Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Szybko poszło. Fajnie jak kurakao chociaż jednego gola strzelą. Nie obstawiam meczy ale ciakawe jakie oddsy pewnie 20x
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 minuty temu, Chewie napisał(a):Szybko poszło. Fajnie jak kurakao chociaż jednego gola strzelą. Nie obstawiam meczy ale ciakawe jakie oddsy pewnie 20xBedzie ciezko bo od poczatku meczu pilki dotyka jedynie ich bramkarz przy wykopywaniu od bramki po strzalach SS
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Pieknie Niemiaszki staneli zamiast isc za ciosem. No to Curacao to nawet nam nie strzela somsiedzie
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Teraz, kanabis napisał(a):Pieknie Niemiaszki staneli zamiast isc za ciosem.No to Curacao to nawet nam nie strzela somsiedzie Jak nie pojedziesz na mundial, to Curacao nie strzeli ci gola. Jest to jakiś plan
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czemu oni gadaja curacą jak to jest normalne polskie Kurakao?Niemcy slaboNarazie tak naprawde to najbardziej podobalo mi sie MaroccoTak wczoraj obejzalem wszystkomale.dzis juz raczej nie dam rady Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Welna
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. @Welna Tak się czyta, tak jak Manchester czytasz po angielsku. A z racji że to zadupie to nie ma spolszczonej nazwy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. ej ale trochę wstyd że takie Curacao się dostało a my nie, jak ja nawet musiałem sprawdzić gdzie oni na mapie są.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, Kaczi napisał(a):ej ale trochę wstyd że takie Curacao się dostało a my nie, jak ja nawet musiałem sprawdzić gdzie oni na mapie są.To tak nie działa.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Skoro Paździoch mówi Kurakao drink, to tak się czyta i nie zapraszam dyskusji.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Trzeba z tym Kurakao jakiś sparing załatwić.A to nie tak że właśnie tam zwiększyli najwięcej liczbę drużyn? Z europy chyba najmniej dodatkowych miejsc wpadło.