Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 11 godzin temu, Rozi napisał(a):Można też przejść na normalu, który jest wystarczająco wymagający, nikt tego nie sprawdza.No właśnie mam coś takiego że tylko na hardzie staram się wszystko przechodzić. Po tylu latach bycia gamerem podniosłem sobie poprzeczkę i chce w grach wyzwanie.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Czy premiera tej gry ma jakąś określoną godzinę? Czy zaraz po północy będzie można zagrać? Czy czekamy jak te ostatnie pizdy do godziny 19-tej?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 11 minut temu, Faka napisał(a):Czy premiera tej gry ma jakąś określoną godzinę? Czy zaraz po północy będzie można zagrać? Czy czekamy jak te ostatnie pizdy do godziny 19-tej?2 w nocy
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Nikogo nie boli, że usunęli animacje glory kills i teraz wróg po prostu rozpada sie na kawałki po naciśnięciu przycisku? Trochę rozczarowujące.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):2 w nocyA to spoko, to rano będę mógł włączyć.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 2 minuty temu, Plugawy napisał(a):Nikogo nie boli, że usunęli animacje glory kills i teraz wróg po prostu rozpada sie na kawałki po naciśnięciu przycisku? Trochę rozczarowujące.No niestety downgorod. Jedna z kilku rzeczy które mi się nie podobają no ale to trzeba będzie zagrać i samemu sprawdzić.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Pewnie przez tarczę usunęli, no ale to wyjdzie w praniu i może będzie to lepiej zrobione, a o glory to już zapomni.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 2 godziny temu, Plugawy napisał(a):Nikogo nie boli, że usunęli animacje glory kills i teraz wróg po prostu rozpada sie na kawałki po naciśnięciu przycisku? Trochę rozczarowujące.Ogromny minus...Wygląda to znacznie słabiej niż w poprzednich częściach.
Opublikowano 22 minuty temu22 min Będzie ktoś grał na pierwszą premierę? Sporo sobie liczą za nią, 429 zł, ale za to fabularny dodatek ma być wliczony, ciekawe, czy będzie na poziome z tych w Eternalu.
Opublikowano 17 minut temu17 min Ja miałem grać, ale kupiłem standard zamiast premium przez pomyłkę i teraz nie mogę upgrade zrobić na steam. Trzeba czekać jak zwierze to czwartku.