Opublikowano piątek o 06:543 dni pojechali do kodzimy żeby w 3 już wniósł coś nowego do gameplayu a Léa Seydoux zapewne w kolejnej produkcji Francuzów
Opublikowano piątek o 16:192 dni Niech oni się tam nic nie uczą od niego. Żadnych dziwactw jego.Byli też w square-enix. Edytowane piątek o 16:232 dni przez Ma_niek
Opublikowano piątek o 19:552 dni Czytalem ze gra jest swietna, dopiero zaczelem grac i mam pytanie. Czy cala gra jest tak dobra i emocjonujaca jak paczatek do rozbicia na wyspie?
Opublikowano sobota o 12:352 dni Nie wiem czy bym ją wybrał jako jedną jedyną bo jeszcze coś na pewno przed nami, ale trzeba przyznać, że gra błyszczy i jest zachwycająca.
Opublikowano sobota o 12:502 dni Świetna gra, ale będzie jej ciężko wpaść do top 5 generacji z takimi tuzami jak Baldur 3, Elden Ring czy Astro Bot (dużo wyższe overalle, community i legacy).W moim też bylaby poza podium, aczkolwiek w top 6 i na pewno jako największe zaskoczenie.No może jeszcze dojebią jakieś dosadne DLC/sequel do 2027, to już w ogóle byłoby super.Po podliczeniu jednak 8, ale i tak super.Balduro 3Elden Ringu i koledzy z DLCRefantazio jRPG top 1Rebirth jRPG top2RagnarokCyberscam 2077 z DLCAnal 2Obscure 33 jRPG top 3NadturnalCzechy 2
Opublikowano sobota o 15:521 dzień Chlopie odstaw narkotyki, bo cie zmiotlo z planszy, Ekspedycja 33 I dlugo nic.
Opublikowano sobota o 16:441 dzień 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Świetna gra, ale będzie jej ciężko wpaść do top 5 generacji z takimi tuzami jak Baldur 3, Elden Ring czy Astro Bot (dużo wyższe overalle, community i legacy).3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Po podliczeniu jednak 8, ale i tak super.Balduro 3Elden Ringu i koledzy z DLCRefantazio jRPG top 1Rebirth jRPG top2Ragnarokpisz o platformówce w top 5nie dodaj tam platformówkikurtyna
Opublikowano sobota o 17:071 dzień 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):pisz o platformówce w top 5nie dodaj tam platformówkikurtynaOgólnie w branży, ja osobiście nie cenię wysoko platformerów.Game Rant12 Highest-Rated Games Of This Generation, Ranked (So Far)Here are the highest-rated video games of the PS5 and Xbox Series X/S generation released so far, and how their review scores compare.
Opublikowano sobota o 19:021 dzień Chcial bym przypomniec tylko ze Krychu umieral na wzgorzu zwanym FFXVI to dobra gra o ile sie nie myle wiec wiadomo o co chodzi...( Jak sie myle to z gory przepraszam ale nie bede wracal do tematu o tym gownie xD )Square juz moze robic ta ankiete GOTY E33 Najlepsza muzyka E33 Najwieksze zaskoczenie E33.
Opublikowano sobota o 19:181 dzień Fajnie, że jest kilku bossów w endgame, nad którymi trzeba się trochę zastanowić przed walką.
Opublikowano wczoraj o 07:14 1 dzień Widzę to w necie w różnych miejscach i trudno mi jest zczaić, o co chodzi w tym trendzie w ostatnich latach, że jak ktoś powie "gra roku" czy "gra generacji" to ludzie zaczynają o tym mówić nie jak po prostu o czyjejś opinii i tyle, tylko jakby to była jakaś nauka jak wybieranie prezydenta, że dosłownie mówiąc "gra roku" musisz mieć za sobą jakieś cyferki z całego świata, wyliczenia i głosy, że to jest ta JEDNA gra roku. Co to kurna za różnica co tam jakaś kapituła powiedziała że z dwóch świetnych gierek dla dzieci, A czy B jest lepsza. A widzę to dość często ostatnio w amerykańskim necie itd., niezbyt wiem o co chodzi z tym."No ale zauważ że gra ma wyższe community, legacy i overalle" lol, co to jest gierka video do pogrania sobie czy jakiś bitcoin do mierzenia.
Opublikowano wczoraj o 08:08 1 dzień 49 minutes ago, ogqozo said:Widzę to w necie w różnych miejscach i trudno mi jest zczaić, o co chodzi w tym trendzie w ostatnich latach, że jak ktoś powie "gra roku" czy "gra generacji" to ludzie zaczynają o tym mówić nie jak po prostu o czyjejś opinii i tyle, tylko jakby to była jakaś nauka jak wybieranie prezydenta, że dosłownie mówiąc "gra roku" musisz mieć za sobą jakieś cyferki z całego świata, wyliczenia i głosy, że to jest ta JEDNA gra roku.Co to kurna za różnica co tam jakaś kapituła powiedziała że z dwóch świetnych gierek dla dzieci, A czy B jest lepsza. A widzę to dość często ostatnio w amerykańskim necie itd., niezbyt wiem o co chodzi z tym."No ale zauważ że gra ma wyższe community, legacy i overalle" lol, co to jest gierka video do pogrania sobie czy jakiś bitcoin do mierzenia.No to czemu się tym przejmujesz? Dla niektórych to część zabawy jak Oscary czy Grammy. A inni mają to w dupie, szczególnie jak się nie zgadzają z werdyktem. Nie widzę żadnego problemu
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Sirene dala mi trochę w kość wczoraj, ale się udało ją pokonać. Natomiast drugi Axion - Visages jest banalnie prosty. Szczerze to podczas walki z Sirene po raz pierwszy w grze zacząłem stosować uniki, wcześniej tylko parry
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 46 minutes ago, mario10 said:Z nią jest bardzo fajna walka.Walka była emocjonująca ale trochę męczyły mnie jej zbyt długie animacje ataków i te balety, jak do walki podchodziłem po raz piąty to już trochę to męczyło. On 7/26/2025 at 7:07 PM, KrYcHu_89 said:Ogólnie w branży, ja osobiście nie cenię wysoko platformerów.Game Rant12 Highest-Rated Games Of This Generation, Ranked (So Far)Here are the highest-rated video games of the PS5 and Xbox Series X/S generation released so far, and how their review scores compare.Ta lista jest nic nie warta bo nie ma na niej Silent Hill 2
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Z jednej strony masz rację ale z drugiej te tańce miały zmienne tempo co utrudniało trochę walkę. Ogólnie ta lokacja mi się podobała z tym tancerkami.