Opublikowano 17 czerwca 20241 r Chooj z tą wiśnią. Gra będzie piękna Edytowane 17 czerwca 20241 r przez GearsUp
Opublikowano 17 czerwca 20241 r 1 hour ago, MichAelis said: Ja tam kupie, bo zapowiada się w końcu fajny AC, no Valhalla tez była spoko, ale za długa i rozwleczona. Jak tu wyżej kolega napisał, poczekam na grę i zobaczę jak LORE wyjaśni asflata. Mnie to bardziej wnerwia, że w trailerach kitajce sobie ryż zbieraj, a obok kwitnie wiśnia. Tego hejterzy nie zauważyli na forum widzę Dla mnie ostatni fajny byl Odyssey. W Valhalla za mocno uproscili system broni.
Opublikowano 17 czerwca 20241 r 13 godzin temu, Sebas napisał(a): Nawet jako konsultantkę od Japońskiej kultury zatrudnili jakiegoś lewackiego świra? xD Analiza płci i seksualności w japońskiej literaturze przed XVIIw No i jakiś japoński profesor im to wytknął, że zamiast kogoś kumatego to wzięli miłośniczkę pedofili zafiksowaną na punkcie seksu mnichów z młodymi chłopcami - właśnie za to dostał bloka.
Opublikowano 18 czerwca 20241 r Wredny jak typowy prawak oczywiście łyknął fejka xDDD wspaniały ten japoński profesor, taki nieistniejący
Opublikowano 18 czerwca 20241 r Ok, spoko, trollkonto, co nie zmienia faktu, że jak najbardziej miał rację, a ubisoftowa pseudo-Japonka jara się starymi zbokami, miziającymi chłopczyków.
Opublikowano 8 lipca 20241 r Pan Japończyk bardzo trafnie punktuje lewacki rasizm Ubisoftu i ich wyznawców. Edytowane 9 lipca 20249 lip przez Observer
Opublikowano 9 lipca 20249 lip Reszte zrobią fani w darmowym konkursie i cyk pora na csa a asasyn murzyn odbębniony
Opublikowano 9 lipca 20249 lip Nie no, pojebane żeby tak kopiować babkę niosącą żyto i te żółte parasolki. Jako konesera feudalnej Japonii moje oczy już miliony razy widziały te obrazki. Mogli dać coś oryginalnego np latające różowe słonie albo murzyna Edytowane 9 lipca 20249 lip przez GearsUp
Opublikowano 9 lipca 20249 lip Te leniwe sukinsyny z Ubisoftu kopiują nawet całe miasta! Raz widziałem jak wzięli katedrę Notre Dame i ją dosłownie 1:1 wstawili do gry. Obrzydliwe.
Opublikowano 9 lipca 20249 lip Wystarczy zobaczyć twyta wyżej że zayebali bez pozwolenia flage ale Jimmy lovelas chujowych gier oczywiście nie wie o co cho i już broni ubiraczki
Opublikowano 9 lipca 20249 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 2 godziny temu, suteq napisał(a): No co za kurwy złodziejskie, że oni wstydu nie mają xD Dopiero co dodali do gry czarnego bohatera, a już połowa assetów ukradziona. Edytowane 9 lipca 20249 lip przez Observer
Opublikowano 20 lipca 202420 lip Haha graczyki incele rasiści spłakały się bo woke xDD Ty, a nie, czekaj, to Japończyki. Oj, ciekawe, jakie fikołki zobaczymy teraz. Pewnie japońce nie znają się na swojej historii i marudzą.
Opublikowano 20 lipca 202420 lip Co lepiej ruchansko tej samej płci zostało potwierdzone więc potężny goryl będzie ruchał malutkich żółtków.
Opublikowano 20 lipca 202420 lip Ale był przecież murzyn w szeregach samurajów to o co chodzi? Baba w fioletowych włosach jedynie by nie pasowała do takich czasów
Opublikowano 20 lipca 202420 lip Czyli Japończycy będą dymani w dupsko nie tylko w sensie metaforycznym? Nice
Opublikowano 20 lipca 202420 lip Dokładność historyczna to excuse. Japończycy podkurwieni bo potężny Yasuke będzie mordował całe wioski a oni przy tym mają mu się kłaniać. Wspaniale, im więcej pękających dup tym lepiej
Opublikowano 22 lipca 202422 lip W dniu 20.07.2024 o 08:23, Bzduras napisał(a): Haha graczyki incele rasiści spłakały się bo woke xDD Ty, a nie, czekaj, to Japończyki. Oj, ciekawe, jakie fikołki zobaczymy teraz. Pewnie japońce nie znają się na swojej historii i marudzą. I co teraz? Będziesz chciał to znajdziesz tweeta i eksperta potwierdzającego każdą tezę. Stopień zaangażowania osób których ta gra/seria w ogóle nie interesuje jest... intrygujący
Opublikowano 22 lipca 202422 lip "Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Opublikowano 22 lipca 202422 lip 20 minut temu, jimmy napisał(a): I co teraz? wszyscy zginiemy 20 minut temu, jimmy napisał(a): Będziesz chciał to znajdziesz tweeta i eksperta potwierdzającego każdą tezę. Nie szukam, samo mnie znajduje 1 minutę temu, jimmy napisał(a): "Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" To jest dokładnie ten vibe, który bije z Twoich postów na temat AC Gorrila