge tez dodac, ze Outlaws mi zona zrobila preorder, bo wie, ze mam zajawke na Gwiezdne wojny.A Cronosa chetnie sprawdzeTe gry to idealne dla zbieracza pudełek bo poza pudełkiem nic tam nie ma, szczególnie danych na kartridge.
Opublikowano wczoraj o 06:47 1 dzień Pytanie bo sam sie tez juz gubie w tych wydaniach gier xdKirby i Pokemony w wersji switch 2 to mają wsio grę na karcie i ten upgrade pack jest zintegrowany na kasetce, czy to jakiś kod jest a gra to wersja switch 1 na karcie?
Opublikowano wczoraj o 06:48 1 dzień Teraz, Soban napisał(a):Pytanie bo sam sie tez juz gubie w tych wydaniach gier xdKirby i Pokemony w wersji switch 2 to mają wsio grę na karcie i ten upgrade pack jest zintegrowany na kasetce, czy to jakiś kod jest a gra to wersja switch 1 na karcie?Wsio
Opublikowano wczoraj o 06:48 1 dzień 15 minut temu, Daffy napisał(a):Snużenie ekranu S2 tak mocne że w silsong łatwe do dostrzeżenia nawet w materiałach z YTWyjdzie OLED za dwa lata i będziecie wszyscy piali z zachwytu nad ekranem 😎
Opublikowano wczoraj o 06:49 1 dzień Autor Ależ ten ROG smuży, w dodatku ekran wygląda jakby był 2x mniejszy.
Opublikowano wczoraj o 06:54 1 dzień 10 minut temu, Czoperrr napisał(a):Te gry to idealne dla zbieracza pudełek bo poza pudełkiem nic tam nie ma, szczególnie danych na kartridge.brzmi jak gry na XBOX/PS5, ktore ostatnio na plytach tez maja jedynie kilkanascie megabajtow instalatora
Opublikowano wczoraj o 06:55 1 dzień 21 minut temu, Daffy napisał(a):Snużenie ekranu S2 tak mocne że w silsong łatwe do dostrzeżenia nawet w materiałach z YTKurcze, różnica generacji. Ja wiem, że to nie OLED, ale ktoś mógł powiedzieć Nintendo, że w 2025 można dostać faktycznie dobre ekrany LED-owe. :/
Opublikowano wczoraj o 06:55 1 dzień 5 minut temu, Soban napisał(a):Pytanie bo sam sie tez juz gubie w tych wydaniach gier xdKirby i Pokemony w wersji switch 2 to mają wsio grę na karcie i ten upgrade pack jest zintegrowany na kasetce, czy to jakiś kod jest a gra to wersja switch 1 na karcie?jak masz werjse gry na Switcha2, ktora tez wycodzi na Switcha i jest to gra od nintendo, to dostajesz kart do switcha1 z ulepszeniem do Switcha 2 na karcie, wiec zadne dane nie musza byc dociagane + mozesz te karty na luzie odpalac na Switchu1.beda wtedy dzialac bez ulepszen