Skocz do zawartości

DOOM: The Dark Ages

Featured Replies

Opublikowano
11 godzin temu, Rozi napisał(a):

Można też przejść na normalu, który jest wystarczająco wymagający, nikt tego nie sprawdza.

No właśnie mam coś takiego że tylko na hardzie staram się wszystko przechodzić. Po tylu latach bycia gamerem podniosłem sobie poprzeczkę i chce w grach wyzwanie.

• Odpowiedzi 311
  • Wyświetleń 17,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla mnie strzelanka arcade pozbawiona segmentu multiplayer nie powinna zasługiwać na ocenę wyższą niż 7/10. Zrozumiałbym, gdyby Multi chcieli stworzyć kolesie od Metro czy Stalkera, którzy nie potrafi

• Ten Doom jest jedną z najbardziej oczekiwanych gier tego roku dla mnie. Uwielbiam szybki gameplay Eternala, dlatego troszkę się obawiam o spowolnienie rozgrywki i dodanie warstwy fabularnej w formie c

• Premiera 15 maja. Czysty rozpierdol. Day kurwa one!   Mechy i smok  

Opublikowano

Czy premiera tej gry ma jakąś określoną godzinę? Czy zaraz po północy będzie można zagrać? Czy czekamy jak te ostatnie pizdy do godziny 19-tej?

Opublikowano
11 minut temu, Faka napisał(a):

Czy premiera tej gry ma jakąś określoną godzinę? Czy zaraz po północy będzie można zagrać? Czy czekamy jak te ostatnie pizdy do godziny 19-tej?

2 w nocy

Opublikowano

Nikogo nie boli, że usunęli animacje glory kills i teraz wróg po prostu rozpada sie na kawałki po naciśnięciu przycisku? Trochę rozczarowujące.

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):

2 w nocy

A to spoko, to rano będę mógł włączyć.

Opublikowano
2 minuty temu, Plugawy napisał(a):

Nikogo nie boli, że usunęli animacje glory kills i teraz wróg po prostu rozpada sie na kawałki po naciśnięciu przycisku? Trochę rozczarowujące.

No niestety downgorod. Jedna z kilku rzeczy które mi się nie podobają no ale to trzeba będzie zagrać i samemu sprawdzić.

Opublikowano

Pewnie przez tarczę usunęli, no ale to wyjdzie w praniu i może będzie to lepiej zrobione, a o glory to już zapomni.

Opublikowano

Przecież ta tarcza to aż się prosi aby robić nią finishery. :(

Opublikowano
2 godziny temu, Plugawy napisał(a):

Ogromny minus...

Wygląda to znacznie słabiej niż w poprzednich częściach.

Opublikowano

Będzie ktoś grał na pierwszą premierę? Sporo sobie liczą za nią, 429 zł, ale za to fabularny dodatek ma być wliczony, ciekawe, czy będzie na poziome z tych w Eternalu.