Opublikowano środa o 11:542 dni 39 minutes ago, SpacierShark123 said:Nie rozumiem tych durnych godzin startu, 4 rano... kto normalny będzie czekał do 4 na grę. Mogli dać od północy to by się dziś sprawdziło.Możesz odpalić jutro, niesamowite problemy.
Opublikowano środa o 12:502 dni 54 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Możesz odpalić jutro, niesamowite problemy.Powiem więcej mogę odpalić nawet pojutrze, ale jak to ma się do tego że 4 rano jest kompletnie z dupy godziną startu? Gdzie napisałem też że mnie to boli i to jakiś problem? Pan Czoperrr wstał lewą nogą?
Opublikowano środa o 13:102 dni Może i dobrze, że kasztan. Jeszcze DS2 do skończenia, a i masa gier nadchodzi.
Opublikowano środa o 14:132 dni Średnia ocen na poziomie 75 to przecież bardzo porządny tytuł.Ja z przyjemnością ogram.
Opublikowano wczoraj o 06:08 1 dzień Szukałem ile fps pod jakie opcje w prosiaku. Może też ktoś chce wiedzieć jak ustawić na dzień dobry na PS5.
Opublikowano wczoraj o 06:14 1 dzień 15 hours ago, messer88 said:recka po 2 przejściach (35h 20h)Kolejna chamska zrzynka z Soulsów, nawet kolorystyka menusów identyczna, a animacja picia z buteleczki też chyba zajebana po chamsku xDD
Opublikowano wczoraj o 06:35 1 dzień 26 minut temu, Patapon napisał(a):Szukałem ile fps pod jakie opcje w prosiaku. Może też ktoś chce wiedzieć jak ustawić na dzień dobry na PS5.Odpaliłem w trybie balance z odblokowanymi klatkami - prezentuje się całkiem OK.Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne, OST już w menu robi robotę EDIT:Wpadł pierwszy puchar i wszystkie są po chińsku - nawet nazwa gry i opisy xDDDD Edytowane wczoraj o 06:39 1 dzień przez Snake_Plissken
Opublikowano wczoraj o 07:06 1 dzień 30 minut temu, Snake_Plissken napisał(a):Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne, OST już w menu robi robotę Graficznie jak wygląda w porównaniu do Wukonga?
Opublikowano wczoraj o 07:09 1 dzień Czyli na sonce więcej duszy że aż chińskie napisy przy trophy. Najlepsza wersja.
Opublikowano wczoraj o 07:54 1 dzień Autor Po godzince bardzo fajnie się śmiga :D Póki co przypomina bardziej Maupe niż Soulsy, ale przez możliwości w walce wpada to trochę bardziej jednak w Bloodborne I ładnie w ogóle wygląda, widoczki super, cieniowanie i modele postaci. SupkoNo beka z tymi trofeami po chińsku. Będzie grane po pracce dalej Na Prosiaku na Quality trzyma te 60fps, chociaż lubi spaść jak jakiś większy krajobraz wjedzie. Przełączyłem na Balans i jest super.
Opublikowano wczoraj o 08:21 1 dzień 59 minut temu, Patapon napisał(a):Graficznie jak wygląda w porównaniu do Wukonga?Nie grałem w małpe. XDNa razie testuję tryby 40 i 60, ale nie bardzo widzę różnice i chyba zostanę przy 60. Zobaczymy jak będzie dalej.Grafika nie jest wybitna - co jakiś czas widać słabe tekstury - ale nadrabia designem.
Opublikowano wczoraj o 09:22 1 dzień No takie gamepassowe 7/10, jest ok, ale za pełną cenę bym tego nie kupił.
Opublikowano wczoraj o 09:32 1 dzień Pełna 350 czy pełna 219 po ile jest? Pudło jeszcze taniej chyba.
Opublikowano wczoraj o 10:36 1 dzień 21 godzin temu, SpacierShark123 napisał(a):Powiem więcej mogę odpalić nawet pojutrze, ale jak to ma się do tego że 4 rano jest kompletnie z dupy godziną startu? Gdzie napisałem też że mnie to boli i to jakiś problem? Pan Czoperrr wstał lewą nogą?4 rano to dla Chińczyków akurat 10:00, i w większości spraw w retailu (start sprzedaży produktów, start orderów na karty Pokemon, chociażby z mojego podwórka) jest to standardowy czas w Chinach. Co poradzić xd
Opublikowano wczoraj o 10:53 1 dzień Za tyle to już lepiej. A co to za rivjubombing na steam? 19% z ponad 5k opinii.
Opublikowano wczoraj o 11:00 1 dzień 6 minut temu, Atherius napisał(a):Za tyle to już lepiej. A co to za rivjubombing na steam? 19% z ponad 5k opinii.Może im też się nie spodobało, że muszą czekać do 4 rano aby odpalić grę.
Opublikowano wczoraj o 11:10 1 dzień na steam to często jakieś z dupy godziny, Blasphemous 2 pamiętam czekałem do 17 a trzeba było kupić na konsolę jak człowiek. Ale tam nikt nie bombardował.
Opublikowano wczoraj o 11:33 1 dzień Jeżeli wyjadacze gatunku typu FightinCowboy dają gierce 70-80% to za cenę 180pln biorę w ciemno.
Opublikowano wczoraj o 11:41 1 dzień Odpaliłem teraz na chwilę, mega sterowanie responsywne i ten dash jak z BB.
Opublikowano wczoraj o 11:43 1 dzień Wu Kong zajmuje 108GB na dysku a Wu Chang zaledwie 15GB. Podobno jeden z największych zarzutów to duży recykling przeciwników.