Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Zbyt dobrze to wygląda, nie jak prawdziwość.Kuźwa wiedziałem że tak będzie jak sprzedam stacjonarne. Czekałem na to mocno ale myślałem że będzie kupa jak widać chyba się pomyliłem. Gruba gra się szykuje.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mocny vibe Dragons Dogmy 2, to miasteczko z zamkiem na wzgórzu bardzo podobne, tylko tam było takie jedno a tu będzie ich kilka. Pytanie czy to będzie korytarzowy open world tak jak w Dogmie czy faktyczny OW dający pełną swobodę poruszania.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 16 minut temu, GearsUp napisał(a):Mocny vibe Dragons Dogmy 2, to miasteczko z zamkiem na wzgórzu bardzo podobne, tylko tam było takie jedno a tu będzie ich kilka. Pytanie czy to będzie korytarzowy open world tak jak w Dogmie czy faktyczny OW dający pełną swobodę poruszania.No zobacz, jest nawet lot balonem, jakieś wyspy latające rodem z Tears of Kingdom i budowanie maszyn.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):No zobacz, jest nawet lot balonem, jakieś wyspy latające rodem z Tears of Kingdom i budowanie maszyn.No tak, przypomniałeś mi te wysepki w chmurach więc o swobodę nie powinniśmy się martwić. Pewnie wjadę w to Day 1, 50-80h to przy moim lizaniu ścian gra na 200h
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):No tak, przypomniałeś mi te wysepki w chmurach więc o swobodę nie powinniśmy się martwić. Pewnie wjadę w to Day 1, 50-80h to przy moim lizaniu ścian gra na 200hJa też day1, pewnie będzie wszystkiego w tej grze za dużo i niepotrzebne, ale coś czuję, że będzie trochę magii eksploracji tutaj.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wszyscy zawsze mówili, że ta gra wygląda nierealnie, tutaj nic nowego. To najbardziej zaawansowana graficznie gra ever, myślę - ile jest, jak szczegółowo, jak dynamicznie efektowanego, z jakim zasięgiem dorysowania.Obawy były zawsze o to, czy będzie się faktycznie ciekawie grało. Tutaj pewna niewiadoma, i mieszane opinie z demek. W jednej padło zdanie "tak, może przydać się grać z notatnikiem" czy też "po godzinie grania niezbyt ogarniałem sterowanie". Są pytania o oryginalność, o to czy opowieść będzie ciekawa. Ale że dojebali dojebany otwarty świat, to było zawsze wiadomo.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja chyba też wezmę. Coraz ciekawiej to wygląda, chociaż podchodzę z ostrożnym optymizmem. Pytanie czy nie będzie tutaj wszystkiego za dużo, świat ogromny ale żeby był ciekawy a nie znowu generyczny, no zobaczymy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 11 minut temu, ogqozo napisał(a):Wszyscy zawsze mówili, że ta gra wygląda nierealnie, tutaj nic nowego. To najbardziej zaawansowana graficznie gra ever, myślę - ile jest, jak szczegółowo, jak dynamicznie efektowanego, z jakim zasięgiem dorysowania.Obawy były zawsze o to, czy będzie się faktycznie ciekawie grało. Tutaj pewna niewiadoma, i mieszane opinie z demek. W jednej padło zdanie "tak, może przydać się grać z notatnikiem" czy też "po godzinie grania niezbyt ogarniałem sterowanie". Są pytania o oryginalność, o to czy opowieść będzie ciekawa. Ale że dojebali dojebany otwarty świat, to było zawsze wiadomo.Najciekawsze jest dla mnie, czy fabuła będzie miała jakikolwiek wstęp, rozwinięcie i zwłaszcza czy bedzie miała zakończenie w wersji premierowej. To nie są żarty, wszak to Devsi od MMO, którzy sami twierdzą robią grę dla wszystkich graczy, ale fabuła nie jest dla nich najważniejsza, nie od niej zaczynali 10 lat temu tworzenie tej gry, ale też nie jest to gra reklamowana jako 'as service'.Dodatkowo teraz jeszcze wyszli, że nie będzie tylko Kliffa, ale też dwie inne grywalne postacie z zupełnie innym stylem rozgrywki, imponujące. Sterowanie na pewno będzie trudne do nauki, bo widziałem gdzie rozpiskę z pada i użyli chyba wszystkich kombinacji xD.