Opublikowano czwartek o 20:512 dni Yacht club raczej nie zawodzi, to chyba od nich wyszedł też Cyber Shadow.
Opublikowano czwartek o 21:222 dni 2 godziny temu, tlas napisał(a):Ograłem demo. Petarda tak jak swego czasu Shovel Knight. Yacht Club znowu wyżyłowało NESa.Nie do opisania jest jak się ten boss pięknie animuje w 120fps. Ogólnie cichy kandydat do niespodzianki roku, tak jak kiedyś łopatowy rycerz.Wpis jak chuj, mocne czekanko.
Opublikowano piątek o 00:152 dni https://allegro.pl/oferta/konsola-nintendo-switch-2-black-czarny-17767362762?bi_s=ads&bi_m=showitem:mobile:top:finished&bi_c=NDg3MTQ3ZGEtNTU1MS00YWNkLTk0OTEtODQ3NjBmNmI5ZDJmAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=cd69ae0f-9cf7-4579-aa06-4763b79490a1 2089 zł za golasa.
Opublikowano piątek o 07:362 dni 2089 to dobra cena w Polsce? Za euro można kupić za 1865 w przeliczeniu…
Opublikowano piątek o 08:062 dni 45 minut temu, Daffy napisał(a):Najgorsze jest też to że na S2 od razu widać gorsza rozdzielczość na wyświetlaczu i wychodzi na to że indyki bez patcha pod S2 lepiej ogrywać na S1, jeszcze jak ktoś ma S1 OLED to już w ogóleMultiplatformy niet, indory niet, gry na nośniku niet?
Opublikowano piątek o 08:102 dni Autor Już to pisałem, narzekanie na skalowanie to wyższy rodzaj spierdolenia, absolutnie tego nie widać w graniu przenośnym.
Opublikowano piątek o 08:152 dni Przenośnym nie ale stacjonarnym już tak. Zresztą sam tasowałeś się do konsolowej ekskluzywności DLSSa a i to nie wyszło. Tutaj Nintendo odwaliło. Trzeba czekać aż swoje silniki dostosują do tej technologii. 5 minut temu, Daffy napisał(a):W 2026 to już się rozkreci!!!Rozkręci się jak pojawią się nowe pojemności kartridży ale to tylko w temacie indyków. Reszta gier AAA i tak ledwo zmieści się na tych 64GB więc to wybór wydawców ,że tak odwalają.
Opublikowano piątek o 08:182 dni Autor Teraz, Ukukuki napisał(a):Przenośnym nie ale stacjonarnym już tak. Zresztą sam tasowałeś się do konsolowej ekskluzywności DLSSa a i to nie wyszło. Tutaj Nintendo odwaliło. Trzeba czekać aż swoje silniki dostosują do tej technologii.Nie zrozumiałeś. Jemu chodziło o tryb wyłącznie przenośny bo w stacjonarce indyki są zazwyczaj w 1080p i do stacjonarnego trybu można sobie własny wyświetlacz dostosować. Chodzi o rozdzielczość indyków na S1 w 720p, które testowałem na wyświetlaczu S2 i nie dostrzegałem różnicy Edytowane piątek o 08:192 dni przez GearsUp
Opublikowano piątek o 08:202 dni W chuj jest różnica przenośnie ale do tego trzeba mieć zdrowe oczy. Wszystko z S1 na S2 jest rozmazane bez patcha. Po patchu jak dobije do natywnego full hd wyświetlacza dopiero jest elegancko
Opublikowano piątek o 08:232 dni Autor Powiem więcej, skalowanie do 1080p gierek 720p wygląda nawet lepiej bo wygładza krawędzie, które na Switchu są bez żadnego aliasingu i wyglądają przez to gorzej na ekranie S1
Opublikowano piątek o 08:322 dni Autor Pomijam już gry z dynamiczną rozdziałką, które wyglądają w chuj lepiej na wyświetlaczu S2
Opublikowano piątek o 09:042 dni Dynamiczne rozdzielczości i pływający framerate to jedyne sytuacje gdzie gierka z S1 bez patcha coś zyskuje na S2. W pozostałych przypadkach jest jak obiektywnie piszę.
Opublikowano wczoraj o 09:03 1 dzień EA kolejni co nie grali chyba w welcome tour, Madden i FC26 mimo że ponoć ładnie nawet wyglądają to działać będą w 30fps na S2
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 18 godzin temu, NemoKOF napisał(a):Czyli Fifa dalej legacy?Nie, engine z dużych konsol ale w 30fps, jest już sporo filmików jak to działa i wygląda bo closed beta właśnie trwa
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 37 minut temu, Daffy napisał(a):Nie, engine z dużych konsol ale w 30fps, jest już sporo filmików jak to działa i wygląda bo closed beta właśnie trwaNigdy nie grałem w fife w 30fps. To jest świeże xD
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Pytanie. U was też ręce cierpną od gry na switchu? Kupiłem etui z gripami, ale dalej mam dyskomfort w uchwycie. W steam deck i rog ally jest ok.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 14 minut temu, paweltpb napisał(a):Pytanie. U was też ręce cierpną od gry na switchu? Kupiłem etui z gripami, ale dalej mam dyskomfort w uchwycie. W steam deck i rog ally jest ok.Poczekaj na split pady do switcha 2.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Poczekaj na split pady do switcha 2.Dziękuję ci, będę w takim razie czekał i miał na uwadze. Co ciekawe na switch lite było oki, więc może to ta waga. Na razie trudno , jakoś sobie radzę.