Opublikowano sobota o 18:564 dni 2 godziny temu, Rooofie napisał(a):Ten gameplay jest nagrany na 7900XTX i działa w 60 fpsach bez upscalerów w 4k native. Gubi klatki jedynie w tej scenie nocnej w deszczu. Wygląda na to, że o optymalizację nie trzeba się martwić a jak się to zateguje DLSSesem to już będzie elegancko.W FSR 4 native dokładniej.Gra sponsorowana przez AMD i RT również dobrze zooptymalizowane.Wciąż jednak mało wiadomo co z wersją konsolową, bo o ile karta niewiele gorsza tam, to jednak ciekawe jak z CPU przy takim wielkim świecie.Sama gra na pewno graficznie najbardziej imponująca od czasow CP2077 i Horizon FW, co chodzi o otwarte światy. Szczególnie efekty pogodowe robią.Co autorski silnik to autorski silnik.
Opublikowano niedziela o 11:043 dni Mówili coś w ogóle o wersji na ps5pro? Jak to ma na tej konsoli działać? Bo filmików to chyba żadnych nie było z konsol?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano niedziela o 12:233 dni Godzinę temu, Tomek P. napisał(a):Mówili coś w ogóle o wersji na ps5pro? Jak to ma na tej konsoli działać? Bo filmików to chyba żadnych nie było z konsol?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu TapatalkaCzekają, pewnym jest, że czekali z newsami gdyż czekali na PSSR 2.0 by zaprezentować grę, mają pedantyczne podejście do marketingu.Myślę, że w ciągu paru dni coś wyplują o wersjach konsolowych. 19 godzin temu, Schranz1985 napisał(a):Fajnie, fajnie .Ale w marcu to beta testy, trochę się zejdzie zanim to popaczuja .Czemu tak uważasz? Każde preview wspomina, że czuć dopracowanko.
Opublikowano niedziela o 12:373 dni 1 godzinę temu, Tomek P. napisał(a):Mówili coś w ogóle o wersji na ps5pro? Jak to ma na tej konsoli działać? Bo filmików to chyba żadnych nie było z konsol?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu TapatalkaTylko tyle na razie wiadomo, ale widać są pewni siebie.
Opublikowano niedziela o 12:403 dni Żeby się nie okazało jak z cyberkiem gdzie tylko dawali playtesty z PC. Bo na konsolach już może nie być tak kolorowo i spaprzą sobie już dobrą promocje gierki
Opublikowano wczoraj o 13:15 1 dzień Trochę w sumie nierówna ta grafika. Ale i tak mam nadzieję, że ta gierka będzie gitem, bo na razie w 2026 nic mnie nie zainteresowało oprócz Cairn. Myślałem cały czas, że ona na PC kosztuje 230zł, a wczoraj patrzę, że trzy bomby. Tak sobie myślę, że to będzie pierwsza gra od rdr2 (ciąganie ludzi na lasso i topienie w rzece), gdzie faktycznie mógłbym chodzić i sprawdzać co można zrobić w tym świecie ciekawego/śmiesznego.
Opublikowano wczoraj o 13:26 1 dzień 8 minut temu, rafanus2 napisał(a):i sprawdzać co można zrobić w tym świecie ciekawego/śmiesznego.Nie no to nie jest silnik Rockstara więc nie nastawiałbym się aż na taką fizykę interakcji z npcami no ale pobocznych aktywności trochę będzie
Opublikowano wczoraj o 15:21 1 dzień 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Recki 24h przed premierą.Nie wiem, kusi ta figuraTo chyba nie jest figurka tylko diorama, też obczajałem xd
Opublikowano wczoraj o 15:24 1 dzień 2 minuty temu, GearsUp napisał(a):To chyba nie jest figurka tylko diorama, też obczajałem xdFakt, Diorama i do tego ta mapa na tkaninie <3.ACG Preview
Opublikowano wczoraj o 18:05 1 dzień No nie ma. Przecież chcą sprzedać trochę pre orderów zanim ludzie przestraszą się tego rozmazańca.
Opublikowano wczoraj o 18:37 1 dzień I to mnie właśnie martwi, preordera i tak złożyłem w me, ale z płatnością w sklepie, bo w ciemno nie będę płacił, póki nie zobaczę gameplayów ze zwykłych konsol, bo gra jako tako zapowiada się dobrze zapewniając masę contentu i w chuj rzeczy do zrobienia.
Opublikowano wczoraj o 18:54 1 dzień No super to wszystko wygląda ale ja bym chciał żeby jeszcze fabułą i postaciami zachwyciła jak Wiedźmin 3 albo CP2077 a na to się nie zanosi. Boję się, że fabularnie będzie wydmuszka, postacie widać, że kukły a i twórcy chyba nic o historii nie powiedzieli.
Opublikowano wczoraj o 19:07 1 dzień Nie będzie w tym żadnej fabuły raczej. To azjatycka gra stojąca eksploracją i systemem walki.
Opublikowano wczoraj o 19:11 1 dzień Zobaczymy jak z wydajnością, ale nie powinien być rozmazaniec patrząc na wymagania PC i to na jakim sprzęcie leciało w 4k bez dodatkowego uspscallowania u DF. A może prosiak od startu dostanie PSSR 2.0. Edytowane wczoraj o 19:12 1 dzień przez Kangus
Opublikowano wczoraj o 19:28 1 dzień Ciekawe jak wypadnie w reckach, tutaj każda ocena między 80-95 jest możliwa.
Opublikowano wczoraj o 19:34 1 dzień Mam nadzieje, że prosiak uciągnie, jak nie, to najwyzej sie anuluje preorder i kupi wersje na stem.
Opublikowano wczoraj o 19:35 1 dzień 1 minutę temu, Shen napisał(a):Mam nadzieje, że prosiak uciągnie, jak nie, to najwyzej sie anuluje preorder i kupi wersje na stem.Ciekawe, do tej pory rekordowy Wukong miał 4 mln wishlist, dosyć grubo.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 2 godziny temu, Faka napisał(a):Są w ogóle filmiki ze zwykłych konsol ps5/xsx?Jutro mija embargo na prezentacje przedpremierowe więc jest szansa, że pojawią się rozgrywki.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. A to spoko, przydałoby się w końcu, jak wygląda sytuacja na tych zwykłych konsolach.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Pytanie tylko, czy rozesłali kody tylko na wersję na PC, jak to było przy Cyberpunku, czy jednak coś w końcu o konsolach też będzie.Póki co nie napawa mnie to optymizmem, ale co hype sobie rozkręcili, to ich.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Toż to generyk mmorpg bez opttmalizacji na konsolach, ewentualnie 360p.