Opublikowano 18 marca18 mar 9 godzin temu, Rozi napisał(a):Batmany AA i AC wyglądają WYKURWIŚCIE. AK trochę lepiej, ale tam aliasing okrutny xd
Opublikowano 19 marca19 mar matko co za update Nie mam gry w bibliotece, która nie zyskała, od gier pokroju Oli Oli, Tsubasy, Ni no kuni po Personę, która w końcu nie wygląda jak gowno.Tak jak piszecie to powinno być od startu konsoli, no ale lepiej późno niż wcale!
Opublikowano 19 marca19 mar Na starcie jakby to wypuścili to by od razu ubili Switcha 1 a tak to jeszcze chwilę pożył. Ale update świetny, do mnie leci już Bayonetta 3 w końcu sobie ogram.
Opublikowano 19 marca19 mar O właśnie, dzięki za przypomnienie. Dzisiaj wrócę do Bayo 3 i może teraz uda się skończyć.
Opublikowano 19 marca19 mar Włączyłem sobie na momencik Three Houses, ależ to wygląda teraz w hh. Można robić kiedyś 3 przejście tym razem remastera. Bayo 3 też czeka chociaż to pewnie i tak więcej będzie grane na tv. Three Hopes będzie bomba w hh teraz, 60+fhd
Opublikowano 19 marca19 mar Potestowałem wczoraj kilka gierek, no jakbym kartę graficzną wymienił. Sztosij ta aktualizacja
Opublikowano 19 marca19 mar 30 minut temu, BRY@N napisał(a):Tylko menu czy w grze też?A tam cos wiecej jest? XD
Opublikowano 19 marca19 mar W sumie to już nie pamiętam tak z ciekawości pytam Chyba jakieś chmurki z tekstem były w czasie gry. Edytowane 19 marca19 mar przez BRY@N
Opublikowano 19 marca19 mar 4 godziny temu, Ukukuki napisał(a):Potestowałem wczoraj kilka gierek, no jakbym kartę graficzną wymienił. Sztosij ta aktualizacja Uki, Ty wróciłeś do Switcha 2 ostatecznie? Pytam bo pamiętam, że jakiś czas temu pozbywałeś się tej maszynki. Dla mnie to w sumie nic dziwnego, bo sam także rotuję sprzętem zależnie od potrzeb i chęci (wyjątkiem jest PC i Deck którego kocham całym serduszkiem). Ciekawe jestem natomiast jak to wyglądało u Ciebie.
Opublikowano 19 marca19 mar 14 godzin temu, Pupcio napisał(a):Teraz na handheldzie wyglądają tak samo jak wcześniej wyglądały tylko w dokuto dziwne że na premierę konsoli, gry S1 wyglądały lepiej tylko na docku S2. śmieszna sprawa.
Opublikowano 19 marca19 mar Potestowałem wczoraj kilka gier – świetna jest ta opcja.Taki Darkest Dungeon II prezentuje się teraz wyraźnie lepiej.Różnicę widać od razu.Kurde, szkoda tylko, że nie wskoczyło 60 k/s. NS2 powinno sobie z tym poradzić w tym tytule — to byłoby coś.
Opublikowano 19 marca19 mar Czy DLC do "Super Mario Bros Wonder" w wersji na Switch 2 będzie na kartridżu? Bo myślę, czy nie wziąć wersji S1 skoro też dostała wersją PL :/
Opublikowano 19 marca19 mar 26 minut temu, Amer napisał(a):Uki, Ty wróciłeś do Switcha 2 ostatecznie? Pytam bo pamiętam, że jakiś czas temu pozbywałeś się tej maszynki. Dla mnie to w sumie nic dziwnego, bo sam także rotuję sprzętem zależnie od potrzeb i chęci (wyjątkiem jest PC i Deck którego kocham całym serduszkiem). Ciekawe jestem natomiast jak to wyglądało u Ciebie.Żony sprzedałem bo od premiery dziecka nie ma czasu grać ale jak wyjdzie oled to dam jej starego. No ale ona gra od kilku lat tylko w 3 gry xd z czego dwie ze mną.
Opublikowano 19 marca19 mar 3 godziny temu, MacLeSkr napisał(a):Czy DLC do "Super Mario Bros Wonder" w wersji na Switch 2 będzie na kartridżu? Bo myślę, czy nie wziąć wersji S1 skoro też dostała wersją PL :/Miałem kupować upgrade, ale jak dali PL te parę linijek do starej wersji, to młody zadowolony i nam wystarczy.Jak to mówi Mario przy rozpoczęciu poziomu "no to wio" Edytowane 20 marca20 mar przez vip77 Dodanie screenshota
Opublikowano 23 marca23 mar Ej, wie ktos jak wyglada Skyrim po updacie Switcha 2 vs dedykowana wersja?
Opublikowano 26 marca26 mar Również w USA, Nintendo kończy starą zasadę, że gry kosztują tyle samo cyfrowo i fizycznie. About Nintendo Switch 2 Game Pricing - News - Nintendo Official SiteNie wiadomo zbytnio, jakie będą konkretnie marże i jak zareagują sklepy - może tak jak w Europie, gdzie niby był ten skandal że Mario Kart kosztuje fizycznie 90 euro, ale w sumie to tylko cena Nintendo, a wszędzie w każdym kraju grę kupisz za 70-75 euro w większości sieci, tak że nie widać tej różnicy... Także w Polsce jest w praktyce nadal sporo taniej fizycznie, bo np. Mario Cud stoi cyfrowo za 340 zł, a u Dejwa fizyk poniżej 290. Jednak może to być jakiś krok w historii. Sieci sklepów w USA to naprawdę duża część biznesu Nintendo. Zobaczymy.
Opublikowano 26 marca26 mar Nintendo też ma wprowadzić na rynek europejski wersję konsoli z wymienną baterią. Standardy EU i takie tam.
Opublikowano 26 marca26 mar Słuchajcie... konsola ma jakaś ukryta opcje zabezpieczającą baterie czy cos w tym stylu? Próbuje w pełni naładować konsolkę przed podróżą dedykowaną ładowarką, a licznik mimo to stoi przy 87%
Opublikowano 26 marca26 mar Tak w ustawieniach jest taka opcja, możesz włączyć żeby ładowało do 100% jak chcesz
Opublikowano 26 marca26 mar Godzinę temu, Pupcio napisał(a):Tak w ustawieniach jest taka opcja, możesz włączyć żeby ładowało do 100% jak chceszDzieki Pytanie za 1000 baksów czy powinienem ? Po cos tam ta opcja jest? Może mieć to wpływ na jej zawodność, prawda?