Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Spamuja mi dupy z instagramu na pocztę dosłownie po kilkanaście codziennie a tymczasem mi nie przyszło do głowy tam zajrzeć i wyszukać to czego aktualnie poszukuje. Smieje sie z innych ze nie sa wielofunkcyjni a sam sie na tym łapie
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 20 minut temu, MEVEK napisał(a):Cos tam na instagramie znalazłem w świetnej jakości ale musze usunąć te ikony lajkowWczoraj znalazłem na instagramie i wrzuciłem sobie w delikatnym powieszeniu. Akurat trafiles z jedna fotka. Ale dzieki. Popatrzę i moze znajde cos dla siebie P.SMaelle jest po prostu piękna. Nie mogę sie od niej odpędzić :)Pamietaj tylko, ona ma dopiero 16 lat. :)
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Pamietaj tylko, ona ma dopiero 16 lat. :)Ale dwa razy, więc 32
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. A potem w temacie o facebooku czytam, że "przypadkiem" komuś algorytm podsuwa filmiki z nieletnimi dziewczynkami
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Zbooki z was Mi nie chodzi tutaj o aspekty typowo kobiece (seksapil) ktore miały by mnie w niej pociągać. Tylko o sam fakt ze jest to moja topowa główna postać która przegrałem cała expedycje. Delikatna i uczuciowa - to ona najmocniej oberwała z całej drużyny. Zżyłem sie z nią. W końcu sam jestem rodzicem a jak by tego było mało to za jej role J.English odebrała statuetkę za najlepszy występ Tak ze tego
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Tutaj taki poziom że każdemu by można przyznać tą wygraną za VA, a English to moim zdaniem lepiej niż tutaj wypadła jako Shadowheart w BG3.