Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Widzę, że mocny vibe narodowych dyscyplin sportowych prostu z US of A, przerwy co chwilę. Teraz nie dość, ze mecze będą.o 2:00 w nocy to jeszcze będą trwały 150 minut. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez LukeSpidey
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Skoro robią tą wymaganą przerwę na nawodnienie, to czemu zegara nie zastopują, tylko potem doliczają minuty.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mecz otwarcia do zaorania razem z panem Infiutino. Najlepszy moment jak na razie,to gwizdy i buczenie kibiców, kiedy pokazali tą łysą pałę na telebimach.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 20 minut temu, drozdu7 napisał(a):Jaka muzyczka po golu xdTeż się uśmiechnęłam od razu, mogli by puszczać po każdym golu
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Polska na mundial nie pojechała, ale mamy już w pierwszym meczu polskie akcenty. Mówie o grze obronnej RPA i ich wznawianu gry od własnej bramki XD Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Symeon_88
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Rewelacyjne wyprowadzanie piłki przez bramkarza. Prawie była by kopia gola z pierwszej połowy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. O pokazali ładne Meksykanki, chyba żeby zrekompensować nudę w meczu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak są te przerwy w połowie połowy to powinny cheerleaderki z pomponami wbijać i bylo by po hamerykańsku.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Butt napisał(a):Wynik idealnie siedzi.Oezu, zapomnialem co nas tu czeka przez ponad miesiac.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Mejm napisał(a):Oezu, zapomnialem co nas tu czeka przez ponad miesiac.Jedyne emocje podczas tego gównomundialu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. właśnie włączyłem na chwilę i patrzę reklamy w czasie meczu WTF? oni tak na serio?!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Emocje to będą jak sędziemu ta kamerka eksploduje rozsadzając czachę. Amerykanie już to testowali na Kirku z mikrofonem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jakiś nowy tryb w fifie last men standing ? W takim tempie z tymi kartkami to nie wiem kto będzie grał w trzecich meczach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie bylo to wybitne widowiskoAle trzeba pomyslec o nowych wytycznych i stawianiu bukmacherow na kartki
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. O hypie na mundial niech świadczy fakt, ze zamiast oglądania meczu wybralem przejażdżkę Tarpanem Honkerem. Ale po Waszych opiniach chyba dobrze wybralem. 3 pkt w pierwszym meczu typerka? Szok i niedowierzanie
Opublikowano 54 minuty temu54 min Skoro nie ma naszych chłopców, to może warto zwrócić swoje kibicowskie serducho w stronę Chłopców, Chłopców? Razem z nimi sięgać dna ale i podnosić się z niebytu w kolejnych spotkaniach, by ostatecznie świętować wraz z nimi awans z trzeciego miejsca do upragnionej top trzydziestki dwójki turnieju?Z trzeciego bo coś tak czuję, że potężnych Taeguk Warriros nie ruszą.Na stronce tvp sport mam nadzieję będzie można obejrzeć Koreańców z odtworzenia.Ciekawe czy znajdzie się szaleniec, który obejrzy wszystko na bieżąco. Edytowane 53 minuty temu53 min przez ciwa22
Opublikowano 53 minuty temu53 min 46 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):Emocje to będą jak sędziemu ta kamerka eksploduje rozsadzając czachę. Amerykanie już to testowali na Kirku z mikrofonem.W ostatnim sezonie Fallouta było coś takiego Ja nawet nie wiedziałem, że dzisiaj był jakiś mecz. Chyba żyję pod skałą. Jak widać wiele nie straciłem. Jak mnie złapie bezsenność to będę kibicował czechom o 4 rano.