Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Kanada, Meksyk, USA

Featured Replies

Opublikowano

Za 4 lata mundial w europie, godziny dla nas normalne, całe popołudnia wypełnione meczami. O ile dożyjemy.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 91,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przydałby się koncert przed dogrywką

• rafanus2
    rafanus2

Moi drodzy Amerykanie. Właśnie obejrzałem mecz. Wszyscy go oglądaliśmy. I powiem wam jedno: to był największy przekręt w historii futbolu. Większy niż wszystkie razem wzięte. Uwierzcie mi. Mówią, że B

Opublikowano
1 minute ago, PiotrekP said:

Za 4 lata mundial w europie, godziny dla nas normalne, całe popołudnia wypełnione meczami. O ile dożyjemy.

Maroko jeszcze do Europy nie dołączyli, ale w sumie sporo ich tam łódkami przypłynęło kaz Ale chociaz godzina tam normalna. Aczkolwiek pamiętajmy, że pierwsze 3 mecze ze względu na stulecie MŚ odbędą się w Urugwaju, Argentynie i Paragwaju, więc godziny mogą być słabe.

Opublikowano
3 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Oby jakims cudem juz bez Infantino. Nie chce mi sie sprawdzac kiedy wybory prezydenta FIFA ale juz czytalem newsy ze tworzy sie koalicja panstw ktore chca poprzec kogokolwiek innego niz ten lysy zjeb.

Opublikowano

Z takim tuzem jak Loczek to Infantylno nie ma szans obama Szacuje się, że mundial przyniesie rekordowe ok 6 miliardów przychodu dla Fify, także raczej bez szans. Jak będzie krucho, to obieca azji czy afryce kolejne miejsca na mundialu w 2137 roku i wygra znowu.

Opublikowano

Jakby Mioduski zarządzał, to by wpisał przychód 1437316491 miliardów dekadę przed imprezą, a później wprowadził przerwę na wpierdalanie wifonów co 10 minut.

Opublikowano
9 godzin temu, Kmiot napisał(a):

172165d343d45aef1365de72cfbff683df30d842e0eee97b938487720cf43445.jpg

i są tacy, którzy wciąż myślą, że to nie jest po prostu debil

Opublikowano

Wczoraj myślałem, że to ai i ludzie go tam dokleili, bo se beke kręcą, dziś czytam, że typ wjebał się do zdjęcia xD a podobno po finale klubowych mistrzostw świata rok temu czy coś podnosił puchar z jakimś grajkiem xD

Opublikowano
4 minutes ago, Wooyek said:

Wczoraj myślałem, że to ai i ludzie go tam dokleili, bo se beke kręcą, dziś czytam, że typ wjebał się do zdjęcia xD a podobno po finale klubowych mistrzostw świata rok temu czy coś podnosił puchar z jakimś grajkiem xD

Infantyno go za rękę ściągał, żeby dał się Hiszpanom pocieszyć.

Opublikowano

Dobra trzeba by jakos podsumowac. Mowiac szczerze to najslabszy mundial jaki przyszlo mi sledzic. NIe chodzi o poziom druzyn ale moje wlasne nastawienie. Przede wszystkim nie bylo mi dane obejrzec wszystkich meczow z powody godzin. Widzialem ze niektorzy siedzieli po nocach ale to juz nie dla mnie, zwlaszcza kiedy graly ogory. Do tego organizacja przez 3 kraje a i tak zapytany powiedzialbym, ze organizatorem bylo usa. Nie czulem pierwiastka meksyku czy kanady. Masa kontrowersji od flexowanai sie trumpa po sedziowanie i ogolnie nieukrywana polityke lysego. Niestety jak w tym memie "no wlasnie sie dowiedzieliscie, i co z tego". Przerwy na reklame w tej zaje.banej ameryczce bo trzeba jakies go.wno wcisnac ludziom. Nie wiem jak to wygladalo wczesniej na otwarciach spotkan, ale rozje.balo mnie odsloniecie pucharu z informacja spikera, ze pudelko zrobilo luis viton. Ilosc druzyn przytlaczajaca, ale nie bede ukrywal ze fajnie jak turniej trwa dlugo, nawet te 40, szkoda ze byl tak slaby pod innymi wzgledami. Troche za duzo VARu choc lepiej juz tak, niz decyzje wypaczone przez slabe sedziowanie. Brakowalo naszych partaczy bo jednak te trzy mecze nawet w nocy by sie z forumem obejrzalo. Moze to przez ten fakt, a moze generalnie, ale nie widzialem jakiegos zainteresowania tym turniejem. Pomijam ze juz ostatnio ludzie nie jezdzili z polskimi flagami zatknietymi na samochodach, ale nawet jakies przypadkowe rozmowy na przystanku czy cos, no nic. Z jakichs plusow no to chyba norwegia i wygrana hiszpanii ktora obstawialem od poczatku, messi w wieku 4 dych tez. Watpie jednak czy bede ten turniej za tydzien pamietal z tych powodow, raczej tych co pisalem wczesniej. MS w Katarze siadly mi o wiele bardziej.

