Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War E-Day

Featured Replies

Opublikowano

Chciałbym przypomnieć, że poprzednia odsłona miała huby i możliwość podróżowania Skiffem. W tej znowu przebijasz się przez zaatakowane miasto. Poza tym odświeżyli cały movement, więc pierdzielisz głupoty, że seria stoi w miejscu.

Tu jeszcze cytat od dewelopera:

"Those systems reshape how encounters play out across the city. Missions move from tight linear fights in narrow streets and alleys to open districts where the player has access to entire neighborhoods. Approach an enemy position head-on, flank from a side entrance, or climb to a balcony across the street and pick them off with the Longshot. In co-op, a squad can try all three at the same time."

• Odpowiedzi 290
  • Wyświetleń 33,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zajebiście, że prequel z ukochanymi pniakami, a nie kolejna gówno drama z babą. Nawet coalition się nie chce 6 robić xd Dzięki temu też nie będzie robotów i innego szajsu tylko mielenie locustów &lt

• Gratuluję. Całkiem sporo jak na kogoś kto odkrył gry w 2020

Opublikowano
10 godzin temu, SpacierShark123 napisał(a):

Problem jest taki że zwykle te osoby na siłę wpychają swoją agende gdzie się da. Też mi obojętne kim jest taka osoba w prywatnym życiu ale czego nie dotkną to zawsze kończy się na wpychaniu na siłę seksualności. Jestem w 99% przekonany że kobieta w składzie jest lesbijką i w trakcie gry mimo wojny i zagłady wszechobecnej będą wątki poruszające problemy mentalne LPG. Czekać tylko jak Santiago okaże się gejem i dyskretnie zawsze kochał Fenix-a.

Zazwyczaj tak jest ale nie znaczy to, że osoba rgbt nie może też stworzyć zajebistej gry bez agendy.

Stare dobre gearsy, przynajmniej tak się zapowiada. Z nostalgii puściłem sobie trailer jedynki, kiedy te 20 lat minęło to ja nie wiem

Opublikowano
3 godziny temu, wrog napisał(a):

Chciałbym przypomnieć, że poprzednia odsłona miała huby i możliwość podróżowania Skiffem. W tej znowu przebijasz się przez zaatakowane miasto. Poza tym odświeżyli cały movement, więc pierdzielisz głupoty, że seria stoi w miejscu.

Nie wiem na chuj odpisywać mu, chłop jakoś musi robić dobrą minę do złej gry mówiąc o "kosmetycznych zmianach" gdzie zmienili Kratosa na babę i kostkę żelu w fioletowej kolorystyce i teraz coś tryharduje o Gearsach. Różnica jest też taka że ludzie chcieli "stare dobre gearsy", a o God of Wara bez Kratosa nikt nie prosił.

Opublikowano

Może niebieskim trudno przelknac to, że jednak na pokazie Xboxa było więcej dobrych gier niż na State of play. Tak zupełnie obiektywnie, bo mnie wojenki międzyplatformowe nie dotyczą, więcej dobrego zobaczyłem na pokazie Microsoftu niż Sony a Gearsy zapowiadają się świetnie. I zarówno na jednym jak i drugim pokazie jakieś 95 % gier to multiplatformy.

Opublikowano

Gra wygląda genialnie i po raz pierwszy od czasów X360 Microsoft ma szansę wygrać korespondencyjny pojedynek w jakości tytułu AAA w Q4 danego roku z wiadomo kim.

Szkoda, że nie ma Helixa i będę musiał ograć na PC, bo aż się prosi to jako tytuł startowy na jakiś nowy, pachnący Hardware.

Opublikowano
1 minutę temu, wrog napisał(a):

LOL

Co tam się musiało dziać na sekundy przed konfą xD.

Myślę, że po wewnętrznym pokazie gameplayu zapaliła się komuś lampka, że to jest ta jakość, gdzie warto zaryzykować i wejść all in.

Opublikowano
9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Myślę, że po wewnętrznym pokazie gameplayu zapaliła się komuś lampka, że to jest ta jakość, gdzie warto zaryzykować i wejść all in.

I to jest all in? Dwoma grami? Cieszę się że to "początek strategii" (która to strategia w ciągu ostatnich 5 lat?), ale zanim ta strategia się rozhuśta, to przede wszystkim ucierpią te pojedyncze exowe gry, które będą miały dupną sprzedaż. Najbardziej żal mi tego tytułu od Inxile, bo to może być coś dobrego i ambitnego.

Opublikowano

Zostaw tego xboxa, niech se robi co chce.

Opublikowano

9 minut temu, Figaro napisał(a):

I to jest all in? Dwoma grami? Cieszę się że to "początek strategii" (która to strategia w ciągu ostatnich 5 lat?), ale zanim ta strategia się rozhuśta, to przede wszystkim ucierpią te pojedyncze exowe gry, które będą miały dupną sprzedaż. Najbardziej żal mi tego tytułu od Inxile, bo to może być coś dobrego i ambitnego.

Dlaczego nie narzekasz i nie martwisz się o developerów w temacie np. Sarosa?

Przecież Sony w wyniku ostatniej zmiany strategii wydaje swoje gry na jeszcze mniejszą bazę uzytkownikow niż Xbox, więc mają jeszcze bardziej ograniczoną sprzedaż.

Opublikowano

No już narzekałem na soniaczy, że nie kupili tej gry i okazała się klapą finansową.

Opublikowano

Ja jebie że wam się chce. Mi już się znudziło

Opublikowano
11 minut temu, Figaro napisał(a):

No już narzekałem na soniaczy, że nie kupili tej gry i okazała się klapą finansową.

Nie widziałem, ale wierzę na słowo i zwracam honor, dobrze że jesteś konsekwentny

Opublikowano
30 minut temu, ASX napisał(a):

Dlaczego nie narzekasz i nie martwisz się o developerów w temacie np. Sarosa?

Przecież Sony w wyniku ostatniej zmiany strategii wydaje swoje gry na jeszcze mniejszą bazę uzytkownikow niż Xbox, więc mają jeszcze bardziej ograniczoną sprzedaż.

A a ale to Sony, im przecież wolno i wszystko jest w porządku...