Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Znowu te projekcje z pisdy anty swiczowców? A już memiki przygotowane miał Jimmy i Krzysiu na słabo działającą grę który każdy ma w chuyu :/

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 355,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Bananza nudy masakra, daleko jeszcze do końca, jak już mam 3 przemiany w goryla, kaczkę i jakiegoś konia dwunogiego?

Opublikowano

Nintendo fagi graja tylko w banana czy tam mario I nie zawracaja sobie glowy takimi szrotami.

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, tlas napisał(a):

Opinia eksperta rozwiała wszelkie wątpliwości. Ale będzie grane w najbardziej niedocenioną grę tej generacji

Opublikowano

No i mamy komplet banderas ale trochę obciach jak patronem waszej konsoli jest jakiś ,,oh ale ja dużo wydaje'' Pisuar

Opublikowano
  • Autor
W dniu 10.06.2025 o 10:53, KrYcHu_89 napisał(a):

Po chapter 8 jeszcze dużo fabuły?

W dniu 20.06.2025 o 14:44, KrYcHu_89 napisał(a):

Dużo i jest grania po 12 chapterze w fabule?

A ile trwa ten ch13 tzn. DLC postgame?

3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

daleko jeszcze do końca, jak już mam 3 przemiany w goryla, kaczkę i jakiegoś konia dwunogiego?

Posty krycha w każdej grze Nintendo. Mrugnij dwa razy jak ktoś cię przymusza do grania w te gry dog

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał(a):

Posty krycha w każdej grze Nintendo. Mrugnij dwa razy jak ktoś cię przymusza do grania w te gry dog

Ciągle czekam na miłość w grach Nintendo.

7 minut temu, GearsUp napisał(a):

Opinia eksperta rozwiała wszelkie wątpliwości. Ale będzie grane w najbardziej niedocenioną grę tej generacji

No Outlaws to prawdziwy hidden gem xD.

Opublikowano
41 minutes ago, GearsUp said:

No dobra, ale to nadal słaba gra więc po co w to grać? Na Xboxa ostatnio w marketach walało się za 59 zł.

Opublikowano

Pod kołderką jest +2 do zajebistosci. Nie nabijam się nawet. Nie ma to jak położyć się po ciężkim dniu wygodnie na kanapie, nałożyć słuchawki, odpalić ulubioną grę i jazda. Aż mi się micha cieszy na samą myśl. banderas

Opublikowano

Zamiast tego padła to niech w końcu coś się ruszy w temacie paczyków do Xenoblade, proszę uprzejmie pan nintendo frog Mieć taką serię pod skrzydłami i nie dać jej upgrejdzika bożego to grzech i przejaw prymitywnego plugastwa.

Opublikowano
  • Autor

Ja sobie wyobrażam, że ktoś może to odpalać dla samego relaksu np po ciężkim bossie w Silksongu żeby sobie pojeździć motorkiem przez chwilę, zaliczyć jakiegoś questa. Stealth pewnie leży skoro tyle osób go krytykowało ale jak oglądałem gameplaye to ja bym grał dla samego settingu w jakim jest ta gra umieszczona.

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Ja sobie wyobrażam, że ktoś może to odpalać dla samego relaksu np po ciężkim bossie w Silksongu żeby sobie pojeździć motorkiem przez chwilę, zaliczyć jakiegoś questa. Stealth pewnie leży skoro tyle osób go krytykowało ale jak oglądałem gameplaye to ja bym grał dla samego settingu w jakim jest ta gra umieszczona.

Outlaws przynajmniej po patchach nie failuje już misji jak nas złapią, bo to był dramat day1.

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał(a):

Zamiast tego padła to niech w końcu coś się ruszy w temacie paczyków do Xenoblade, proszę uprzejmie pan nintendo frog Mieć taką serię pod skrzydłami i nie dać jej upgrejdzika bożego to grzech i przejaw prymitywnego plugastwa.

Paczyki zrobione. Daj im tylko ustalić monetyzacje i posklejać bombę trailer na koniec Directa nosacz3

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Outlaws przynajmniej po patchach nie failuje już misji jak nas złapią, bo to był dramat day1.

NL dało skradanie po stronie plusów więc w sumie już nie wiem za co tej grze się dostało.

4tgrgeg.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

NL dało skradanie po stronie plusów więc w sumie już nie wiem za co tej grze się dostało.

4tgrgeg.jpg

Oprócz słabego story, przed patchami (a grałem w early access jeszcze :D) gra miała problem z tym, że nieudane skradanie kończyło grę, w sensie misję, co było złe i chyba nikt tego nie lubi, szczególnie, że obiecywali więcej swobody. Była też masa drobnych glitchy, wysoka cena itd. itp.

Potem się z tego mandatory skradania wycofali, w DLC 1 i 2 jak grałem to już była taka gra 8/10 od Ubi, jakich wiele + fajnie zrealizowany open world od Massive.

Opublikowano

Cronos calkiem udany port.

