Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Olise kosmiczny piłkarz. Szkoda, że musi grać na takiego patałacha jak mbappe.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Hernandez się pięknie wyjebał przy tym dryblinguKylian co zajebał! Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez bartiz
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 13 minut temu, Butt napisał(a):No to jeszcze honorową niech Senegal strzeli i będzie git.No strzelili. A nie, czekaj
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Matko jedyna myślałem, że mi 3 punkty za 3:1 nie wpadną. Jaki fart
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 6 minut temu, Mejm napisał(a):No strzelili. A nie, czekaj Pocieszam się, że kilka osób nie postawiło na Francję, więc zawsze to jeden punkt odrobiony.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Dołączam do grona pokrzywdzonych w typerze przez ostatniego gola Mbappe... Piękne trafienie, ale jakim kosztem
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ciekawostka nawet nie dnia ale prawie, że tygodnia. W czwartek odpaliłem gdzieś tam w tle którąś ceremonię otwarcia i nawet tak się nie wsłuchiwałem, nie oglądałem zbytnio. Rozeszło się po kościach (tak mi się wydawało), ale coś tam się w bańce zakorzeniło, mimo, że nie do końca byłem tego wszystkiego świadomy. Potem bezpośrednio przed meczykami coś było tle znowu słychać. I tak około soboty zacząłem nucić, następnie zrozumiałem tylko to jedno/dwa zdania i zacząłem śpiewać pod nosem jak mantrę. I tak sobie chodziłem i nuciłem/śpiewałem. Ale nastąpił kolejny etap: zacząłęm odpowiadać tym motywem na jakiekolwiek kierowane do mnie pytania ze strony otoczenia kompletnie nie zważając na tematykę jaką poruszały. I co zajebistsze - NIE CZUŁEM SIĘ Z TYM ŹLE, WRĘCZ ODWROTNIE - CZUŁEM SIĘ REWELACYJNIE. Szawgier do mnie czy wniosę z nim te płyty, bo remont robi, a ja do niego: IT'S MORE THAN JUST A GAME, ITS OUR DNA. I dzisiaj już nie dałem sobie z tym rady - odpalam jeszcze raz tę ceremonię, widzę, że to Andrea - zajebisty aż ciary mam, potem ta Koreanka, która śpiewała w hitowym K-Pop Demon Hunters i wzruszyło mnie to... Im częsciej tego słucham tym bardziej mnie to wzrusza. Piękna jest ta piosenka. Wcześniej chyba tylko 2 razy mnie kawałki z mundiali wzruszyły. Jak miałem 10 lat - Ricky Martin na długo przed coming outem (Cup of Life) i Wavin Flag w South Afryce, ale ten kawałek jest chyba najpiękniejszym utworem mundialowym, jaki słyszałem. Nie jakieś łaki sraki, dai daje i inne kawałki które targetują pantofelki albo ameby (bez obrazy dla zainteresowanych tematyką). Tegoroczne dzieło napisał podobno stary dj kombinator David Gueciarz. Damn! Chłop bardzo dobrze wie jak chwycić za serduszko starego konesera bitwy narodów. Nosz rukwa... jak się przy tym przynajmniej nie wzruszyć?https://www.youtube.com/watch?v=_Ujey4s2aOQ Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez ciwa22
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ale typerek jest chyba tylko do regulaminowego końca meczu czyli do 90 minuty czy jednak coś mi się teraz pojebało?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nie ogladalem.go dawno,Ale to nadal jest najlepszy pilkarz na swiecie