Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,3 tys.
  • Wyświetleń 531 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Stworzenie gry z duszą wymaga czasu.

Czy lepiej tnie miecz zrobiony na szlifierce w godzinę, czy ten kuty miesiącami???

Opublikowano
2 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):

Przecież tajski dodali do BOTW. Malo?

Liczę po cichu, że i język polski dodadzą. To byłby sztos!

Opublikowano
47 minut temu, ogqozo napisał(a):

21 lutego wyszła gra w Japonii. Coś tam ze świata Zeldy wychodzi teraz praktycznie cały czas, średnio więcej niż 1 na rok - COŚ na pewno niedługo ogłoszą i wspomną, że to 40. rocznica. W ostatnich miesiącach było w sumie WW na GaCka, edycje na Switcha 2 i Hyrule Warriors.

Zresztą zapowiedź dużej Zeldy (na zasadzie, że będzie duża Zelda) nie byłaby szokiem. Tears of the Kingdom zostało ogłoszone już w 2019 roku, dwa lata po Breath - cztery lata przed faktycznym wydaniem. Ta seria ma historię zapowiadania na wyjątkowo wczesnym etapie.

A na serio, to bym "The Minish Cap" lub "A Link Between the Worlds" chcial w stylu "Link's Awakening".

1 minutę temu, TomciooPL napisał(a):

Liczę po cichu, że i język polski dodadzą. To byłby sztos!

Mysle, ze to kwestia czasu. Nasze wsparcia jezykowe w grach ida praktycznie leb w leb (zelda jest pierwsza roznica w wydaniu tlumaczen). Ostatnio tez byla oferta pracy dla osob z bieglym j. Polskim, wiec pewnie zespol bedzie sie rozwijal do kolejnych projektow

Opublikowano

Niewygodne granie w chujowe gry za podwójnym paywallem obama

Kwiknąłem jak Kogut przyłożył ten karton do głowy kekw

Opublikowano
36 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Chciałbym dużą Zeldę ale bez kontynuacji stylu BOTW.

Kontynuacji na pewno nie będzie no ale filar gameplayu z botw/totk wraca na 100%

Opublikowano

Logiczne, że w tym samym, tym razem dodadzą zwiedzanie głębi oceanu.

Opublikowano

Trzeci raz ta sama mapka, na tym samym silniku, będzie zabawa z alternatywnym wymiarem jako main ficzer

Opublikowano

Albo osada do rozbudowy i zarządzania jak w Fallout 4. Będziemy chodzić po świecie i zbierać osadników i surowce do rozbudowy wioski xd

Opublikowano
7 minut temu, Daffy napisał(a):

Trzeci raz ta sama mapka, na tym samym silniku, będzie zabawa z alternatywnym wymiarem jako main ficzer

tak poza tematem, ale czy też nie znosicie tego motywu drugiego alternatywnego wymiaru jak w Metroid Prime 2 czy w tym jebanym nowym Lord of the Fallen?

Opublikowano

To zależy - w A Link To The Past i w A Link Between Worlds było to zrobione świetnie

Opublikowano

A ja z Zeld zagrałbym w Oracle of Ages/Seasons albo jako benger, w tę trzecią, skasowaną część xd
Serio, to są Zeldy mojego dzieciństwa i były świetnymi częściami, z fajnym patentem jak się posiadało obie. Chętnie bym znowu je ograł (niby mam na 3dsie i switchu w NSO, ale no xd).

Edytowane przez Szwed

Opublikowano

A dla mnie powinni kontynuować remastery starszych. OOT, Majora, TP, WW i mamy pudełkowy komplet. Te z HH wydać na jednym carcie. Tam pieniążki są na wyciągnięcie ręki :)