Wyglada OK, dziala dobrze i w odroznieniu od PS5 Pro nie gubi klatek ;)

Ps. Jest obsluga myszy

20250904210607-01K4B1XKXK4FJFV75MCJB8H0PV.jpg

20250904210606-01K4B1XG29W1424EG5AERFTP6C.jpg

20250904210605-01K4B1XC35732ZVCG0X87NRA49.jpg

20250904212048-01K4B2RWCZ21P147QYXB7QTQAQ.jpg

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano

Dla mnie Outlaws jest fajne, grałem na premierę przed premierą przed zmianami gameplayu. Nawet myślę, żeby dla DLC wrócić kiedyś. W skali ocen z PSXE dałbym 7, może nawet 7+. Są i takie misje, że jakbym oceniał je osobno, to dałbym 9/10.

Edytowane przez DarkStar

Opublikowano
41 minut temu, DarkStar napisał(a):

Dla mnie Outlaws jest fajne, grałem na premierę przed premierą przed zmianami gameplayu. Nawet myślę, żeby dla DLC wrócić kiedyś. W skali ocen z PSXE dałbym 7, może nawet 7+. Są i takie misje, że jakbym oceniał je osobno, to dałbym 9/10.

A jak poboczne aktywnosci? W sabaca grales? Spoko gierka?

Opublikowano
10 minut temu, Pierre Deck napisał(a):

W sabaca grales? Spoko gierka?

Sabacca uwielbiam :) Grałem przy każdym stole jaki znalazłem w grze. Mocno mnie to wciągnęło, dlatego to pierwsze DLC z Lando Calrissianem mnie interesuje, bo tam jest jakiś turniej z fabułą w tle. Sabacc jest prosty do opanowania, można jakieś combo robić, a z pomocą Nixa można grać nieczysto :)

Opublikowano
  • Autor

Wcześniej jak była dyskusja o Game Key Cardach pisałem, że ich dużym plusem jest szybszy przesył danych kiedy gra ląduje na wewnętrznym dysku. Teraz przy okazji SW: Outlaws wychodzi na to, że to było głównym powodem czemu zdecydowano się na taki rodzaj nośnika

Nintendo Life
No image preview

Ubisoft Employee Explains Why Star Wars Outlaws Is A Game...

And it's seemingly got nothing to do with cost

"Snowdrop relies heavily on disk streaming for its open world environments, and we found the Switch 2 cards simply didn’t give the performance we needed at the quality target we were going for. I don’t recall the cost of the cards ever entering the discussion - probably because it was moot.

"I think if we’d designed a game for Switch 2 from the ground up it might have been different. As it was, we’d build a game around the SSDs of the initial target platforms, and then the Switch 2 came along a while later. In this case I think our leadership made the right call."

Opublikowano
13 minut temu, GearsUp napisał(a):

Wcześniej jak była dyskusja o Game Key Cardach pisałem, że ich dużym plusem jest szybszy przesył danych kiedy gra ląduje na wewnętrznym dysku. Teraz przy okazji SW: Outlaws wychodzi na to, że to było głównym powodem czemu zdecydowano się na taki rodzaj nośnika

Nintendo Life
No image preview

Ubisoft Employee Explains Why Star Wars Outlaws Is A Game...

And it's seemingly got nothing to do with cost

"Snowdrop relies heavily on disk streaming for its open world environments, and we found the Switch 2 cards simply didn’t give the performance we needed at the quality target we were going for. I don’t recall the cost of the cards ever entering the discussion - probably because it was moot.

"I think if we’d designed a game for Switch 2 from the ground up it might have been different. As it was, we’d build a game around the SSDs of the initial target platforms, and then the Switch 2 came along a while later. In this case I think our leadership made the right call."

Tłumacze

Najdroższy nośnik danych na rynku i tak jest za wolny i gierka musi być instalowana na pamięci wewnętrznej by nadążyła z loadingami

Genialny ruch Nintendo

Opublikowano

Tam jest jeszcze kwestia techniczna w postaci podwójnego szyfrowania. Dużo się dzieje, żeby (może nawet nieświadomie, bo Nintendo zarabia na nośnikach) zniechęcić do nośników. Kończy się pewna era, gry na nośnikach jak muzyka na winylach, będzie drogo i wolno a to dopiero początek zalet

Opublikowano
  • Autor
22 minuty temu, Daffy napisał(a):

Tłumacze

Najdroższy nośnik danych na rynku i tak jest za wolny i gierka musi być instalowana na pamięci wewnętrznej by nadążyła z loadingami

Genialny ruch Nintendo

Ale co ma Nintendo do tego, że szybszych cartridgy nikt nie wymyślił na rynku?

Porównania czasów ładowania między cartem a pamięcią wewnętrzną pojawiły się już w pierwszy dzień premiery konsoli więc nie powinno to być dzisiaj żadnym zaskoczeniem.

Opublikowano

Placzecie o te KeyCardy, a wiekszosc gier i tak po miesiacu ma kilka gb aktualizacji, by w miare sprawnie dzialac.

Czasy, gdzie wkladam plyte i gram skonczyly sie wraz z koncem PS2.