Opublikowano 20 sierpnia 202420 sie Więcej informacji w grudniu. Po trzeciej części podchodzę sceptycznie do tej gry, ale marzyłem o grze o mafii na Sycylii i taką dostanę. Dawać przełom wieków, albo lata 20. ze starymi samochodami Edytowane 20 sierpnia 202420 sie przez Rozi
Opublikowano 20 sierpnia 202420 sie Nie pokazali nic, ale są ciareczki. Ja bawiłem się bardzo dobrze w każdej części, nawet ta krytykowana trójka przypadła mi do gustu. Ciekawe, czy tu pójdą też w otwarty świat czy bardziej historię skondensowaną jak w dwójce.
Opublikowano 20 sierpnia 202420 sie Strategicznie lepiej jakby przed GTA VI się wyrobili. 39 minut temu, lukas_k96 napisał(a): Nie pokazali nic, ale są ciareczki. Ja bawiłem się bardzo dobrze w każdej części, nawet ta krytykowana trójka przypadła mi do gustu. Ciekawe, czy tu pójdą też w otwarty świat czy bardziej historię skondensowaną jak w dwójce. Też lubiłem trójkę, na świeżo jeszcze, bo grałem rok temu, na pewno miała momenty fabularne, tylko mechaniki były skopane, myślę, że tego nie powtórzą, bo wiedzą co ludziom nie podeszło w 3.
Opublikowano 20 sierpnia 202420 sie Chłop mówił, że to będzie bardziej "linear" produkcja. Nie spodziewałbym się tutaj konkurenta dla GTA/Mafia 3 tylko czegoś podobnego do Mafia 1 Remake. Edytowane 20 sierpnia 202420 sie przez Rooofie
Opublikowano 20 sierpnia 202420 sie 1 minutę temu, Rooofie napisał(a): Chłop mówił, że to będzie bardziej "linear" produkcja. Nie spodziewałbym się tutaj konkurenta dla GTA/Mafia 3 tylko czegoś podobnego do Mafia 1 Remake. Czyli lepiej (niż 3) i taniej (niż 3). W to mi graj :).
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Jeśli będzie w klimatach jedynki czy dwójki to biorę w ciemno. Chcę białych makaroniarzy, a najlepiej Vito i Joe.
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Trójka też miała klimatyczny pierwszy trailer, a potem pokazali gameplay. No ale remake jedynki pokazał że jednak potrafią. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Jedyna wczorajsza zapowiedź przy której stanął siurak. Mega się bałem że po m3 dalej będą się pchać w późniejsze lata a tu jednak krok w tył i to jeszcze nie w ameryczce więc kolejny plus. Jak będzie gra na poziomie rimejku jedynki to będę zadowolony
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Ostatnio remake jedynki, teraz prequel(pewne ze znanymi postaciami w ich latach młodości). Trochę bezpiecznie, bo nie chcą ruszyć do przodu(i gdzieś tam rzucić rękawic GTA VI, nawet jeśli to od zawsze zupełnie inne gry), ale z drugiej strony rzadko wybierane miejsce akcji, więc jak miasto/wiocha będzie robiło za tło, tak jak w najlepszych odsłonach, to powinno być dobrze. Żadnego wydłużania na siłę, niech to będzie pamiętne 10h, zamiast męczących 50h.
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Podkreślają w wypowiedziach powrót do korzeni, więc o to jestem akurat spokojny. Ewentualnie można się zastanawiać na ile to będzie możliwe/skuteczne bez Daniela Vavry, ale z drugiej strony nie ma ludzi niezastąpionych, a duch pierwszych dwóch części jest chyba na tyle znany i oczywisty, że nie powinni mieć większych problemów z jego odtworzeniem.
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Czekam bardziej niż na GTA. Wspaniała wiadomość, że Mafia powraca
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Ciekawe czy włoski dubbing będzie. No ale jak będzie się dało przjechać tymi automobilami po Sycylii w tamtych latach, to może być klimatycznie.
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Super. Też się strasznie jaram tą zapowiedzią. Potwierdzone czasy w jakich ma się rozgrywać gra? Tam wisi flaga królestwa Włoch z 1925 - 1946. Czyli pewnie gdzieś w tym okresie się znajdziemy.
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Ciekawie, jak na Sycylii w tamtych czasach to może dwie osoby na całą wyspę miały samochód
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie W sumie mafia na konikach byłaby ciekawa xD chociaż ta seria zawsze mocno mi się kojarzyła z pięknymi starymi bryczkami no ale jak to rzeczywiście będą początki to może być z tym ciężko
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Ciekawe czy włoski dubbing będzie. No ale jak będzie się dało przjechać tymi automobilami po Sycylii w tamtych latach, to może być klimatycznie. Wg strony Steama nie będzie.
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Włoscy mafiozi na Sycylii w latach 20-40 XXw mogą mówić tylko płynną angielszczyzną
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Fajnie, że będzie, akurat jakiś czas temu grałem sobie w Mafię 3, ale dawkowałem sobie, bo chodzi tylko w 30 klatkach.
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Już się bałem bo na steamie nie było włoskiego w językach i już słyszałem uszami wyobraźni italniano engrish