Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War E-Day

Featured Replies

Opublikowano

Kurde, fajnie to wygląda. Trzeba będzie kupić normalnego Xboxa dla tej gierki, bo na Series S, to raczej nie będzie miało sensu ragus

• Odpowiedzi 265
  • Wyświetleń 32,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zajebiście, że prequel z ukochanymi pniakami, a nie kolejna gówno drama z babą. Nawet coalition się nie chce 6 robić xd Dzięki temu też nie będzie robotów i innego szajsu tylko mielenie locustów &lt

• Gratuluję. Całkiem sporo jak na kogoś kto odkrył gry w 2020

Opublikowano

To nie ta gra dziadku. Nabrali Cię tym, że Markus w brązowej kurteczce idzie na posterunek.

Ale serio był vibe outbreaku z serii RE

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał(a):

może to kontrowersyjna opinia, ale nie interesuje mnie czy ktoś identyfikuje się jako ona, on czy helikopter bojowy ale jakie gry robi.

a jeśli ktoś trochę interesuje się trochę branżą ten wie że akurat Rayner to najważniejsza osoba w Coalition odpowiedzialna za techniczną warstwę Gearsów od czasów czwartej części. A Gearsy pod względem technikaliów zawsze były topowe, więc trudno do czegoś się przyczepić.

Ja się nie czepiam, tylko potwierdziłem przypuszczenia e-kolegi @Słupek
Z dwóch GoWów to akurat ten na PlayStation wygląda, jakby go robiły transy leo

Opublikowano

Świetne te Gearsy, kolekcjonerka zamówiona

bolec-chlopaki-nie-placza.gif

Opublikowano

Fajny klimacik, ładna graficzka. Seria chyba wraca na odpowiednie tory. Szkoda że dla mejma sie nie podoba, może jak ogra na swoim ps5 to zmieni zdanie

Opublikowano
29 minut temu, ASX napisał(a):

Ale wiesz że ona pracuje przy Gearsach od ponad 10 lat? Czy miałeś w Gearsach 4, 5 czy hivebusters jakieś wątki lesbijskie?

Czuć to, Gears 4 i 5 byłby najgorszymi odsłonami serii. Ekipa zamiast nabitych chamów to były jakieś małolaty z seriali dla nastolatek . No ale jak zajmuje się technikaliami to gość ogarnia chociaż silnik.

@Figaro Oczywiście że tak, zwalczanie choroby mentalnej poprzez uświadamianie im że trzeba to leczyć to walka w dobrej wierze ale to nie temat do drążenia w chorobach psychicznych.

Opublikowano
14 minut temu, jimmy napisał(a):

Świetne te Gearsy, kolekcjonerka zamówiona

bolec-chlopaki-nie-placza.gif

gdzie i za ile jeśli można wiedzieć?

Opublikowano

Czwórkę ograłem i było okej, piątki mi się nie chciało kończyć, natomiast powtórka dwójki chyba w ubiegłym roku dała mi masę frajdy, więc przychylam się raczej do tego, że nowe gry są odczuwalnie gorsze od starej trylogii. Na E-Day ostrożnie czekam, do premiery pewnie sobie jeszcze trójkę odświeżę.

Opublikowano

Ja tam się nie martwię ani o gameplay ani tym bardziej o klimat.

Myślę że udźwigną ciężar e day, będą ludzkie dramaty i beznadziejność sytuacji. Czekam w chuj

Opublikowano
53 minuty temu, devilbot napisał(a):

Ja tam się nie martwię ani o gameplay ani tym bardziej o klimat.

Myślę że udźwigną ciężar e day, będą ludzkie dramaty i beznadziejność sytuacji. Czekam w chuj

Na Direct sporo pokazali tych urywków z singla. Powinno być nieźle przytłaczająco, sporo potężnych maszkaronów, chyba nawet jakieś nowe, a Boomerom dodali 2 mln kalorii żeby budzili większą grozę.

Opublikowano

Jedyna obawa, że tylko jedna miejscówka (miasto) i jakoś podświadomie mam zawsze obawy na kolejne Seattle z tlou2, ale kurwa no - na razie to takie z dupy obawy bo to co widzę jest wyjebane.

Opublikowano

Mnie sie to miasto zajebiscie spodobalo. Wycieczka do jakiejs jaskini pewnie bedzie. Najwazniejsze ze pozbyto sie chujowych motywow typu strzelanie do robotow.

Opublikowano

Miejsko-industrialne Gearsy to najlepsze Gearsy. Ja się cieszę na powrót klimatów z jedynki, zwłaszcza że każda kolejna odsłona coraz bardziej odchodziła od tego typu otoczenia

Opublikowano

Wślizgi, skoki, ogólnie zmieniony movement. Ciekawe, czy fani starych Gearsów nie będą zaraz narzekać ;)