Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Kanada, Meksyk, USA

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 91,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przydałby się koncert przed dogrywką

• rafanus2
    rafanus2

Moi drodzy Amerykanie. Właśnie obejrzałem mecz. Wszyscy go oglądaliśmy. I powiem wam jedno: to był największy przekręt w historii futbolu. Większy niż wszystkie razem wzięte. Uwierzcie mi. Mówią, że B

Opublikowano

ronaldo-laugh.gif

Opublikowano

I super. Od początku wiedziałem że Hiszpania mistrzem świata

Opublikowano

Pozdrawiam wspolforumowiczow, którzy wierzyli w mistrzostwo Hiszpanii od początku

Opublikowano

Zasłużone zwycięstwo Hiszpanów, mecz taki sobie.

Opublikowano
1 minutę temu, Bartg napisał(a):

Pozdrawiam wspolforumowiczow, którzy wierzyli w mistrzostwo Hiszpanii od początku

lapka

Opublikowano
Teraz, Bartg napisał(a):

Tak obstawiłem w typerku. Mistrz: Hiszpania, Wice: Argentyna

Opublikowano

Zasłużyli.

Opublikowano

Po gwizdku Paredes oddał pierwszy celny strzał - w rezerwowego Hiszpanii.

Opublikowano

Hiszpania straciła jedną bramkę w całych MŚ, niesamowite

Opublikowano

Ale na poczatku byla szczuta ze ch.ujowo gra.

Opublikowano

Dziwny Mundial Yamala, w sumie fajnie popatrzeć na jego skilla, ale nic konkretnego nie ugrał w ogóle, chociaż jest największą gwiazdą ofensywną najlepszej ekipy.

Piłkarzem finału bez dwóch zdań był bramkarz Argentyny, dalej trudno wskazać kogoś innego. Jasne, Torres strzelił więc dostanie takie miano.

A najlepszy ogólnie piłkarz Hiszpanii na MŚ? Może Rodri, może tak z 5-6 innych... Cubarsi, Cucurella, Porro będą pewnie w Jednastce Turnieju, może Pedri.

Opublikowano
2 minuty temu, Bartg napisał(a):

Typerek rozstrzygnięty, gratulacje dla podium:

1) @HenrykIggO

2) @Robak

3) @Tokar

ohboy Prawie udało mi się wbić do top10, szkoda typu na króla strzelców przede wszystkim.

Drugi mundial z rzędu na pudle tokar

Jak nie chcecie się frustrować podczas Euro 2028, to zapraszam na kurs. Płatne tylko gotówką w argentyńskich pesos.

After riwju desiżyn is grejt typerek. Dziękuję z tego miejsca organizatorowi, wsparciu technicznemu oraz AI że jednak nie zrobiło sabotażu.

Opublikowano

I jak oceniany ogólnie mundial? Cztery lata temu chyba bylo więcej mocnych męczy.

Opublikowano

Jak na tak rozwodnioną formułę, to i tak całkiem fajne mistrzostwa. Co prawda jakieś 1/4 meczów trzeba było oglądać w formie skrótów, ale może to dobrze, bo inaczej już po fazie grupowej mógłby być porzyg.

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał(a):

I jak oceniany ogólnie mundial? Cztery lata temu chyba bylo więcej mocnych męczy.

Najbardziej z tego mundialu bede pamietal uzycie typerka napisanego przez ai.

Opublikowano
2 minutes ago, Figaro said:

Za duzo drużyn, chujowe godziny, beznadziejne sędziowanie. Najgorszy mundial od dawna jaki pamiętam.

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał(a):

Ostatni był 8/10 i chyba najlepszy w historii poziomiem dzięki zimie w EU, ten 4/10, jedyne jasne strony to Norwegia i Hiszpania.

Glowne minusy to farsa związana z hydration break, reklamami dłuższymi niż gra, za dużą ilością gier bez sensu w fazie grupowej i ogólną festyniarsko-jankesową oprawę meczów.

Opublikowano

Na plus dodałbym jeszcze te przylądki koziej dupy i inne nołnjemy, które poradziły sobie lepiej niż ktokolwiek przypuszczał.

Opublikowano

Za długo, za nudno, za późno, brak bolzgi i zbyt mało ciekawych meczy. Paradoksalnie to Argentyna przyniosła najwięcej emocji, chociaż ostatecznie zasłużenie przegrała finał. Hiszpania zasłużyła w pełnym stopniu na zdobycie majstra.

Opublikowano

Podium w barwach Ukrainy. No ja nie wiem co polskie boty na to powiedzą...

Edytowane przez OldMuffin