Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 2 godziny temu, Rooofie napisał(a):Ten gameplay jest nagrany na 7900XTX i działa w 60 fpsach bez upscalerów w 4k native. Gubi klatki jedynie w tej scenie nocnej w deszczu. Wygląda na to, że o optymalizację nie trzeba się martwić a jak się to zateguje DLSSesem to już będzie elegancko.W FSR 4 native dokładniej.Gra sponsorowana przez AMD i RT również dobrze zooptymalizowane.Wciąż jednak mało wiadomo co z wersją konsolową, bo o ile karta niewiele gorsza tam, to jednak ciekawe jak z CPU przy takim wielkim świecie.Sama gra na pewno graficznie najbardziej imponująca od czasow CP2077 i Horizon FW, co chodzi o otwarte światy. Szczególnie efekty pogodowe robią.Co autorski silnik to autorski silnik.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mówili coś w ogóle o wersji na ps5pro? Jak to ma na tej konsoli działać? Bo filmików to chyba żadnych nie było z konsol?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Tomek P. napisał(a):Mówili coś w ogóle o wersji na ps5pro? Jak to ma na tej konsoli działać? Bo filmików to chyba żadnych nie było z konsol?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu TapatalkaCzekają, pewnym jest, że czekali z newsami gdyż czekali na PSSR 2.0 by zaprezentować grę, mają pedantyczne podejście do marketingu.Myślę, że w ciągu paru dni coś wyplują o wersjach konsolowych. 19 godzin temu, Schranz1985 napisał(a):Fajnie, fajnie .Ale w marcu to beta testy, trochę się zejdzie zanim to popaczuja .Czemu tak uważasz? Każde preview wspomina, że czuć dopracowanko.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, Tomek P. napisał(a):Mówili coś w ogóle o wersji na ps5pro? Jak to ma na tej konsoli działać? Bo filmików to chyba żadnych nie było z konsol?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu TapatalkaTylko tyle na razie wiadomo, ale widać są pewni siebie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Żeby się nie okazało jak z cyberkiem gdzie tylko dawali playtesty z PC. Bo na konsolach już może nie być tak kolorowo i spaprzą sobie już dobrą promocje gierki