Opublikowano czwartek o 11:193 dni Koorwa, czy komuś nie pękła żyłka przy tych wspinaczkach?, 2 h próbowałem i to zaczynanie od nowa zniszczyło mnie :(
Opublikowano czwartek o 11:243 dni Banał, siadło za drugim, bo przy pierwszym gdzieś się zrypałem w połowie xD Jedyna frustracja z tych zabaw to 3 pojedynek 'siatkówki', ale też się udało po 10 próbach.
Opublikowano czwartek o 11:243 dni Najdłużej mi zeszło z finałem siatkówki musiałem wyczaić jak się tam poruszać odpowiednio. Wspinaczka fajna ale dawno mi się dłonie tak nie spociły XD
Opublikowano czwartek o 11:413 dni 15 minut temu, messer88 napisał(a):Wspinaczka fajna ale dawno mi się dłonie tak nie spociły XDTo po ścianie? Miałem super rng dwa razy, w zasadzie cały czas wolne prawym pasem.
Opublikowano czwartek o 12:113 dni Godzinę temu, messer88 napisał(a):ale ŻONKA mam nadzieję, że PEŁNOLETNIA
Opublikowano czwartek o 12:383 dni 1 hour ago, Square said:To na plażach? Nie, banalne były.ta gdzie masz mount everest i jeden blad = od poczatku
Opublikowano czwartek o 12:403 dni 2 minuty temu, Alpha Trion napisał(a):ta gdzie masz mount everest i jeden blad = od poczatkuto trzeba na spokojnie, w wielu miejscach zamiast skoczyc lepiej było podejsc, zeby postac sie podciagnela na krawedzi. Łapy mi się spociły jak cholera i robiłem ze 3 przerwy, ale weszło za pierwszym razem.
Opublikowano czwartek o 18:363 dni Ten motyw platformowy na plaży to była katorga. Aż musiałem odłożyć pada i rano podejść na nowo. A I jeszcze ta nagroda... Chociaż duży plus za wątek humorystyczny. Chyba po prostu słaby jestem w zręcznościowe elementy, bo nie wiem jak można to banałem nazwać
Opublikowano czwartek o 19:153 dni Gdyby hitboxy tych dziwnych rzeczy rozpisać na obiekty o równych liniach, to byłoby widać na oko, że praktycznie nie ma tam trudnych skoków, może jeden, reszta to proste skoki z całkiem dużą tolerancją albo po prostu przejście spokojnie w dane miejsce bez wciskania niczego.Niemniej WYGLĄDA to przebojowo, i ciągle ma się wrażenie, że nie wiadomo, który milimetr nas zjebie w dół i będziemy powtarzać strasznie dużo. Zwłaszcza że (to też "świetne" w tej minigierce wyścigowej) trochę trudno zczaić na zapas zasady, kiedy postać tutaj się łapie, podciąga, a kiedy nie. (Tyle że w tej akurat gierce, prawie zawsze robi to, co najłatwiej nam zapewnia progres - tyle że tego nie wiadomo z góry).Ogólnie minigierki dla mnie ok, oddają ducha starych jRPG-ów, ale od tego czasu już grałem w kilka z nich i zaręczam - te w Clair Obscur NIE są takie wkurwiające, jak w japońskich klasykach.Szkoda tylko, że nie zrobili jakiejś dobrej, fajnie by było. Tyle rzeczy im w tej grze wyszło, że aż dziwne, że nie ma czegoś na poziomie Rebirtha, Yakuzy, czy choćby karcianki z FF8, szukania Chocobo z FF9, Gummi Ships z KH, łowienia, gotowania czy czegoś.
Opublikowano czwartek o 21:543 dni U mnie tez etapy zrecznosciowe na luzie, a jestem lamus w te klocki.
Opublikowano piątek o 05:253 dni Zaciekawiła mnie mocno gierka bardzo lubiłem stare turowe finale czy parasite eve, a gierka wygląda super więc wrzucam na listę życzeń
Opublikowano piątek o 06:463 dni Godzinę temu, mario10 napisał(a):Zaciekawiła mnie mocno gierka bardzo lubiłem stare turowe finale czy parasite eve, a gierka wygląda super więc wrzucam na listę życzeń Kończ Alanka i bierz się za Clair. Nie pożałujesz.
Opublikowano piątek o 06:512 dni Pytanie do osób, które skończyły grę:SpoilerPoczątek trzeciego aktu, zrobiłem pikto na ataki >9999 i chciałem zrobić poboczne misje bohaterów. Jednakże lokacje (byłem przy rzece i trzecim axonie) sugerują "niebezpieczeństwo" i walki nawet z petami są dość uciążliwe. Czy to tak powinno być, czy coś pominąłem?
Opublikowano piątek o 06:592 dni W tej grze możesz bardzo dużo pominąć jak nie eksplorujesz mapki wraz z kolejnymi zdolnościami do tego. Jak jest ciężko to idź gdzie indziej podlevelujesz wrócisz później.
Opublikowano piątek o 08:492 dni 1 godzinę temu, Uzytnik30 napisał(a):Kończ Alanka i bierz się za Clair. Nie pożałujesz.Na pewno siądę do tej gierki bo zapowiada się fajnie. Z ziomkiem o niej wczoraj rozmawiałem i też jest nią zainteresowany. Ale jeszcze małpa w zaległościach, stellarek, a myślałem o powrocie do Death Stranding
Opublikowano piątek o 08:552 dni Też mam sporą kupkę wstydu, ale warto. Zostawiłem rozkopane tytuły i pochłonęło mnie do tego stopnia, że zarywałem nocki nawet, a w robocie ciągle myślałem o tym, żeby wrócić na chatę, chwycić pada i grać.Nawet ze snem było ciężko, bo tak mnie ta giera rozkojarzyła xd
Opublikowano piątek o 09:032 dni No są czasem takie gry, ja tak miałem z RDR2, Wiedźminem 3, Death Stranding