Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano

Ładna jest. Podobają mi się te małe nadruki, nawet pod klapką Docka. Kolorystyka też spoko, chętnie bym takie joycony kupił.

Opublikowano

w Empiku ten jubileuszowy NS2 za 2489 PLN

https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/preorder-nintendo-switch-2-the-legend-of-zelda-40th-anniversary-edition-za-248989-zl-w-empiku/

czekam na resztę zeldowych fantów

edit. już się rozeszły, mam nadzieję że wrócą;)

Kolekcjonerki
No image preview

Nintendo Switch 2 Pro Controller The Legend of Zelda 40th...

Specjalne wydanie pada Nintendo Switch 2 Pro Controller przyszykowane z okazji 40-lecia serii The Legend of Zelda.

Kolekcjonerki
No image preview

Etui do Nintendo Switch 2 The Legend of Zelda 40th Annive...

Specjalne wydanie zestawu folii ochronnej oraz etui do konsoli Nintendo Switch 2 przygotowane z okazji 40-lecia serii The Legend of Zelda.

Edytowane przez nero2082

Opublikowano

To na co czekacie najbardziej dzisiaj ?

Ja najbardziej chcę zobaczyć datę premiery Xenoblade Genesis i tego plotkowanego Metroida 2D (obojętnie czy remake Super Metroid czy nową część)

Opublikowano

Na Luigiego 4 i kupuje konsolę z motywem Zeldy, bo Okaryna i nadchodzący Xenoblade to dla mnie za mało aby wyskoczyć z kasy.

Opublikowano

Nieprzerwanie nowe mario 3d, ale raczej nie zapowiedzą w tym roku

Opublikowano

To chyba ma być direct z grami na ten rok więc poza multiplatformami i jakąś grą od nintendo na grudzień (domniemany remake metroida?) to nie ma raczej na co czekać. Ja bym chciał dostać vol2 residentów i oficjalnie personke 4 na którą nie będę musiał czekać 2 lata

Opublikowano
  • Autor

Na shadowdropa raczej nie ma co liczyć bo zaraz nowy Fire Emblem wychodzi, od Niny obstawiam coś na luty-marzec przyszłego roku. Pewnie sporo czasu przeznaczą na pokazywanie Metaphorów i tego typu większych gierek

Opublikowano

Nie dokońca wiadomo czy ta zeldowska wersja konsoli będzie miała wymieną baterie. Trzeba czekać na wiecej informacji.

A dzisiaj na pokazie możliwe ze pojawi sie remake pierwszego Halo. Starfield i Diablo 4 tez powinny byc bo o nich już plotki długo krążą.

Edytowane przez Dragon13

Opublikowano

-Date MH Wilds. Podobno tez Rise moze miec wersje na S2 z 60fps.

-Expedycje 33,

-moze zajawka jakiegos mario 3D na sam koniec (odysejka 2?)

-Date premiery 007 chce w koncu dostac

-port jakis SW: Fallen order czy Rogue squadron (aspyr lubi dawac premiery portow na directach).

-residenty remake 2,3,4

-pewnie jakas chinszczyzne pokaza jak Gejszit impact

-moze pokemony 3 gena z GBA

-pewnie cos wrzuca na NSO z N64 czy GC

Z takich na 99% nierealnych, to bym chetnie kupil port GTA5 na S2

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Dragon13 napisał(a):

Nie dokońca wiadomo czy ta zeldowska wersja konsoli będzie miała wymieną baterie. Trzeba czekać na wiecej informacji.

Gdzieś czytałem, że starsza wersja konsoli

Opublikowano

No ciekawe bo wersja ze sports resort z me jest napewno nowsza wersja konsoli - widać po pudełku ma odslonieta śrubkę tam gdzie sie joycona wpina. A ta konsola wychodzi tydzien wczesniej.

Opublikowano

Tony Hawk's Pro Skater 3+4 na NS2 oraz Reanimal również na NS2 - zobaczymy w praniu, bo właśnie te gry na NS2 mi doszły InPościkiem. xD. Kupiłem w ciemno i chyba będzie ok - a wszystko z racji zaufania do gatunku i marki (tu ,,marki" patrz historia całego THPS!).

P.S. Rzekomo niezła promka na sklepie E-nintendo jest: ,,Cyberek" z dodatkiem ma cyfrowo kosztować około 115zł. Ogólnie sporo fajnych pudełkowych wydań można znaleźć na NS2 w dobrej cenie, np. na ME czy RTVeuroAGD, a nawet gdzieś na Allegro. Widziałem za 120zł raz Hogwarts Legacy. :D

Opublikowano

O kurde dzisiaj kolejny direct i to lada moment

Nie spodziewalem sie

Beda emocje?

Opublikowano
17 minut temu, Ken Adams napisał(a):

Beda emocje?

Na forum dla starych zgorzkniałych buraków? Jak najbardziej, ale NEGATYWNE.

Opublikowano

To ja mam nadzieje, ze podczas dzisiejszej prezentacji wielkiego N kazdy forumowicz (nintendowiec) odnajdzie cos wartosciowego dla siebie

Opublikowano

O będę grał z devilbotem i drozdem w jednym pokoju

Opublikowano

Ale ten monhun niestety wygląda słabo.

Ale i tak może się weźmie

Opublikowano

Kurde ale sliczne dziewczyny w tej dzikiej gierce o potworach od capcom

Opublikowano

Kurde pospieszyłem się z tym musou xD

Opublikowano

Ciekawe czy patch będzie

Discount hehe

Teraz będą wydawać stare gry ze s1 nowe wersje bez możliwości upgradu, zwęszyli kasę