Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, Pierre Deck napisał(a):

Patch graficzny do wieska 3, 60fps do MH Rise z ulepszen bym chcial.

Z gierek to residenty 2,3,4,7 i Village.

Moze malo prawdopodobne ale np rdr2 czy nawet na GTA5 dalbym sie wydymac na hajs.

Jakies wyscigi bylyby fajne. Moze Forza 5? Atomic Heart tez chetnie bym przeszedl ponownie na Switchu 2.

Alan Wake 2 tez bylby milym zaskoczeniem.

Z Nintendo to nie wiem czego moglbym sie spodziewac.

Tak wiele pytan, a zero odpowiedzi

Przecież oni dadzą zielone światło na wersje switch 2 może dwóm tytułom max.

• Odpowiedzi 6,9 tys.
  • Wyświetleń 367,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

zapowiedź nowego porządnego monster huntera, jakiś sequel Rise czy coś

Opublikowano
  • Autor

Niby Astral Chain 2 miał być gotowy na premierę S2 ale potem te roszady u Platynowych i niby Nintendo zaorało projekt podobnie jak było przy MP4. Wciąż wierzę, że ujrzymy sequel

Opublikowano

Ja to bym chciał patcha do smasha ultimate z 4k i rollback netcodem, bo gra jest git, ale granie online to jest absolutny dramat i gówno obesrane.

Smash jakiś na S2 bedzie bankowo, bo to maszynka do drukowania $, ale tak prawde mówiąc to nie wiem czy bym nie wolał czegoś w stylu mk8 deluxe, bo nie mam pojecia co jeszcze mozna wymyslic w kwestii smasha by usprawiedliwic zupelnie nowa gre, ale moze Sakurai costam kombinuje.

Opublikowano
5 minut temu, Soban napisał(a):

Ja to bym chciał patcha do smasha ultimate z 4k i rollback netcodem, bo gra jest git, ale granie online to jest absolutny dramat i gówno obesrane.

Smash jakiś na S2 bedzie bankowo, bo to maszynka do drukowania $, ale tak prawde mówiąc to nie wiem czy bym nie wolał czegoś w stylu mk8 deluxe, bo nie mam pojecia co jeszcze mozna wymyslic w kwestii smasha by usprawiedliwic zupelnie nowa gre, ale moze Sakurai costam kombinuje.

zeby nie spierdolili tylko tego jak z MKW.

SBU jest dla mnie gra kompletna, ktora mozna regularnie o nowe postacie wzbogacac. Patch by wystarczyl pod 4k lub 1080p i 120Hz

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano

Ninja Garden Ragebound dostało patcha gdzie można wyłączyć locka na 30fps czyli we wstecznej na S2 śmigać będzie w 60fps

Opublikowano

Jednak odrobine dziwnie ze idzie Direct i nie mozna wpisac "data premiery Silksonga" :(

Opublikowano

Moje typy:

• Hades 2 - data (może z natychmiastową premierą)

• Metroid Prime 4 - data

• Hyrule Warriors AoI - gameplay

• Jakaś platformówka z Mario - nawet jeśli remaster

• Kilka portów starszych gier, o których wcześniej nie wiedzieliśmy w stylu RDR 2

• Kilka portów nowych gier, o których nie wiedzieliśmy, Resident Evil Requiem

Opublikowano

Data Metroid Prime 4 to jest pewniak, gra wyjdzie lada moment. Na Gamescomie była grywalna i setki, jak nie tysiące osób mogło w nią zagrać. Stawiam, że Nintendo zapowie remake/remastery Metroid Prime 2 i 3. Do tego bankowo, z okazji 40-lecia Mario, pojawi się albo nowa platformówka z Mario w roli głównej, albo jakaś odświeżona/zremasterowana seria klasyków.

