Opublikowano wczoraj o 05:19 1 dzień 7 godzin temu, Damk napisał(a):Brak reedycji The Legend of Zelda: Wind Waker HD (https://www.psxextreme.info/topic/102204-wind-waker-hd/) na NS/NS2, to po prostu fakapowe lenistwo ze strony Nintendo.Niby Wielkie N wie jak doić graczy znakomicie, ale takiej zagrywki od ich strony bym się po prostu nie spodziewał Mistrzostwo Obstawiam że ta wersja gdzieś sobie leży i czeka na swoją okazje xD
Opublikowano wczoraj o 06:23 1 dzień Not great, not terrible. Coś w okolicy Steam Decka LCD, więc jestem przyzwyczajony. Wiadomo, lepsza bateria by się przydała i mam lekki ból do chinoli, że akurat tutaj przycięli trochę żeby utrzymać form factor ale nie ma co drzeć szat.
Opublikowano wczoraj o 06:28 1 dzień 3 minuty temu, messer88 napisał(a):Jak oceniacie czas pracy na baterii? Słabo ale liczę że wraz z plotkami że dalej optymalizować chcą OS to i coś z poborem energii zrobią.Obecnie gierki jakie mam:Exy S2 (world, fast fusion) - 2h z hakiemGierki S1 nawet z patchem - 3h z lekkim hakiemCzas podobny lub gorszy niż np steam deck OLED ale tam dużo daje swoboda rozwiązań komputera czyli ręcznie można sterować poborem prądu, zegarami, odświeżaniem ekranu itp.Mityczne 6h jakie niby zdaniem Nintendo można osiągnąć na S2 to chyba w samym menu z ekranem na najmniejszej jasności
Opublikowano wczoraj o 06:30 1 dzień 8 minut temu, messer88 napisał(a):Jak oceniacie czas pracy na baterii? Powiem szczerze tak mi podpasowało to, że S2 odpala na TV gry w 1440p, że przenośnie nawet nie miałem okazji go rozładować, bo 80% czasu gram w Docku. Na S1 były to u mnie proporcje 50/50.
Opublikowano wczoraj o 06:32 1 dzień Do ilu procent Wam ładuje konsolę jak macie ją w docku z włączoną opcją "ładowania do 90%"? Edytowane wczoraj o 06:33 1 dzień przez Emtebe
Opublikowano wczoraj o 06:35 1 dzień U mnie to chyba było 3/4 czasu na tv na S1, tutaj jednak mi się bardzo fajnie gra w HH na większym ekranie tak że nawet jeszcze nie sprawdzałem pod TV. A w HH w ToTK leci bateryjka. Ale pewnie w końcu sprawdzę to rozdziałka zrobi.Ciekaw jestem ile wyciągną nowe indyki jak H2 albo SS w hh. @Emtebe ostatnio 82%, wcześniej widziałem 87%. Przez noc w uśpieniu mi spadło 7%.
Opublikowano wczoraj o 06:40 1 dzień A próbowaliście ten reset stanu baterii robić? Przy opcji 90% to do 86-87% powinno ładować chyba? A nie 83%? Nie ucieka gdzieś kilka procent?Muszę kolejnym razem wyłączyć tą opcję i zobaczyć czy do 100 dobije.
Opublikowano wczoraj o 06:44 1 dzień Nie ale też właśnie zamierzam doładować kilka razy do 100% testowo.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. U mnie w MK to 2h maks. Trochę zawód z tą baterią, wydaje mi się ,że BOTW n Switchu V1 trzymał te 2,5h albo i więcej. Pewnie w rewizji będzie dużo lepsza bateria.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Godzinę temu, messer88 napisał(a):Nie ale też właśnie zamierzam doładować kilka razy do 100% testowo.Niby jest tam info, że pomimo włączenia ładowania do 90, czasem i tak naładuje do 100 aby poprawnie działał wskaźnik baterii.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. No to jak telefony tylko to może raz na 2 tyg się zdecydować do 100.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Chciałem potwierdzić na 100%. Zelda na switch 2 sprzedana z kodem do ulepszenia. Czy ten kod jest jednorazowy? Jak ktoś przejdzie grę i będzie chciał spylić to już bez upgrade?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Tryb samolotowy, HDR włączony tylko dla kompatybilnych tytułów, jasność na sztywno ustawiona na około 50-60% i ładowanie baterii do 90%:Około 4 godzin w mixie gier ze Switcha + troche Street Fighter 6.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 6 minut temu, Bigby napisał(a):Tryb samolotowy, HDR włączony tylko dla kompatybilnych tytułów, jasność na sztywno ustawiona na około 50-60% i ładowanie baterii do 90%:Około 4 godzin w mixie gier ze Switcha + troche Street Fighter 6.Hdr wyłączony/zawsze włączony/tylko w kompatybilnych grach wg mnie tyczy się tylko trybu tvHdr do trybu przenośnego to chyba tylko ta pierwsza opcja u góry czyli always on lub off
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Tak, są dwie osobne opcje HDR do trybu przenośnego i gdy konsola jest zadokowana. Przenośnie wyłączyłem, skoro i tak go nie widać to po co dodatkowo ma żreć i tak niewielką baterię.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 25 minutes ago, rodi84 said:Chciałem potwierdzić na 100%. Zelda na switch 2 sprzedana z kodem do ulepszenia. Czy ten kod jest jednorazowy? Jak ktoś przejdzie grę i będzie chciał spylić to już bez upgrade?Jednorazowy. Jak każdy kod.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. z tego co wiem Zeldy BOTW i TOTK na S2 sa sprzedawane z upgrade packiem wgranym na carta, nie ma tam kodow do realizacji
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 25 minut temu, voi tekku napisał(a):z tego co wiem Zeldy BOTW i TOTK na S2 sa sprzedawane z upgrade packiem wgranym na carta, nie ma tam kodow do realizacjiTo dobra wiadomość
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. A ktoś brał/planuje brać gripy? NeoGripa do 2 nigdzie nie widzę, przynajmniej nie widzę do wysłania do Polski. Do S1 nie brałem, ale tu chyba się skuszę
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ale ze konsola będzie praktycznie tak samo cicha jak poprzedniczka to się nie spodziewałem
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 3 minuty temu, Daffy napisał(a):Ale ze konsola będzie praktycznie tak samo cicha jak poprzedniczka to się nie spodziewałemCiekawe jak w Cyberpunku, ktoś sprawdzał? W Kartach, wstecznej, czy w Fusion fakt wybitnie cicha jak na handhelda.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):Ciekawe jak w Cyberpunku, ktoś sprawdzał? W Kartach, wstecznej, czy w Fusion fakt wybitnie cicha jak na handhelda.Grałem "testując" baterie w CP2077 - mode:wydajność, handheld. Nadal cicha (na głośniejszy tryb wentylator włączył się chyba tylko raz) a grałem nieco ponad 2h do czasu zejścia baterii do 5% ;d Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez Bowser