Opublikowano 23 lipca23 lip 39 minutes ago, SpacierShark123 said:Nie rozumiem tych durnych godzin startu, 4 rano... kto normalny będzie czekał do 4 na grę. Mogli dać od północy to by się dziś sprawdziło.Możesz odpalić jutro, niesamowite problemy.
Opublikowano 23 lipca23 lip 54 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Możesz odpalić jutro, niesamowite problemy.Powiem więcej mogę odpalić nawet pojutrze, ale jak to ma się do tego że 4 rano jest kompletnie z dupy godziną startu? Gdzie napisałem też że mnie to boli i to jakiś problem? Pan Czoperrr wstał lewą nogą?
Opublikowano 23 lipca23 lip Może i dobrze, że kasztan. Jeszcze DS2 do skończenia, a i masa gier nadchodzi.
Opublikowano 23 lipca23 lip Średnia ocen na poziomie 75 to przecież bardzo porządny tytuł.Ja z przyjemnością ogram.
Opublikowano 24 lipca24 lip Szukałem ile fps pod jakie opcje w prosiaku. Może też ktoś chce wiedzieć jak ustawić na dzień dobry na PS5.
Opublikowano 24 lipca24 lip 15 hours ago, messer88 said:recka po 2 przejściach (35h 20h)Kolejna chamska zrzynka z Soulsów, nawet kolorystyka menusów identyczna, a animacja picia z buteleczki też chyba zajebana po chamsku xDD
Opublikowano 24 lipca24 lip 26 minut temu, Patapon napisał(a):Szukałem ile fps pod jakie opcje w prosiaku. Może też ktoś chce wiedzieć jak ustawić na dzień dobry na PS5.Odpaliłem w trybie balance z odblokowanymi klatkami - prezentuje się całkiem OK.Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne, OST już w menu robi robotę EDIT:Wpadł pierwszy puchar i wszystkie są po chińsku - nawet nazwa gry i opisy xDDDD Edytowane 24 lipca24 lip przez Snake_Plissken
Opublikowano 24 lipca24 lip 30 minut temu, Snake_Plissken napisał(a):Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne, OST już w menu robi robotę Graficznie jak wygląda w porównaniu do Wukonga?
Opublikowano 24 lipca24 lip Czyli na sonce więcej duszy że aż chińskie napisy przy trophy. Najlepsza wersja.
Opublikowano 24 lipca24 lip Autor Po godzince bardzo fajnie się śmiga :D Póki co przypomina bardziej Maupe niż Soulsy, ale przez możliwości w walce wpada to trochę bardziej jednak w Bloodborne I ładnie w ogóle wygląda, widoczki super, cieniowanie i modele postaci. SupkoNo beka z tymi trofeami po chińsku. Będzie grane po pracce dalej Na Prosiaku na Quality trzyma te 60fps, chociaż lubi spaść jak jakiś większy krajobraz wjedzie. Przełączyłem na Balans i jest super.
Opublikowano 24 lipca24 lip 59 minut temu, Patapon napisał(a):Graficznie jak wygląda w porównaniu do Wukonga?Nie grałem w małpe. XDNa razie testuję tryby 40 i 60, ale nie bardzo widzę różnice i chyba zostanę przy 60. Zobaczymy jak będzie dalej.Grafika nie jest wybitna - co jakiś czas widać słabe tekstury - ale nadrabia designem.
Opublikowano 24 lipca24 lip No takie gamepassowe 7/10, jest ok, ale za pełną cenę bym tego nie kupił.
Opublikowano 24 lipca24 lip 21 godzin temu, SpacierShark123 napisał(a):Powiem więcej mogę odpalić nawet pojutrze, ale jak to ma się do tego że 4 rano jest kompletnie z dupy godziną startu? Gdzie napisałem też że mnie to boli i to jakiś problem? Pan Czoperrr wstał lewą nogą?4 rano to dla Chińczyków akurat 10:00, i w większości spraw w retailu (start sprzedaży produktów, start orderów na karty Pokemon, chociażby z mojego podwórka) jest to standardowy czas w Chinach. Co poradzić xd
Opublikowano 24 lipca24 lip Za tyle to już lepiej. A co to za rivjubombing na steam? 19% z ponad 5k opinii.
Opublikowano 24 lipca24 lip 6 minut temu, Atherius napisał(a):Za tyle to już lepiej. A co to za rivjubombing na steam? 19% z ponad 5k opinii.Może im też się nie spodobało, że muszą czekać do 4 rano aby odpalić grę.
Opublikowano 24 lipca24 lip na steam to często jakieś z dupy godziny, Blasphemous 2 pamiętam czekałem do 17 a trzeba było kupić na konsolę jak człowiek. Ale tam nikt nie bombardował.
Opublikowano 24 lipca24 lip Jeżeli wyjadacze gatunku typu FightinCowboy dają gierce 70-80% to za cenę 180pln biorę w ciemno.
Opublikowano 24 lipca24 lip Odpaliłem teraz na chwilę, mega sterowanie responsywne i ten dash jak z BB.
Opublikowano 24 lipca24 lip Wu Kong zajmuje 108GB na dysku a Wu Chang zaledwie 15GB. Podobno jeden z największych zarzutów to duży recykling przeciwników.