Z pewnością zobaczymy i usłyszymy o kilku dużych grach od studiów trzecich, osobiście trzymam kciuki za patche 60 FPS do gier Rockstara, a gdyby mi Nintendo zaserwowało np. remaster GTA IV na Switcha to byłbym wniebowzięty (no ale w to nie wierzę). Generalnie aż godzina Directa to jest mega długo, muszą skrywać kilka asów w rękawie.

Opublikowano
31 minut temu, MatekDM napisał(a):

Data Metroid Prime 4 to jest pewniak, gra wyjdzie lada moment. Na Gamescomie była grywalna i setki, jak nie tysiące osób mogło w nią zagrać. Stawiam, że Nintendo zapowie remake/remastery Metroid Prime 2 i 3. Do tego bankowo, z okazji 40-lecia Mario, pojawi się albo nowa platformówka z Mario w roli głównej, albo jakaś odświeżona/zremasterowana seria klasyków.

Z pewnością zobaczymy i usłyszymy o kilku dużych grach od studiów trzecich, osobiście trzymam kciuki za patche 60 FPS do gier Rockstara, a gdyby mi Nintendo zaserwowało np. remaster GTA IV na Switcha to byłbym wniebowzięty (no ale w to nie wierzę). Generalnie aż godzina Directa to jest mega długo, muszą skrywać kilka asów w rękawie.

Już jak mówisz o GTA IV i wspominasz Rockstar - to czy sądzicie, że ostatnie "wyczyny" Ubisoftu w związku z premierą Outlaws dają nam podstawy, żeby myśleć o GTA VI na NS2? Skoro to "pójdzie" na XSS, to może i też na naszym tablecie Manty.

Opublikowano

Dzwońcie po egzorcystę, ktoś chce ogrywać grę wszechczasów na Switchu 2

Opublikowano
54 minuty temu, TomciooPL napisał(a):

Już jak mówisz o GTA IV i wspominasz Rockstar - to czy sądzicie, że ostatnie "wyczyny" Ubisoftu w związku z premierą Outlaws dają nam podstawy, żeby myśleć o GTA VI na NS2? Skoro to "pójdzie" na XSS, to może i też na naszym tablecie Manty.

Według mnie prędzej doczekamy się GTA V na tej platformie, a GTA VI najwcześniej za 2-3 lata. Po wersji na PC generalnie. O ile w ogóle kiedykolwiek do tego dojdzie.

Ja bardzo chciałbym zobaczyć na Switchu np. jakąś kompilację Vice City Stories i Liberty City Stories. Albo właśnie GTA IV. No ale to Rockstar... nie wiem, wydaje się bardziej prawdopodobne, że jak zapowiedzą RDR2 w 60 klatkach na PS5/XSX, to wtedy zapowiedzą też wersję na Switcha 2.

Opublikowano
1 minutę temu, MatekDM napisał(a):

Jeżeli kiedykolwiek wyjdzie GTA VI na Switcha 2, to prędzej doczekamy się GTA V na tej platformie

Gdyby Rockstar chcialo, to dawno by wydalo GTA V na Switcha. Pewnie stwierdzili, ze to sie nie oplaca, bo GTA Online na Switchu nie mialo potencjalu. Port spotkal taki sam los, co fabularne dodatki.

Opublikowano

Lokomotywa z pociagiem nintendowcoe wjezdza dzisiaj na przystanek stacja weryfikacja

Bedzie placz, czy bedzie radosc?!!!??!

Opublikowano

Wyparcie i wewnętrzny płacz.

Opublikowano

Patchy do Xenoblade'ów raczej nie będzie (co najwyżej do XCX), bo za dwa lata powinien wyjść XC2 Definitive /

Liczę na jakąś bombę na końcu, może teaser nowej Zeldy w 3d?

Opublikowano
33 minuty temu, bountyhunter napisał(a):

Patchy do Xenoblade'ów raczej nie będzie (co najwyżej do XCX), bo za dwa lata powinien wyjść XC2 Definitive /

Dobra cicho tam tej, BĘDĄ WSZYSTKIE available today