Skocz do zawartości

Resident Evil - temat ogólny, komentarze, plotki i inne

Featured Replies

Opublikowano

Zrobione, @Pupcio zmieściłeś się w tabelce Inne przy pytaniu "W które części Resident Evil grałeś" :Coolface:

• Odpowiedzi 649
  • Wyświetleń 26,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, skończyłem sobie przed chwilą kampanie Chrisa w rimejku jedynki i tym samym zakończyłem mój residentowy maraton który trwał +-rok. Piękna była to przygoda nie zapomnę jej nigdy i mam nadzieje ż

• Osiągnięcia są dla miętkich graczyków którzy nie są pewni siebie i muszą walidować swoją zagrajmerskość jpegiem przy profilu albo punkcikami na koncie Dopisuj sobie +1 na kartce (możesz różnymi kolor

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Nie ma szans, żeby pobili mistrzów zombie open world z Bend Studio. Niech nie idą tą drogą. 

Opublikowano

Pytania tego typu

image.png.638e60035552414e0203061cfd71652e.png

Nie mają sensu, bo we większości tych pytań tak naprawdę autorka sama sobie odpowiedziała na tak zadane pytanie w opcji nr 3.

Resident i Silent mają swoje własne unikalne sposoby na ukazywanie grozy i realne oddziaływanie na gracza i jego emocje oraz tą mityczną "niepewność", którą mało który zespół devowy umie wywołać.

Ale cała reszta pytań dobrze sformuowana. Życzę Pani Magdalenie udanej pracy :lapka:

Opublikowano

Wypelnilem ankiete. Niech dziewczyna ma. Eh za 3 dni Nintendo Direct. Jakas mala nadzieja na trailerek nowej gierki jest bo Capcom z Nintendo romansuje na czasowe exy od wielu lat. Dali by cokolwiek juz nowego.

Opublikowano

Też się łudze jak lamus. :pawel: mam nadzieję że w tym roku chociaż trailer 9ki rzucą i pełne bombardowanie serią w przyszłym roku z okazji 30 lecia. :asax:

Opublikowano
  • Autor

Fani się wkurzyli i robią własny film, with blackjack and hookers. Wystąpi ekipa z pierwszego Residenta, a całość ma trwać godzinę. Naprawdę nie zasługujemy na tych ziomków :sadkek:

Opublikowano

Jaranko, ten poprzedni był naprawdę fajny jak na fanowską produkcje a przecież jeszcze robią jeden z dino crisisa

Opublikowano
  • Autor

No zdecydowanie nie ma to vibe'a jakiegoś słabego i taniego fanmade filmu jakich pełno na YT. Zresztą, podejrzewam że nawet jeżeli efekty specjalne będą średnie, a gra aktorska przeciętna (odtwórcy głównych ról nie są profesjonalistami), to i tak ten film wgniecie w ziemię wszystkie poprzednie sraki jakie miały czelność nazywać się ekranizacjami RE. Byle klimat się zgadzał, ale o to raczej nie ma się co martwić, bo nikt nie czuje tego tak dobrze jak ci ludzie. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ale ekipe zebrali do robienia nowego filmu banderas poprzedni był super więc czekam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

chyba najlepszy residentowy materiał jaki widziałem na YT

Opublikowano
  • Autor

Biedni policjanci z og RPD, musieli lecieć aż do wagonika, żeby się wylać smutas

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli zamiast remastera Outbreak dadzą to gówno, to wyjdę z siebie i stanę obok.

Opublikowano

Raczej po prostu gra znowu wróci na Steam bo ją zdjęli jakiś czas temu i obiecali że wróci więc trzymam panów japończyków za słowo kurde. Tego residentowego crapa jeszcze nie ograłem. ogor

Ta gra na PC miała Games for Windows Live które jest martwe od kilku lat więc trzeba było zdjąć grę ze sklepiku.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Lost Planet 1, 2 i 3 też dostały patcha wycinającego GFWL. Raczej znaczy to tyle co nic, i tak długo się z tym ociągali.

Opublikowano

O.RC zostało zdjęte ze Steam w listopadzie 2021. Prawie cztery lata aby napisać patch ważący 1,9 MB. Capcom jaki żwawy gachigasm

Inna sprawa - ta gra to straszne goowno, po 10 minutach oglądania na YT miałem dość.

Spoiler

RE6 zdzierżyłem przez 15 minut, rekord leo

Edytowane przez Agent_Man

Opublikowano

Pomysl na gre byl interesujacy, ale wykonanie tragiczne. Kiedys ogralem na PS3 i sie meczylem. Byl rowniez dosc duzy dodatek, ale tego juz nigdy nie ogralem.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

No bo to jest totalny crapiszon z fantastycznym pomysłem na historie, mimo wszystko skłamałbym gdybym napisał że sie źle przy tym bawiłem a w coopie z ziomkami to już wgl luks. Tutaj żaden ultra deluxe remaster nie pomoże, ale fajnie jak przywrócą gre na sklep

Opublikowano

O, widzisz pupciu, to ja właśnie tak mam z RE6. Niby krapiszon, ale masuje serduszko fajnie jak się w niego gra.

Opublikowano

Nie no przy re6 to chyba nie jest możliwe notlikethis

Opublikowano
  • Autor

Przecież RE6 zjada ORC na śniadanie. Milion razy większy budżet, lepsze strzelanko, dłuższy czas gry, bardziej zróżnicowana zabawa, zajebiście zmontowane cutscenki, normalne bossfighty. To trochę jak porównywać Silent Hill Homecoming do Book of Memories: niby jedno i drugie to "takie se" Sajlenty, ale i tak jedno z nich jest wyraźnie lepsze od drugiego.

Edytowane przez Josh