Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Można przypiąć u góry posta z kilkoma ogólnymi prawdami, żeby nie wracać z tym samym co kilka stron?Nintendo powinno dać OLEDA, ale nie dało, bo chce dymać graczy żeby kupili tą samą konsolę kilka razyGame key cardy są do bani bo nie mają duszy i zabijają ostani bastion konsolowościetcA nie co chwilę ktoś wpada z rewelacyjnym odkryciem EKRAN JEST CHUJOWY I BIEDACKI MARNE LCD JA MAM OLEDA NAWET W SWOJEJ NOKII 3310 A NINTENDO JAK W LESIE, CZERŃ JEST NIECZARNA W SŁOŃCU NIE WIDAĆ A KOLORY SĄ NIE WYRAZISTE. Do CW z tym
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 17 minut temu, jimmy napisał(a):co chodzi z tą pecemałpką tutaj?Twoim największym problemem jest fakt iż jesteś po prostu głupi, bo jetem tu 7 lat dłużej niż Ty :) Ale wierzę głęboko, że kiedyś skumasz, że 120 fps jest lepsze od 30, a oled jest lepszy od lcd :)
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 24 minuty temu, Bzduras napisał(a):Przecież to jest stary klasyk, znam takiego jednego zagrajmera który nie widział na oczy Steam Decka, a zrobił swoją życiową misją jebanie po nim - pawciocośtam, nie wiem, może kojarzysz Ekran jest całkowicie ok gdy się na nim gra zamiast mierzyć jego parametry, zamykam dyskusję.No przecież nie powiedziałem że sam tego nie uskuteczniam
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Te całe console wars były śmieszne jak się miało lat 15, ale dzisiaj tu dyskutują 40letni panowie i dalej jest to samo
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 24 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a):Twoim największym problemem jest fakt iż jesteś po prostu głupi, bo jetem tu 7 lat dłużej niż Ty :)Ale wierzę głęboko, że kiedyś skumasz, że 120 fps jest lepsze od 30, a oled jest lepszy od lcd :)Gówniarzu, z tym gówno stażem swoim to możesz się schować, co najwyżej. Swoim ściekiem to na razie twoja głupota wiedzie tutaj prym. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Emtebe
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 5 godzin temu, Ukukuki napisał(a):Więc argument z poborem prądu jest kompletnie nie trafiony.Jest trafiony, bo każdy kto je robi mówi to samo. Asus mówi to samo pytany czemu nie ma OLED-a w nowym Rogu Cośtam, Valve też mówiło mniej więcej to samo, kurde, nawet twórcy pecetów są w spisku okropnego Nintendo, które cynicznie chce sprzedać rewizję za kilka lat.To prawda że TAKI SAM OLED powinien żreć mniej prądu - ale jak już napisałem wiele razy, pytanie brzmi nadal tak samo... ty masz taki sam OLED? Pokaż mi palcem, kto go robi i ile za niego chce. Nintendo tak samo produkuje ekrany jak święte Valve - w ogóle, to robią firmy które produkują ekrany, oni jakiś zamawiają jaki sobie mogą wybrać z tego, co faktycznie istnieje. Już to napisałem lol. Albo nie są w spisku, forumowicze bez źródeł napierdalają byle co jak już udowodniono 100 razy że robicie w tym temacie żeby móc płakać - i wszyscy producenci po prostu mówią jak jest i obecnie nie ma takiej wielkości paneli OLED VRR, które nie są bardzo drogie i nie żrą masę prądu i dlatego nigdzie takich nie ma. Hmm, no nie wiem komu zaufać z tych dwóch grup. Kurva, jebany śmieć z Asusa kłamie cynicznie, żeby sprzedawać okradzionym klientom Nintendo ruchanym w dupę więcej Nintendo Switchów, to musi być ich plan, to ma sens.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 32 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a):Twoim największym problemem jest fakt iż jesteś po prostu głupi, bo jetem tu 7 lat dłużej niż Ty :)Ale wierzę głęboko, że kiedyś skumasz, że 120 fps jest lepsze od 30, a oled jest lepszy od lcd :)A co ma staz tutaj do rzeczy?To, ze ludzie dluzej znosza twoje pier*olenie nie sprawia, ze w jakims stopniu jest ono wazne.Rownie dobrze moge napisac, ze staz mam krotszy od ciebie ale wieksza range, wiec jestem madrzejszy i powinienes brac to co pisze na powaznie. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor 38 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Wyczuwam, że chodzi tutaj głównie o podkurwienie Girywdupie który zalał forum spamem, nakłamał (i wciąż kłamie) nt. Switcha 2 i skrzętnie ignoruje wszystkie obiektywne wady sprzętu. Wątpię że komukolwiek zależy na tym aby docinać tutaj komukolwiek innemu, bo nikt nie jest w tego Switcha zaangażowany emocjonalnie jak nasz forumowy transwestyta.Rent free in your head
