Opublikowano 19 marca19 mar 3 minutes ago, GearsUp said:Tego się trochę boję. Czy to będzie trochę taka valhalla bez wątku głównego i z kilkoma nowymi mechanikami? xD
Opublikowano 19 marca19 mar Wyczuwam głębie systemu walki i potencjał na legendarne zagranie niczym Izuna Drop z Gaidena. Edytowane 19 marca19 mar przez Amer
Opublikowano 19 marca19 mar Ciekawe ile % ludzi ukończy tą grę .Większość to tylko z ciekawości kupi bo graficzka i po kilkudziesięciu godzinach odpadnie. Zwłaszcza jak jest grind i fetch questy.Mnie to już na starcie denerwuję, bo nie nawidze nie kończyć gier które kupiłem. Więc wniosek jest prosty, nie kupuję. Obserwuję jak będzie i dodaje do listy moze kiedyś czyli zazwyczaj nigdy.
Opublikowano 19 marca19 mar Większość gier to i tak mało ludzi kończy, starczy na % na trofeach popatrzyć na ps. Tutaj przez skalę Ok pewnie jeszcze większa będzie różnica.
Opublikowano 19 marca19 mar Ja właśnie odebrałem kurierke z Perfect Blue i no co.Startnie się w weekend, jak rzeczywiście będzie się człowiek obijał o masę bugów to się odczeka aż z grubsza połatają i wio.Z recenzji ja osobiście szanuje i lubię opinie cowboya, a on poza znanymi już minusami mocno chwali tytuł jeśli chodzi o ten gatunek.Przekonamy się sami.
Opublikowano 19 marca19 mar Heh, przesada jaka różnica z RT w połączeniu z Ray Reconstruction. "Inna gra". Edytowane 19 marca19 mar przez tjery
Opublikowano 19 marca19 mar Hehe, miałem właśnie wrzucić ten filmik. Różnice są kolosalne w tej grze z RT.
Opublikowano 19 marca19 mar 1 minutę temu, Qbon napisał(a):Hehe, miałem właśnie wrzucić ten filmik. Różnice są kolosalne w tej grze z RT.Nawet nie samo RT tylko RR, Alex to pokazywał.
Opublikowano 19 marca19 mar 6 minut temu, tjery napisał(a):Nawet nie samo RT tylko RR, Alex to pokazywał.Tak, widziałem. Wygląda w ogóle trochę tak jakby RR wymuszało jakieś wyższe ustawienia RT a przecież to nigdy chyba w ten sposób nie działało samo w sobie, to była dodatkowa opcja zwłaszcza pod PT w celu poprawy samego obrazu i redukcji szumów.
Opublikowano 19 marca19 mar Może różnica wynika stąd, że wtedy RR było dodane później, a tu gra powstawała w oparciu o RR.
Opublikowano 19 marca19 mar Wrzuciłem płytkę do xboxa ściągnęło 300 mb mogę odpalić grę i wtedy wywala mnie do sklepu żeby kupić wersję cyfrową , nic z płytki się nie ściągnęło chyba ktoś wiesz ocb?
Opublikowano 19 marca19 mar Trzeba będzie tylko obadać którego presetu używać, D czy E. Są gry, w których lepiej się sprawuje D a w niektórych lepszy jest E chociaż E jakby powodował większy ghosting w pewnych scenariuszach. Mogliby to zaktualizować bo jest nie ruszone od czasu premiery dlss 4 a ciekawe jak to może być usprawnione jeszcze.
Opublikowano 19 marca19 mar Teraz, Banan91PL napisał(a):Wrzuciłem płytkę do xboxa ściągnęło 300 mb mogę odpalić grę i wtedy wywala mnie do sklepu żeby kupić wersję cyfrową , nic z płytki się nie ściągnęło chyba ktoś wiesz ocb?Start nie jest o 23?
Opublikowano 19 marca19 mar Teraz, Banan91PL napisał(a):Wrzuciłem płytkę do xboxa ściągnęło 300 mb mogę odpalić grę i wtedy wywala mnie do sklepu żeby kupić wersję cyfrową , nic z płytki się nie ściągnęło chyba ktoś wiesz ocb?Nie masz info, że gra odpali się 22:00 UTC? Na PS5 instalujesz normalnie całość i włączasz grę.
Opublikowano 19 marca19 mar Ciekawe czy na PS6 już te bajery rt już będą zaawansowane. Przecież to całkowicie zmienia wizualny odbiór gry na lepsze doznania. Takie HDR to przy tym RT to jakaś popierdółka lol.
Opublikowano 19 marca19 mar 1 minutę temu, Faka napisał(a):Ciekawe czy na PS6 już te bajery rt już będą zaawansowane. Przecież to całkowicie zmienia wizualny odbiór gry na lepsze doznania. Takie HD to przy tym RT to jakaś popierdółka lol.W tej grze jest RT na PS5 Pro i działa bardzo dobrze, nie trzeba czekać kolejnych 5 lat.Nowe HDR wideo do kolacji xD.
Opublikowano 19 marca19 mar No tak, kosztem klatek, takie coś to pierdolę. Na PS6 wolałbym już te 60 fps + rt, bo te początkowe rt na pro przy niskim klatkarzu to średnie jaranko.
Opublikowano 19 marca19 mar Teraz, Faka napisał(a):No tak, kosztem klatek, takie coś to pierdolę. Na PS6 wolałbym już te 60 fps + rt, bo te początkowe rt na pro przy niskim klatkarzu to średnie jaranko.Ziom z choinki spadłeś, w tej grze jest 60 fps z RT na PS5 Pro a weź zobacz film :).Były zresztą podane presety na każdy sprzęt już 1000 razy. Masz kilka trybów na Pro i każdy ma RT.