Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Zagrałem wczoraj w demo na ROG Ally. Nie wiem jak to zrobili, ale w presecie High z teksturami na Ultra (sic!) i TSR 70% w 1080p gra bardzo ładnie działa. Przeszedłem całą pierwszą lokację (do odjazdu APC na drugą mapę) i jedyne drobne dropy jakie zaobserwowałem zdarzyły się podczas eksploracji (czyli poza walką) po wybudzeniu urządzenia z trybu hibernacji, więc to też mógł być po prostu WindowsTM. To jest Unreal Engine 5, czyli jednak da się.

A co do samej gry, to nawet mi się podoba, ale też niczego nie urwało. Wydawcą jest Nacon, więc mniej więcej wiadomo czego można się spodziewać, mianowicie tytułu AA z dozą eurojanku, który może się podobać ze względu na elementy inne niż technikalia. Zaskoczyło mnie to, że postać nie potrafi skakać, ani wspiąć się na głaz sięgający kolan. Raz się, zaraz na samym początku, się zablokowałem na jakichś kamieniach i musiałem zrestartować grę. Niemniej jednak szybko się przyzwyczajam i biorę to jako konwencję (niech im będzie, że to konwencja...).

Walka jest sobie. Też mi niczego nie urwało, jakieś takie miałkie to wszystko.

Zaintrygowało mnie lore.

Dialogi wyglądają jak remaster Fallouta 1 ;), dobrze, że jak się rozmawia o głównych zadaniach, to nasz bohater też się odzywa. Lubię głos Eliasa Toufexisa (Adam Jensen z Deus Ex).

Grę dodałem do wishlisty na Steamie bardziej jako zakładkę, hajpu nie mam.

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty