Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Kanada, Meksyk, USA

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieje że wszyscy którzy nie byli zadowoleni z za dużej ilości goli wczoraj, dziś byli ukontentowani meczem.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 91,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przydałby się koncert przed dogrywką

• rafanus2
    rafanus2

Moi drodzy Amerykanie. Właśnie obejrzałem mecz. Wszyscy go oglądaliśmy. I powiem wam jedno: to był największy przekręt w historii futbolu. Większy niż wszystkie razem wzięte. Uwierzcie mi. Mówią, że B

Opublikowano

Oho, idzie głupi i głupszy

Opublikowano

Ku.rwa nie ma gorszego widoku niz tych dwoch obok siebie xD

Opublikowano

Trump co drugiemu daje medal, a co drugi tylko uścisk ręki prezesa

Opublikowano

Jezu zawsze mnie te usciski dloni randomow rozpier.dalaja. Dawac tam lysego tylko i niech idzie szybciej.

Opublikowano

Yamal nawet nie dostal nagrody najlepszego młodego piłkarza xD

Opublikowano

O ku.rwa ilu ich tam jest xD

Opublikowano

Pomarańczowy orangutan jaki zadowolony z wygranej Hiszpanii. Widać ten pyszny ból dupy.

Opublikowano

Co decyduje o medalu od lysego albo od trumpa?

Opublikowano
6 minut temu, Bartg napisał(a):

Yamal nawet nie dostal nagrody najlepszego młodego piłkarza xD

Chyba nic dziwnego, Cubarsi będzie w każdej XI Mistrzostw chyba. Bellingham i Haaland nie wiem z racji ich pozycji... Raczej Messi, Mbappe, Rodri, Porro, Cubarsi i Cucurella będą w każdej XI, myślę.

Ciekawe jak inaczej to jest z Hiszpanami niż na Euro 2024. Wtedy cuda Olmo i Yamala ich wyróżniały. Także Fabian Ruiz i Nico Williams byli wśród najlepszych. Oczywiście Rodri też.

Opublikowano

Ten Trump szczerze mówiąc nawet już nie wkurwia, koleś widać że ledwo stoi i ogarnia rzeczywistość, i aż raczej mi go żal że tam się dziadek kręci z jakiegoś niewiadomego powodu.

Opublikowano

Wahał się czy się między nich nie wmieszać xd

Opublikowano

Ci dwaj to sie musze wszedzie dokleic.

Opublikowano

Jednak ta złota dla Rodriego lekkim zaskoczeniem, nie grał mocnego finału, zszedł przed deciderem, liczb Modrica nie miał, to akurat trochę naciągane, Messi był większy, bo bez niego Argentyny nie byłoby nigdzie.

To ja bym dał już bezbłędnemu przez cały turniej Cubarsiemu, to byłoby coś jakby obrońca dostał :).

Opublikowano

Siwy z rigczem zabral babie puchar i oddal tym co trzeba.

Opublikowano

Przez ten dziadowski mecz człowiek się nie wyspał. Takie coś to jest antypromocja piłki nożnej.

Ogólnie guwniany mundial, bez podjazdu do tego w Katarze. Bo tam okazało się że w listopadzie to gracze są w gazie a nie modlą się o wakacje po 70 meczach w sezonie.

Ale pewnie kilka rzeczy zostanie zapamiętanych, głównie huiowych jak te przerwy na wodę. Słabe sędziowanie, cofanie kartek i to eksponowanie Ameryczki ciągle, Trumpa krążącego wokół tej imprezy.

Może to wychodzenie na hymny całych reprezentacji się przyjmie, nie było to najgorsze rozwiązanie.

Co do jedenastki turnieju to nie wyobrażam sobie inaczej niż Simon - Porro, Laporte, Cubarsi, Cucurella - Rodri i Olmo. W każdej jedenastce. Do tego Bellingham, Messi i Dyktator. Jeden slot być może dla Olise za pobicie rekordu asyst.

Ale spodziewam się cudów i upychania jakichś Upamecanów, Specnów czy Riceów.

Tak czy siak chyba jednak człowiek bardziej zadowolony że już koniec

Opublikowano

Na szczęście w piątek powraca poważna piłka i od razu z grubej rury Radomiak - Wieczysta.