Opublikowano

No ja nie sądziłem, że zatęsknie za mundialem w grudniu, ale jednak miało to sens. Teraz w końcówkach meczu większość drużyn była już wyczerpana i to od fazy grupowej. No ale wiadomo przy tylu drużynach plus obecnej formule ligi mistrzów mundial w połowie sezonu to już by się nie udało raczej.

Opublikowano

Pamietam, ze ludzie narzekali jeszcze przed Katarem ze jak to grudzien, ziemno bedzie, nie bedzie stref kibica i ze MS to zawsze w lato. A mi tez sie wtedy to przesuniecie spodobalo bo konczyl sie turniej a za chwile przerwa swiateczna. Mecze o luckiej porze, najwczesniejszy to chyba byla 13-14 jakos tak i sobie patrzylem na HO wszystkie (a najbardziej lubie faze grupowa). Jedynie te kontrowersje z niewolnikami budujacymi stadiony na minus, ale tak to moglbym takie turnieje w jakejs afryce ogranizowane ogladac co swieta, albo na przemian.

A no i Czesio i repra wtedy w ch.uj dostarczyli, nie tylko na boisku s159

Opublikowano

No ten grudzień siadł jak złoto, ciemno o 16, zimno nic tylko oglądać. A nie piękne w tym roku lato akurat, słoneczko to się nawet tych meczy o 18 nie chciało mi się wielu oglądać.

Opublikowano

Też tam narzekali, że piłkarze zmęczeni ligową jesienią, że trzeba było ligi pod mundial układać, bo w grudniu to normalnie jeszcze niektórzy grali.

Opublikowano

A ja zapamiętam ten turniej do końca życia. Tak się złożyło że w weekend byłem w Hiszpanii więc oglądałem finał w barze z lokalsami. Te emocje przy golach. Jak padła ta pierwsza nieuznana bramka to właściciel odpalił konfetti. No mega wszyscy byli zawiedzeni jak sędzia nie uznał. Najbardziej jednak zapamiętam nie samo spotkanie, ale to gdy mecz się skończył. Ta strefa do oglądania była na zewnątrz. Gdy mecz się skończył z głośników poszło Waka Waka Shakiry i ludzie zaczęli tańczyć i śpiewać. Bawiliśmy się z co najmniej setką osób a wokół strzelało konfetti i petardy. Każdemu polecam przeżycie czegoś takiego

Opublikowano

Mundial w takim formacie jest bez sensu, powiększanie ilości drużyn, reprezentacje z topki gdzie pilkarze grają ligi i puchary a później, jeszcze dopchane pod korek jakimiś egzotyka mistrzostwa, a i tak na koniec króluje Europa, obciąć a nie powiększać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bartg napisał(a):

Infantyno go za rękę ściągał, żeby dał się Hiszpanom pocieszyć.

Jeśli ktoś nie widział:

Opublikowano

Nie oglądałem żadnego meczu, wczorajszy to było forum plus na żywo czytałem relacje. Na YT jakieś same gówna live, a nie mecz, TVP online miało problem i nie mogłem odpalić.

