Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ghost of Yōtei

Featured Replies

Opublikowano

Chyba właśnie popełniłem ten błąd, że robię wszystko na bieżąco.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 80,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To jest właśnie efekt tego całego DEI i woke. Z normalnych ludzi robi rasistów i seksistów. 10 lat temu nawet nikomu by powieka nie drgnęła na to, że główną bohaterką jest babka. A dzięki tym cudownym

• boże, nie mogę się doczekać tych komentarzy przegrywów bo gramy babą w grze video xD      edit: oho, już są, pyszności  

Opublikowano
52 minuty temu, mario10 napisał(a):

Pewnie masz rację, ale ja nie czuję potrzeby jakiegoś przesadnego tworzenia postaci. W CP coś tam pogrzebałem ale chwilę, za to mam ziomka co w takich kreatorach postaci spędza kilka godzi bo jego postać musi być dopracowana w każdym szczególe i takie podejście też szanuję.

Ja najczęściej tylko włosy zmieniam jak już, ewentualnie rysy twarzy. A jak ktoś nie ma talentu (do ustawiania tych suwaków) a domyślna postać jest kaszalotem, to na YT można zawsze coś znaleźć.

Opublikowano
24 minuty temu, messer33 napisał(a):

Dużo rzeczy niestety się dostanie praktycznie pod koniec gry dlatego jak ktoś teraz gra to polecam sobie cisnąć fabułę a ewentualnie później się wracać do zwiedzania świata żeby się pobawić i korzystać z większego arsenału.

Dokładnie tak. Ja też zacząłem od czyszczenia mapy, ale w porę przyszło opamiętanie : ) Robiąc fabułę siłą rzeczy sporo rzeczy na mapie się odhacza, bo jest w pobliżu, więc tak wychodzi najbardziej optymalnie.

Opublikowano

Trzeba będzie kiedyś przy drugim przejściu tak zrobić )