Opublikowano 18 listopada 202518 lis Na początku gry tak jest, a potem jedziemy w góry Arklay i dostajemy jakąś zasraną farmę z rozbudowywaniem xD Grałem z pół godzinki i się wkurzyłem jak mi wyskoczyła stodoła produkująca żarcie.
Opublikowano 18 listopada 202518 lis Początek to jest umiejętnie zarzucona wędka i nawet człowiek myśli że coś z tego będzie a potem dostajemy podróbe plemion i 2137 ekranów z możliwością zakupienia czegoś tam xD wiedziałem że będzie źle, ale nie że aż tak. jedyne co ta gra ma z wspólnego z tą serią to wygenerowane z ai postacie z tej serii do wylosowania ze skrzynek. c0rwa jak ja nienawidze gier mobilnych
Opublikowano 18 listopada 202518 lis Autor Dla mnie już ta wędka wyglądała kiepsko, ale po tym co piszecie to już w ogóle Widzę, że Umbrella Corps, RE Verse i Gun Survivor 2 będą miały godnego konkurenta w walce o pierwsze miejsce w topce najgorszych Residentów.
Opublikowano 5 grudnia 20255 gru Autor Capcom wyjebało się już z 10 razy na muliplayerówkach, a wystarczyło to zrobić tak jak na tym filmiku.
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru Autor Szkoda, jeden z bardziej charakterystycznych głosów w Residentach. Krauser z remake'a kompletnie się nie umywał.
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru Głosy postaci to jedna z wad rimejku. Krauser najbardziej odstawał od oryginału. Jedyny zmieniony głos na plus to Ashley, bo w oryginale brzmi jakby miała 10 lat i jej piski są irytujące.
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru Z tym wygenerowanym dubbingiem to jest jeszcze lepsze. "Uważaj na to co jesz wielkoludzie, jedzenie tutaj może być zbyt ostre" - powiedział Leon wysadzając krokodylowi łeb.
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru Autor 4:20. Wirus T jeszcze nigdy nie był aż tak zakaźny i niebezpieczny (protip: ręce Leona).
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru Autor To nawet lepszeNie jestem gejem, ale obciągnąłbym nawet Figaro w zamian za tę animację
Opublikowano piątek o 21:105 dni Autor Kiedy nie możesz się zdecydować czy zagrać w OG czy w remakedialogi z klasyka, ale z głosami aktorów z rimejka jeden z nielicznych momentów, kiedy AI się przydaje
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. https://x.com/KarenShevaEva/status/2011868483194392926?s=20 Za 2 miesiące dowiemy się że zastępuje babe wampir w roli narratora do materiałów o residencie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Z jednej strony nie chcę remake'a RE5, wolałbym sto razy bardziej Code Veronica albo RE0. Z drugiej chętnie posłuchałbym kwiku lewackich szumowin, że w grze strzela się do czarnych
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 minut temu, Josh napisał(a):Z jednej strony nie chcę remake'a RE5, wolałbym sto razy bardziej Code Veronica albo RE0. Z drugiej chętnie posłuchałbym kwiku lewackich szumowin, że w grze strzela się do czarnych Spokojnie - wszytsko dostaniesz.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 28 minut temu, Josh napisał(a):Z jednej strony nie chcę remake'a RE5, wolałbym sto razy bardziej Code Veronica albo RE0. Z drugiej chętnie posłuchałbym kwiku lewackich szumowin, że w grze strzela się do czarnych Oj, coś czuję, że capcom wymięknie przy rimejku piątki i zdecydowanie zmniejszą ilość czarnych wieśniaków do odstrzelenia. No bo kto to słyszał, żeby w afrykańskiej wiosce byli prawie sami czarni? Chris od razu by dostał cancela jakby pojechał dzisiaj napierdalać inżynierów i przodków Świętego George'a Floyda
Opublikowano 59 minut temu59 min Autor Już moderzy zrobią swoje Czekam na skórkę Chauvina dla Chrisa Edytowane 55 minut temu55 min przez Josh
Opublikowano 45 minut temu45 min Teraz, Pix napisał(a):Oj, coś czuję, że capcom wymięknie przy rimejku piątki i zdecydowanie zmniejszą ilość czarnych wieśniaków do odstrzelenia. No bo kto to słyszał, żeby w afrykańskiej wiosce byli prawie sami czarni? Chris od razu by dostał cancela jakby pojechał dzisiaj napierdalać inżynierów i przodków Świętego George'aPrzecież w 2007 był taki ryk, że w samej grze już nie było samych czarnych tylko multi kulti. Sheva też pewnie przez to została dodana. Edytowane 44 minuty temu44 min przez Patapon