Cieszy wygrana Hiszpanii, jakby mały strzelił w ostatnich minutach, to byłby dramat.

Nie byłem nigdy jego fanem, jak chodzi o zachowanie, podejście, relacja z fanami to Ronaldo > Messi.

Opublikowano
1 godzinę temu, Mejm napisał(a):

Przede wszystkim nie bylo mi dane obejrzec wszystkich meczow z powody godzin. Widzialem ze niektorzy siedzieli po nocach ale to juz nie dla mnie, zwlaszcza kiedy graly ogory.

Ilosc druzyn przytlaczajaca, ale nie bede ukrywal ze fajnie jak turniej trwa dlugo, nawet te 40

Trochę się to nie spina.

Ja właśnie kilku nie oglądałem (chociaż chciałem, godziny nie dla mnie), a i tak miałem przesyt. Nie wiem, może to nie przesyt meczami samymi w sobie, ale jakoś tak cała ta otoczka obrzydzała mi święto i chciałem kończyć tą amerykańską szopkę jak najszybciej. Nie wspomniałeś jeszcze o tym chujowym traktowaniu Iranu... No jak widać sport miesza się z polityką. Na koniec wesołe harce murzynków w half time, "wszyscy jesteśmy wielką rodziną", radujmy się i w ogóle, kiedy wiadomo, co w tle robi USA na spółkę z Izraelem, jak USA traktuje np. Somalię w całości, jak odesłało sędziego do domu. To i Rosja mogła grać.

Opublikowano
33 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):

Trochę się to nie spina.

Nie wiem co masz konkretnie na mysli, ale jesli pora transmisji bylaby jak w katarze, to obejrzalbym wiecej meczy na zywo. W sensie wlaczylbym zeby lecialy w tle, nie bede sciemnial, ze kazde spotkanie ogladam sledzac od poczatku do konca.

Opublikowano

Myślę, że powinni zlikwidować eliminacje i od razu zrobić mundial ze wszystkimi ekipami na świecie. Najpierw wszyscy w 50 grupach czy ile by tam wyszło, a potem normalne fazy pucharowe 1/64, 1/32 itd. Jak się bawić, to się bawić. Coolface

Opublikowano

Ja bym zostawil jak jest tylko dorzucil drabinke przegranych jak na turniejach w mordoklepki.

Opublikowano
3 minuty temu, Mejm napisał(a):

Nie wiem co masz konkretnie na mysli, ale jesli pora transmisji bylaby jak w katarze, to obejrzalbym wiecej meczy na zywo. W sensie wlaczylbym zeby lecialy w tle, nie bede sciemnial, ze kazde spotkanie ogladam sledzac od poczatku do konca.

Napisałeś, że fajnie, jak turniej trwa długo (nawet 40). Na podstawie tego turnieju, a to chyba nie jest najlepszy wyznacznik tego rozszerzonego formatu. Czy byłoby równie OK, gdyby więcej z tych meczów było w "normalnych" godzinach? Myślę, że wtedy miałbyś lekki przesyt. Ja i tak miałem, chociaż nie widziałem wszystkich, nawet tych wszystkich o rozsądnych godzinach. Ale tak jak napisałem, może to ta cała otoczka i po prostu chciałem, żeby jak najszybciej kończyły się TE mistrzostwa w USA (i Kandadzie oraz Meksyku, ale tutaj mam podobne do twoich odczucia).

11 minut temu, Butt napisał(a):

Myślę, że powinni zlikwidować eliminacje i od razu zrobić mundial ze wszystkimi ekipami na świecie. Najpierw wszyscy w 50 grupach czy ile by tam wyszło, a potem normalne fazy pucharowe 1/64, 1/32 itd. Jak się bawić, to się bawić. Coolface

Smokowski już coś takiego powiedział. Jest przekonany, że tak będzie.

Opublikowano

Bo to mokry sen Infantino i jego wafli.

Opublikowano

Dobry chłop, powiedział to co pomyślały miliony osób na całym świecie.

Edytowane przez tedi007