Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nie no panowie chujnia straszna. Żeby różnica między 1 miejscem a moim zaszczytnym 42 wynosiła 10pkt to dobre fikołki były w tej rundzie.Powiedzonka in round 2.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Obecnie zajmując zaskakująco wysoką 35 pozycję mogę powiedzieć, że czołówka zdaje się być na wyciągnięcie ręki tak samo jak dół tabeli Parafrazując klasyka: nie ma już słabych zawodników w typerku.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ego Ronaldo niesamowicie ciągnie Portugalię w dół, widzieliśmy ile Messi może dać Argentynie, ale tu od dawna powinien być atmosferić na ławce.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Już to przerabialiśmy 4 lata temu hehe. Cristiano został posadzony, wygrali 6-1 ze Szwajcarią, ale w następnym meczu odpadli z Marokiem i już zaczęło się pytanie, czy może jednak nie wystarczy posadzić Cristiano i co dalej. Teraz w sparingach grał Ramos, i po prostu ten Ramos nie przekonuje tak do końca również. Od czasu tego hat-tricka ze Szwajcarią, mało strzelił. Ogólnie Portugalii nieco brakuje napastników na szpicę. W sparingach z ławki wchodził 33-letni Paulinho (który Paulinho? Ten co gra w Meksyku), a także Goncalo Guedes. Większość Portugalii, jak ogląda wszystkie te mecze, to nie jest do końca przekonana również do alternatyw.Gdyby Portugalia grała lepiej, to jest w stanie wygrywać i z Cristiano, sporo wygrali przez te 4 lata. Pewnie i tak lepszy byłby którykolwiek z ww. graczy, ale nie odmienia to całej ekipy jak czarodziejska różdżka.W portugalskim necie "fani" triumfują, bo całe eliminacja wygrywali i to wysoko, no ale oni i tak jęczeli w necie, że fatalny styl, zwolnić trenera, niedobrze... Teraz wreszcie mają swój moment.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Komitet Dyscyplinarny FIFA uznał, że Themba Zwane z RPA zostanie zawieszony na trzy mecze. Czyli pewnie na tych MŚ już nie zagra.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mam nadzieję, że lesbijka. Oj, odlatujesz Infantylny... pomimo, że na tym Mundialu jest też dużo zmian na plus.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Możliwe, że Schick lub Krejci bezpieczni od żółtych kartek bo wysocy...
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. O ku.rwa to wyjscie bramkarza xD Jestem w stanie przezyc nietrafiony wynik w typerku ale nie po czyms takim xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Chyba nikt by się nie pogniewał jakby to była jedna z tych kilku grup, w których odpadną dwie ekipy. I akurat te ekipy, które teraz grają ze sobą teraz.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie rozumiem jak na teoretycznie światowym poziomie może ta piłka im tak odskakiwać. I to nie tylko w tym meczu. Wiele drużyn dostaje padaczki mają w posiadaniu piłkę.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minutes ago, Donatello1991 said:Nie rozumiem jak na teoretycznie światowym poziomie może ta piłka im tak odskakiwać. I to nie tylko w tym meczu. Wiele drużyn dostaje padaczki mają w posiadaniu piłkę.Za dużo oglądali Polaków i się przyjęło
Opublikowano 53 minuty temu53 min Babeczka z rigczem widze karnego podyktowała. Zobaczymy czy bedzie utrzymana ta decyzja.
Opublikowano 51 minut temu51 min 54 minuty temu, Mejm napisał(a):O ku.rwa to wyjscie bramkarza xD Jestem w stanie przezyc nietrafiony wynik w typerku ale nie po czyms takim xDA teraz lepiej?
Opublikowano 47 minut temu47 min 3 minuty temu, Butt napisał(a):A teraz lepiej?Ale ty pamietliwy.3 minuty temu, Mani napisał(a):No kurwa szlauf mi wynik typerka zjebał.
Opublikowano 43 minuty temu43 min Zastanawiałem się jak wypadłaby nasza reprezentacja na mundialu w alternatywnej rzeczywistości. Wygląda na to że reprezentacja Czech to chyba najbardziej realistyczna symulacja.