Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe co jeszcze szykuje Nintendo na 2027 po Metroidzie 2D w styczniu i Kirbim na wiosnę... obama

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano

dobrze się zapowiada początek przyszłego roku z boskim Nintendo, a tu jeszcze może między Metroida i Kirby wcisną Xenoblade z elfami fantasy

Opublikowano
Teraz, bebbop napisał(a):

Ciekawe co jeszcze szykuje Nintendo na 2027 po Metroidzie 2D w styczniu i Kirbim na wiosnę... obama

no mamy też zapowiedziane Xenoblade Genesis i Pokémon Winds/Waves

Opublikowano

Fire Emblem, Zelda, Metroid, Kirby open world w bardzo krótkim odstępie czasu.

Niesamowity wydawca.

Opublikowano

Tego Starfoxa co wrzucili do abonamentu to myślałem że będą Remakeowac ale jednak chyba dłubią coś nowego (jeśli wierzyć plotkom)

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał(a):

Wygląda jak gówno

Może i wygląda jak gówno, ale za to to najsłabszy Monster Hunter

Opublikowano

Trzeba przyznac, ze tasma produkcyjna Nintendo wypluwa potencjalny hit za hitem. Nie pierd*la sie w tancowaniu.

Sa jakies wiesci na temat dostepnosci konsoli w wersji Ocarina of Time? Ciekawe czy bedzie to dostepne w marketach i w jakiej cenie.

Opublikowano

Zaraz nowy fire emblem, listopad Zelda, styczeń Metroid, co dwa miesiące ekskluzywna petarda. Zapowiada się najlepszy okres Switcha2

Opublikowano

Czyli do końca 2027 mamy - Fire Emblem, OoT, Metroid, Kirby, Xenoblade i Pokemony od 1st party i w pizde dużych gier 3rd party?

może być.

Opublikowano

Mają rozmach w tym Nintendo jeśli chodzi o exy, pewna firma na S mogłaby brać przykład. Chyba trzeba będzie jednak kupić Switcha 2 za parę lat.

Opublikowano

Wypuszczą demo tego monhuna to każdy za darmo będzie mógł zobaczyć to na własne oczy:

Screenshot_20260909_103725_X.jpg

Opublikowano

Dread to była najlepsze gierka na S1, więc jestem zadowolony, a potem do czasu TotK nie było nic sensownego. Kirby nie lubię. Zamówiłem zeldę w preorderze, ale generalnie ja raczej zeld poza totk nie lubię więc może być róznie... żeby się tylko nie okazało że to będą dla mnie ostatnie sensowne gry na te platforme ;).

Opublikowano

masakra z tym Ravenous i narracją STRONK WOMAN, która aż się wylewała z tego trailera

Opublikowano
3 minuty temu, Figaro napisał(a):

masakra z tym Ravenous i narracją STRONK WOMAN, która aż się wylewała z tego trailera

Musza jakos przekonac do siebie niebieskich po ich ostatnich fochach na sonke.

A nic ich tak nie zacheci, jak silna baba.

Opublikowano

Bez szału ten directo, taki bardziej skierowany do ludzi co grają tylko na nintendo i mogą się jarać tymi koślawymi portami.
Na plusy nowy metroid i w końcu jakaś data nowego laytona.
Na duży minus ten upgrade to pikmina 4, bo trochę żart nieśmieszny z tym 30fps.
Kirbiego fanem nie jestem, więc zrobienie kolejnej gry na odjebał pies, czyli nie mamy pomysłu to wdupmy naszą klasyczną markę w open world mnie nie rozgrzało. Jest szansa, że gra będzie fajna i przeproszę różowego gluta, ale na ten moment meh.

Opublikowano

Totalnie mnie zaskoczył nowy Kirby na końcu ale mam nim przesyt, to tak na prawdę już trzecia gra z nim na S2 (dlc z S2 edition do forgotten land, air riders). Mocno trzymałem kciuki by wleciał trailer Luigi Mansion 4 bo studio długo już milczy w temacie.

Opublikowano
5 minut temu, Daffy napisał(a):

Totalnie mnie zaskoczył nowy Kirby na końcu ale mam nim przesyt, to tak na prawdę już trzecia gra z nim na S2 (dlc z S2 edition do forgotten land, air riders). Mocno trzymałem kciuki by wleciał trailer Luigi Mansion 4 bo studio długo już milczy w temacie.

Mansiona 4 może trzymają na okolice Halloween 2027. Byłoby to dobre posunięcie.

Opublikowano
2 godziny temu, messer33 napisał(a):

@Ken Adams https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/preorder-nintendo-switch-2-the-legend-of-zelda-40th-anniversary-edition-za-248989-zl-w-empiku/

fajna kolekcjonerka tego Metroida

Zrzut ekranu 2026-09-9 o 17.09.32.png

jak to będzie w podobnej cenie co collectors FE to może się człowiek skusi

czyli dobrze rozumiem, ze w sklad specjalnej edycji wchodzi steelbook i te amiibo

Opublikowano

Kurczę ten Metroid mocno kusi, chyba mi Mikołaj w tym roku przyniesie Switcha2 jak na horyzoncie nie widać wersji Lite.