Opublikowano wczoraj o 07:51 1 dzień Kupiłem bundla z MKW bo już nie było golasów i do dziś nie włączyłem tej wyścigowej perełki.
Opublikowano wczoraj o 08:32 1 dzień Największy minus podwyżek? Przywiało asaxa do działu Nintendo z jego analizami
Opublikowano wczoraj o 09:39 1 dzień Cóż temu działowi brakowało jakieś solidnej analizy, więc napisałem dwa posty. Ale spokojnie, na razie więcej nie planuje, chyba że Nintendo znowu ogłosi podwyżki, a nikt inny nie będzie chciał o tym napisać.
Opublikowano wczoraj o 09:45 1 dzień Ciekawe jak to się przełoży na półki sklepowe u nas. Bo niby podwyżka ale obecnie często i gęsto w promocji można było kupić S2 po 1600-1700pln więc ciekaw jestem czy sklepy po prostu wrócą do ceny bliższej premierowej czy jednak podbiją do wyższej niż na premierę
Opublikowano wczoraj o 09:59 1 dzień O, nawet balon pisze już trzy posty dziennie zamiast jednego na tydzień-dwa #EfektAsaxa
Opublikowano wczoraj o 10:04 1 dzień Zbyszek na posterunku, tak trzymać, czuwaj! Dobre imię X*oxa nie może pozostać skalane! Najpierw statusy, teraz tu, służby nie śpią, pięknie!
Opublikowano wczoraj o 10:08 1 dzień Gry podawane są te co przekroczyły milion sprzedaży, czyli "metroidzik boży" nadal nie dobił do tego progu, po tylu latach czytania ekspertów w necie mam z tego pewną bekę nie powiem.Wzrost cen nikogo dziś chyba nie zaskakuje. Odzwierciedla wzrost kosztów produkcji. W Europie 30 euro to w sumie nie tak wiele.Te wyniki "po końcu kwartału" to chyba specjalnie podali dla optymizmu, bo sam ten kwartał do końca marca to taka lekka stagnacja w sprzedaży gierek. Pokopia ma nogi, ale sam pierwszy miesiąc to nic wielkiego jak na taki hit. Udziały Nintendo od listopada stabilnie lecą w dół, a sam Star Fox 2h pewnie wiele nie zmieni w tym. No ale nogi Pokopii, podbicie Japonii przez Tomodachi i sprzedaż starych pokemonów nieco osładzają ten obraz.
Opublikowano wczoraj o 10:12 1 dzień 7 minut temu, Rozi napisał(a):Zbyszek na posterunku, tak trzymać, czuwaj! Dobre imię X*oxa nie może pozostać skalane! Najpierw statusy, teraz tu, służby nie śpią, pięknie!W obu przypadkach nie napisałem ani słowa o zielonej konsoli, to chyba się nazywa "projekcja" panie Kamilu!
Opublikowano wczoraj o 10:35 1 dzień Nintendo? Mimo podwyżek - oczywiście! Switch 2 nawet trochę mnie leczy z technikaliozy, bo odpalam takiego Requiema czy FFVII i kompletnie nie obchodzi mnie to, że gdzieś lecą FPSy, klatek jest 30 zamiast 60 czy tekstura na trzecim planie to lepiej by wyglądała z path tracingiem - po prostu gram i bawię się wyśmienicie
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Switch 2 super do indyków dla pudełkowca, bo te eksy od Nintendo to na razie średnio bym powiedział. Co prawda na razie kupuje i nie gram ale dla nich to chyba bez różnicy nie? No ale Liska na dwie godziny wcisnę gdzieś pomiędzy Oleden Era a Pragmatę xd
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Duże konsole: Saros, Forza Horizon 6, Wolverine, GTA6, Gears of War: E-DaySwitch 2: Yoshi and The Mysterious Book
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Kiedy aktualizacja z trofeami, za te pieniądze to już powinny się nawet same odblokowywać.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor Tu się gra dla przyjemności a nie żeby sobe wydłużać wirtualnego siurka jakimiś platynami. @KrYcHu_89 zabiłeś już wszystkich bossów w sarosie gołymi pięśćmi czy akurat taki acziwek nie przyśnił się jakiemuś japończykowi co dodawał te gówno czynności żeby sztucznie wydłużać rozgrywkę? xD
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor Godzinę temu, jimmy napisał(a):Duże konsole: Saros, Forza Horizon 6, Wolverine, GTA6, Gears of War: E-DaySwitch 2: Yoshi and The Mysterious Book Fire Emblema biorę w ciemno za każdą z wymienionych. No może poza E-Day, na to naprawdę czekam.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Brak aczigmentów i trofełów na Switchu to jego największa zaleta. Jak ktoś nie umie grać bez tego to ma troszkę problem, ale chyba raczej ze swoim podejściem do gierek
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ja umiem grać bez tego, ale wolałbym je mieć. Najlepiej jakby je dodali jako opcję, chcesz - masz, nie chcesz - grasz nadal bez. Każdy byłby zadowolony.