Opublikowano piątek o 17:332 dni Stworzenie gry z duszą wymaga czasu. Czy lepiej tnie miecz zrobiony na szlifierce w godzinę, czy ten kuty miesiącami???
Opublikowano piątek o 17:352 dni 56 minut temu, GearsUp napisał(a):Dziwna cisza związana z tą serią, mogliby czymś zaskoczyćPrzecież tajski dodali do BOTW. Malo?
Opublikowano piątek o 17:382 dni 2 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Przecież tajski dodali do BOTW. Malo?Liczę po cichu, że i język polski dodadzą. To byłby sztos!
Opublikowano piątek o 17:392 dni 47 minut temu, ogqozo napisał(a):21 lutego wyszła gra w Japonii. Coś tam ze świata Zeldy wychodzi teraz praktycznie cały czas, średnio więcej niż 1 na rok - COŚ na pewno niedługo ogłoszą i wspomną, że to 40. rocznica. W ostatnich miesiącach było w sumie WW na GaCka, edycje na Switcha 2 i Hyrule Warriors.Zresztą zapowiedź dużej Zeldy (na zasadzie, że będzie duża Zelda) nie byłaby szokiem. Tears of the Kingdom zostało ogłoszone już w 2019 roku, dwa lata po Breath - cztery lata przed faktycznym wydaniem. Ta seria ma historię zapowiadania na wyjątkowo wczesnym etapie.A na serio, to bym "The Minish Cap" lub "A Link Between the Worlds" chcial w stylu "Link's Awakening". 1 minutę temu, TomciooPL napisał(a):Liczę po cichu, że i język polski dodadzą. To byłby sztos!Mysle, ze to kwestia czasu. Nasze wsparcia jezykowe w grach ida praktycznie leb w leb (zelda jest pierwsza roznica w wydaniu tlumaczen). Ostatnio tez byla oferta pracy dla osob z bieglym j. Polskim, wiec pewnie zespol bedzie sie rozwijal do kolejnych projektow
Opublikowano piątek o 17:512 dni Niewygodne granie w chujowe gry za podwójnym paywallem Kwiknąłem jak Kogut przyłożył ten karton do głowy
Opublikowano piątek o 18:032 dni 36 minut temu, Ukukuki napisał(a):Chciałbym dużą Zeldę ale bez kontynuacji stylu BOTW.Kontynuacji na pewno nie będzie no ale filar gameplayu z botw/totk wraca na 100%
Opublikowano piątek o 18:182 dni Niech robią co chcą, ale jak gra będzie w tym samym świecie, to KISNĘ
Opublikowano piątek o 18:202 dni Logiczne, że w tym samym, tym razem dodadzą zwiedzanie głębi oceanu.
Opublikowano piątek o 18:252 dni Trzeci raz ta sama mapka, na tym samym silniku, będzie zabawa z alternatywnym wymiarem jako main ficzer
Opublikowano piątek o 18:322 dni Albo osada do rozbudowy i zarządzania jak w Fallout 4. Będziemy chodzić po świecie i zbierać osadników i surowce do rozbudowy wioski xd
Opublikowano piątek o 18:342 dni 7 minut temu, Daffy napisał(a):Trzeci raz ta sama mapka, na tym samym silniku, będzie zabawa z alternatywnym wymiarem jako main ficzertak poza tematem, ale czy też nie znosicie tego motywu drugiego alternatywnego wymiaru jak w Metroid Prime 2 czy w tym jebanym nowym Lord of the Fallen?
Opublikowano piątek o 19:581 dzień To zależy - w A Link To The Past i w A Link Between Worlds było to zrobione świetnie
Opublikowano piątek o 23:071 dzień A ja z Zeld zagrałbym w Oracle of Ages/Seasons albo jako benger, w tę trzecią, skasowaną część xdSerio, to są Zeldy mojego dzieciństwa i były świetnymi częściami, z fajnym patentem jak się posiadało obie. Chętnie bym znowu je ograł (niby mam na 3dsie i switchu w NSO, ale no xd). Edytowane piątek o 23:081 dzień przez Szwed
Opublikowano piątek o 23:141 dzień A dla mnie powinni kontynuować remastery starszych. OOT, Majora, TP, WW i mamy pudełkowy komplet. Te z HH wydać na jednym carcie. Tam pieniążki są na wyciągnięcie ręki :)
Opublikowano wczoraj o 05:54 1 dzień Zelda BotW pewnie będzie po polsku gdy w końcu przetłumaczą ten interfejs konsoli, zdaje mi się że w grze nie da się wybrać opcji językowej (poza dubbingiem, a tam z 5 opcji do wyboru).