Opublikowano piątek o 07:512 dni Kupiłem bundla z MKW bo już nie było golasów i do dziś nie włączyłem tej wyścigowej perełki.
Opublikowano piątek o 08:322 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Największy minus podwyżek? Przywiało asaxa do działu Nintendo z jego analizami
Opublikowano piątek o 09:392 dni Cóż temu działowi brakowało jakieś solidnej analizy, więc napisałem dwa posty. Ale spokojnie, na razie więcej nie planuje, chyba że Nintendo znowu ogłosi podwyżki, a nikt inny nie będzie chciał o tym napisać.
Opublikowano piątek o 09:452 dni Ciekawe jak to się przełoży na półki sklepowe u nas. Bo niby podwyżka ale obecnie często i gęsto w promocji można było kupić S2 po 1600-1700pln więc ciekaw jestem czy sklepy po prostu wrócą do ceny bliższej premierowej czy jednak podbiją do wyższej niż na premierę
Opublikowano piątek o 09:592 dni O, nawet balon pisze już trzy posty dziennie zamiast jednego na tydzień-dwa #EfektAsaxa
Opublikowano piątek o 10:042 dni Zbyszek na posterunku, tak trzymać, czuwaj! Dobre imię X*oxa nie może pozostać skalane! Najpierw statusy, teraz tu, służby nie śpią, pięknie!
Opublikowano piątek o 10:082 dni Gry podawane są te co przekroczyły milion sprzedaży, czyli "metroidzik boży" nadal nie dobił do tego progu, po tylu latach czytania ekspertów w necie mam z tego pewną bekę nie powiem.Wzrost cen nikogo dziś chyba nie zaskakuje. Odzwierciedla wzrost kosztów produkcji. W Europie 30 euro to w sumie nie tak wiele.Te wyniki "po końcu kwartału" to chyba specjalnie podali dla optymizmu, bo sam ten kwartał do końca marca to taka lekka stagnacja w sprzedaży gierek. Pokopia ma nogi, ale sam pierwszy miesiąc to nic wielkiego jak na taki hit. Udziały Nintendo od listopada stabilnie lecą w dół, a sam Star Fox 2h pewnie wiele nie zmieni w tym. No ale nogi Pokopii, podbicie Japonii przez Tomodachi i sprzedaż starych pokemonów nieco osładzają ten obraz.
Opublikowano piątek o 10:122 dni 7 minut temu, Rozi napisał(a):Zbyszek na posterunku, tak trzymać, czuwaj! Dobre imię X*oxa nie może pozostać skalane! Najpierw statusy, teraz tu, służby nie śpią, pięknie!W obu przypadkach nie napisałem ani słowa o zielonej konsoli, to chyba się nazywa "projekcja" panie Kamilu!
Opublikowano piątek o 10:352 dni Nintendo? Mimo podwyżek - oczywiście! Switch 2 nawet trochę mnie leczy z technikaliozy, bo odpalam takiego Requiema czy FFVII i kompletnie nie obchodzi mnie to, że gdzieś lecą FPSy, klatek jest 30 zamiast 60 czy tekstura na trzecim planie to lepiej by wyglądała z path tracingiem - po prostu gram i bawię się wyśmienicie
Opublikowano piątek o 12:062 dni Switch 2 super do indyków dla pudełkowca, bo te eksy od Nintendo to na razie średnio bym powiedział. Co prawda na razie kupuje i nie gram ale dla nich to chyba bez różnicy nie? No ale Liska na dwie godziny wcisnę gdzieś pomiędzy Oleden Era a Pragmatę xd
Opublikowano piątek o 19:131 dzień Duże konsole: Saros, Forza Horizon 6, Wolverine, GTA6, Gears of War: E-DaySwitch 2: Yoshi and The Mysterious Book
Opublikowano piątek o 19:161 dzień Kiedy aktualizacja z trofeami, za te pieniądze to już powinny się nawet same odblokowywać.
Opublikowano piątek o 20:351 dzień Autor Tu się gra dla przyjemności a nie żeby sobe wydłużać wirtualnego siurka jakimiś platynami. @KrYcHu_89 zabiłeś już wszystkich bossów w sarosie gołymi pięśćmi czy akurat taki acziwek nie przyśnił się jakiemuś japończykowi co dodawał te gówno czynności żeby sztucznie wydłużać rozgrywkę? xD
Opublikowano piątek o 20:371 dzień Autor Godzinę temu, jimmy napisał(a):Duże konsole: Saros, Forza Horizon 6, Wolverine, GTA6, Gears of War: E-DaySwitch 2: Yoshi and The Mysterious Book Fire Emblema biorę w ciemno za każdą z wymienionych. No może poza E-Day, na to naprawdę czekam.
Opublikowano piątek o 20:481 dzień Brak aczigmentów i trofełów na Switchu to jego największa zaleta. Jak ktoś nie umie grać bez tego to ma troszkę problem, ale chyba raczej ze swoim podejściem do gierek
Opublikowano piątek o 20:571 dzień Ja umiem grać bez tego, ale wolałbym je mieć. Najlepiej jakby je dodali jako opcję, chcesz - masz, nie chcesz - grasz nadal bez. Każdy byłby zadowolony.