Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 52 minuty temu, mario10 napisał(a):Pewnie masz rację, ale ja nie czuję potrzeby jakiegoś przesadnego tworzenia postaci. W CP coś tam pogrzebałem ale chwilę, za to mam ziomka co w takich kreatorach postaci spędza kilka godzi bo jego postać musi być dopracowana w każdym szczególe i takie podejście też szanuję.Ja najczęściej tylko włosy zmieniam jak już, ewentualnie rysy twarzy. A jak ktoś nie ma talentu (do ustawiania tych suwaków) a domyślna postać jest kaszalotem, to na YT można zawsze coś znaleźć.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 24 minuty temu, messer33 napisał(a):Dużo rzeczy niestety się dostanie praktycznie pod koniec gry dlatego jak ktoś teraz gra to polecam sobie cisnąć fabułę a ewentualnie później się wracać do zwiedzania świata żeby się pobawić i korzystać z większego arsenału.Dokładnie tak. Ja też zacząłem od czyszczenia mapy, ale w porę przyszło opamiętanie : ) Robiąc fabułę siłą rzeczy sporo rzeczy na mapie się odhacza, bo jest w pobliżu, więc tak wychodzi najbardziej optymalnie.