Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Te ich klepanie w poprzek boiska już jest irytujące. Niech zieloni im jebną gola na otrzeźwienie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak ktoś odważny obstawił taki remis, to się pewnie ładnie obłowił.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 29 minut temu, Mejm napisał(a):Ciekawe co czuja ci co obstawili zloty mecz na hiszpanie No co tam somsiady?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zależy ile obstawił.Czyli nadal u mnie Niemcy, Portugalia i Japonia top 3 do wygrania bo Hiszpania bez wyrazu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wstyd. Żenada. Kompromitacja. Hańba. Frajerstwo. Nie wracajcie do domu!
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Szkoda ze przylądek mial az takich lamusow z przodu bo mogli jeszcze wieksza niespodzianke zrobic, ladne tam kontry mogly pojsc pod koniec. Ale i tak jest beka TIKI TAKA
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pierwsza połowa to był dla mnie najbardziej wymagający sprawdzian tego mundialu - prawie zasnąłem. Szkoda, że im na koniec z główeczki nie walneli.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, Sep napisał(a):Hiszpania max ćwierćfinał, zresztą jak zawsze na MŚ.Albo powtórka z 2010 i obrzydliwy mistrz świata.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Źle to wróży dla Hiszpanów na fazę pucharową, okazuje się że że wystarczy postawić autobus i dojechać do karnych
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Złoty mecz nawet 2 pkt nie dal xD Jaja, dawno takiej ustawki nie było. A ja sie dziwilem, dlaczego kurs na wygrana Hiszpanii 3 golami taki wysoki był.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 38 minut temu, Mejm napisał(a):Ciekawe co czuja ci co obstawili zloty mecz na hiszpanie Kurwy nie ludzie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dobrze, że jednak nie pojechaliśmy na te mistrzostwa, mniejszy wstyd