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 3 minuty temu, GearsUp napisał(a):Rent free in your headPo prostu szkoda mi jest, że robisz w chuja forumowiczów. :(
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor Temat ekranu już jest tak przeruchany, że nawet nie chciało mi się do tego odnosić ale ty musisz mnie wywoływać
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Wciąż nie przeprosiłeś za umyślną próbę wjebania dobrych chłopaków na minę. :/
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor Ty powinieneś przeprosić samego siebie wieczorem odmawiając zdrowaśkę, że nie wziąłeś konsoli Nintendo na premierę świadomie odbierając sobie doznania jakich nikt inny w branży ci nie dostarczy. I jeszcze odciągasz innych od czerpania tych wrażeń z tego zajebistego sprzętu. Sieczka chłopaku
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ale tutaj psychika siada nie jednemu. Napijcie się wody, rozprostujcie nogi. idzie weekend. Non stop to samo. Oled byłby lepszy. Ekran suapy. Pc ma 120fps. Tak, tak, tak. Wszystko tak. Ale za 20 razem już nic więcej nie wniesiecie. Chciałbym zamiast tego poczytać coś nowego, jakieś fajne spostrzeżenia, które gry warto pyknąć, jakaś promocje dobra w eshopie, jakie gripy warto kupić itd. Wie zacznę : myślałem nad tym dbrandowym zestawem za 100 euro, ale właśnie wyszedł cały shit storm że odpadają joycony czasami. Może warto poczekać na hori czy coś? Miałem na s1 inne gripy I wyglądały coprawda jak gówno (w sensie że nie zlewają się w ogóle z konsola), ale grało się dużo lepiej. Pewnie przyjdzie poczekać parę tygodni zanim coś high end owego w tej dziedzinie zobaczymy.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 16 minut temu, Bishonen88 napisał(a):Ale tutaj psychika siada nie jednemu. Napijcie się wody, rozprostujcie nogi. idzie weekend. Non stop to samo. Oled byłby lepszy. Ekran suapy. Pc ma 120fps.Tak, tak, tak. Wszystko tak. Ale za 20 razem już nic więcej nie wniesiecie. Chciałbym zamiast tego poczytać coś nowego, jakieś fajne spostrzeżenia, które gry warto pyknąć, jakaś promocje dobra w eshopie, jakie gripy warto kupić itd.Wie zacznę : myślałem nad tym dbrandowym zestawem za 100 euro, ale właśnie wyszedł cały shit storm że odpadają joycony czasami. Może warto poczekać na hori czy coś? Miałem na s1 inne gripy I wyglądały coprawda jak gówno (w sensie że nie zlewają się w ogóle z konsola), ale grało się dużo lepiej. Pewnie przyjdzie poczekać parę tygodni zanim coś high end owego w tej dziedzinie zobaczymy.Z gier to Front Mission 3 wczoraj wyszedl. Bardzo polecam. Jedna z gierek zycia z PS1;)
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 51 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Z gier to Front Mission 3 wczoraj wyszedl. Bardzo polecam. Jedna z gierek zycia z PS1;)Grałeś coś dłuzej w ten remake? Możesz coś więcej napisać? SPoro złego tam sie w necie idzie naczytać a dla mnie również to wazny tytuł.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):No to spoko a jak się prezentuje na tym ekranie?Na switch oled:Na switch 2:
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Naprawdę musicie się postarać by ekran tak wyglądał jak na zdjęciu. U mnie na S2 jeszcze nie zauważyłem czegoś takiego.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nintendo 2 wzbudza emocje bo to sprzęt klasy wybitnej to nie jakaś karta graficzna czy ps5 pro żeby przejść obojętnie
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ale z tymi skrinami to niezła odklejka. No ale typ miał zawsze mordę myślą nieskalaną.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 42 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):Grałeś coś dłuzej w ten remake? Możesz coś więcej napisać? SPoro złego tam sie w necie idzie naczytać a dla mnie również to wazny tytuł.gralem ok 3 godzin. bardzo przyjemnie mi sie gralo. Obawialem sie, ze bedzie to mega slaby i leniwy port, a duzo ciekawych zmian graficznych dali. Calkiem fajne te zniszczenia sa. Oczywiscie, ze OG dla mnie zawsze w serduszku, ale tutaj poradzili sobie solidnie. milo tez, ze zostawili do wyboru oryginalny OST.tutaj porownaniu 2 mechow z oryginalu i z remake'u
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jak ktoś gra głównie na tv, a ten tv to OLED to jest zwolniony z jebania tego chujowego ekranu?Btw nie mogę wyjść z podziwu jaki ten switch cichy, wiatraczka praktycznie nie słychać, cewki nie strzelają, obudowa przenośnie prawie się nie nagrzewa. Ciekawe ile trzeba wydać za pc żeby mieć ten sam komfort.