Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, devilbot napisał(a):Wyglądają jak gearsy ,I bardzo dobrze, tak miało to wyglądać
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Figaro napisał(a):Jak mówiłem. Bzduras nie wierzy likierowi, likier ma rację.Zwłaszcza te skurwysyny co mówiły, że u Geoffa będzie DMC Jak tu nie nienawidzieć takich kurwiów
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wow! Microsoft wreszcie pokazał na co go stać. Piękny gameplay, aż mnie zatkało i muszę zmieniać gatki Rewelacyjnie to wygląda!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Oglądam ten Direct i to mogą być definitywne Gearsy. Wygląda zajebiście, ale jednak trochę boli dupa, że tego ogromu pracy nie wykorzystano żeby pokazać jednak nowej odsłony Szarańczy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, SnoD napisał(a):Oglądam ten Direct i to mogą być definitywne Gearsy. Wygląda zajebiście, ale jednak trochę boli dupa, że tego ogromu pracy nie wykorzystano żeby pokazać jednak nowej odsłony Szarańczy.Przecież cast z prequela 10x lepszy, niż Ci nowi, kto będzie płakał za nimi...
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak wyżej, rewelacja IMO. Widać i czuć tutaj ogrom napracowania. Praktycznie na każdej płaszczyźnie. Jaram się mocarnie i oczywiście wbijam w to day one.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Podoba mi sie, ze widzimy początki inwazji i bardziej nienaruszona Sere. Chciałoby się, zeby poszli bardziej w kierunku horroru z tą gierką
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Przecież ten Gears Direct wyglądał ultra dojebanie ta grafa, ilość detali, fizyka, klimat, nowe mechaniki i animacje, coś pięknego, kwintesencja zajebistości te Gearsy będą.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak pokazali, że murzynka odpowiada za story to już wiedziałem, że ta lezba strongwoman będzie w drużynie(nie mam nic do tego, że baba per se ale taka postac wzorowana na vasquez z aliens to juz widzielismy 100 razy) :/ Mogli jakiegoś fajnego murzyna dać zamiast baby albo Taia.Więcej grzechów nie stwierdzono.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Gearsy wyglądają przekozacko. Dodatkowe możliwości poruszania się i większe killroomy potrzebne były tej serii już dawno. Grafika na bardzo wysokim poziomie (wiadomo że nie takim jak ten pierwszy 'in-engine' trailer) i nie powinno być obaw o 60 FPSów z sensowną rozdzielczością nawet na słabszych sprzętach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Widziałem stadion w oddali a to znaczy że będzie pojawi się najlepiej napisana postać w historii gier wideo
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Topka prezentacja, to mógłby być system seller w innych okolicznościach.Czekam z chujem w łapie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tak czy inaczej wygląda to obłędnie, o klimat się nie martwię, bo widać, że mocno na to tutaj postawili.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, devilbot napisał(a):Widziałem stadion w oddali a to znaczy że będzie pojawi się najlepiej napisana postać w historii gier wideoAle raczej nie spotka się z Marcusem, nie znali się przed jedynką. Może jakiś chapterek tylko z nim?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Musi być. Może tylko na plakatach ale wątpię. Dobry materiał na dodatek
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jeśli będą trzymali się lore to raczej go nie będzie bo wstąpił do służby później.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czytam jego wiki i tak wstąpił do służby po e day w którym zginęli jego rodzice więc może jakoś się pojawi
Opublikowano 54 minuty temu54 min Jak główna kampania ma być o Marcusie i Domie to dodatek z mniejszą kampanią w której wystąpi Cole i Baird też by pasował przed remakiem Gears of War 1.
Opublikowano 54 minuty temu54 min 21 minut temu, Soban napisał(a):Jak pokazali, że murzynka odpowiada za story to już wiedziałem, że ta lezba strongwoman będzie w drużynie(nie mam nic do tego, że baba per se ale taka postac wzorowana na vasquez z aliens to juz widzielismy 100 razy) :/ Mogli jakiegoś fajnego murzyna dać zamiast baby albo Taia.Więcej grzechów nie stwierdzono.mogło być gorzej, ta ruda nie pamiętam za co odpowiada to chyba transol w ogóle jak się porówna z takim wolverinem który usypiał po minucie z tą wysychająca krwią. a tutaj samo mięsko, sam wślizg i zmielenie locusta
Opublikowano 44 minuty temu44 min Niesamowita prezentacja naprawdę widać wysoki budżet i dbałość o najmniejsze szczegóły, dopracowanie godne system sellera co w czasach gier day one gp nie było zbyt często spotykane. Nowy system gore naprawdę przyjemnie się prezentuje tak samo jak nowe animacje postaci, poruszanie wydaje się bardzo płynne.
Opublikowano 43 minuty temu43 min 10 minut temu, łom napisał(a):Jak główna kampania ma być o Marcusie i Domie to dodatek z mniejszą kampanią w której wystąpi Cole i Baird też by pasował przed remakiem Gears of War 1.Remake 1 już był. Teraz robią prequel żeby ogarnąć w pełni UE5 i wykombinować jak pociągnąć serię po Gears 5.
Opublikowano 39 minut temu39 min Ciekawe czy upchną wszytsko w jedną grę czy zrobią nowa trylogię.Do wydarzeń z piątki i sequel to już bym wolał żeby nie wracali.
Opublikowano 23 minuty temu23 min Potwierdzili split screenKiedy ostatnio jakaś duża gra miała ten tryb?