Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 492,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Z tym rokiem fiskalnym i wprowadzeniem języka polskiego to wierzą chyba najwięksi fani, jedno z drugim ma malo wspólnego.

Pisarski miał cynk że będzie polski, a to się skończyło na jednym napisie Polish

Opublikowano
17 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Kto to ogląda xd

na pewno nie Dejw skoro nawiązał z nim współprace beksa

Opublikowano
58 minut temu, Patapon napisał(a):

Ten pan twierdzi, że interfejsu w naszym języku nie mają w planach.

To Pisarski beka czy nie beka?

Ten typ to zjeb i pierdolony kleszcz, co czepia sie wszystkiego, byleby istniec.

Ma parcie na szklo jak malo kto. W jakis gniotach paradokumentalnych wystepuje, jakis konferasjer walk MMA gdzie seplenil, jakies reklamy.

Gowno by spod siebie zjadl, jakby ktos mu powiedzial, ze jest wlasnie na streamie z kilkoma tysiacami ludzi. Do tego jego filmy to gnioty, co nic nie wnosza i opieraja sie na walkowaniu promek w eShop, gdzie 70% gier powtarza co 2-3 odcinki.

W temacie Pisarskiego, to wszystko co do tej pory powiedzial, to sie potwierdzilo. I to on jako pierwszy te informacje przekazal

A tak wracajac do spolszczen.

To co odjebali w DK, to mistrzostwo

20260122214821-01KFKQDHTRNDCQGHXNNYCQ5VK6.jpg

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano

Dziwnie mi się gra w gry Nintendo po polsku i raczej na pewno jedynie tytuły typu Xeno czy Fire Emblem rozważę odpalać z naszym językiem (o ile doczekają się pl). Jednak nie mogę nie zauważyć, że serducho ktoś włożył w te tłumaczenia i są świetne pod młodociany target.

Btw Rocket league z patchem pod s2

Opublikowano

Przyzwyczajenie robi swoje. Raczej będę dalej grał po angielsku, ale nie każdy zna język na tyle, żeby się nie pogubić na przykład w zeldzie. Małpa całkiem fajnie wyszła po naszemu

Opublikowano

W Małpę super się gra po polsku ale to nadal słaba gra jest (niestety).

Po tygodniu grania PL w MKW nie będziecie pamiętać starych nazw postaci :) , gratulacje dla teamu tlumaczącego za fantazję i dobrą robotę

Opublikowano
10 godzin temu, Daffy napisał(a):

Xeno czy Fire Emblem

no właśnie ciekawe, czy nowe FE to im się będzie chciało tłumaczyć bo to jednak trochę więcej roboty