Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 18 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Patch graficzny do wieska 3, 60fps do MH Rise z ulepszen bym chcial.Z gierek to residenty 2,3,4,7 i Village.Moze malo prawdopodobne ale np rdr2 czy nawet na GTA5 dalbym sie wydymac na hajs.Jakies wyscigi bylyby fajne. Moze Forza 5? Atomic Heart tez chetnie bym przeszedl ponownie na Switchu 2.Alan Wake 2 tez bylby milym zaskoczeniem.Z Nintendo to nie wiem czego moglbym sie spodziewac.Tak wiele pytan, a zero odpowiedziPrzecież oni dadzą zielone światło na wersje switch 2 może dwóm tytułom max.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. zapowiedź nowego porządnego monster huntera, jakiś sequel Rise czy coś
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Niby Astral Chain 2 miał być gotowy na premierę S2 ale potem te roszady u Platynowych i niby Nintendo zaorało projekt podobnie jak było przy MP4. Wciąż wierzę, że ujrzymy sequel
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja to bym chciał patcha do smasha ultimate z 4k i rollback netcodem, bo gra jest git, ale granie online to jest absolutny dramat i gówno obesrane.Smash jakiś na S2 bedzie bankowo, bo to maszynka do drukowania $, ale tak prawde mówiąc to nie wiem czy bym nie wolał czegoś w stylu mk8 deluxe, bo nie mam pojecia co jeszcze mozna wymyslic w kwestii smasha by usprawiedliwic zupelnie nowa gre, ale moze Sakurai costam kombinuje.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minut temu, Soban napisał(a):Ja to bym chciał patcha do smasha ultimate z 4k i rollback netcodem, bo gra jest git, ale granie online to jest absolutny dramat i gówno obesrane.Smash jakiś na S2 bedzie bankowo, bo to maszynka do drukowania $, ale tak prawde mówiąc to nie wiem czy bym nie wolał czegoś w stylu mk8 deluxe, bo nie mam pojecia co jeszcze mozna wymyslic w kwestii smasha by usprawiedliwic zupelnie nowa gre, ale moze Sakurai costam kombinuje.zeby nie spierdolili tylko tego jak z MKW.SBU jest dla mnie gra kompletna, ktora mozna regularnie o nowe postacie wzbogacac. Patch by wystarczyl pod 4k lub 1080p i 120Hz Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ninja Garden Ragebound dostało patcha gdzie można wyłączyć locka na 30fps czyli we wstecznej na S2 śmigać będzie w 60fps