Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Kanada, Meksyk, USA

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 91,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przydałby się koncert przed dogrywką

• rafanus2
    rafanus2

Moi drodzy Amerykanie. Właśnie obejrzałem mecz. Wszyscy go oglądaliśmy. I powiem wam jedno: to był największy przekręt w historii futbolu. Większy niż wszystkie razem wzięte. Uwierzcie mi. Mówią, że B

Opublikowano
1 minute ago, Luqat said:

Ja tam się nie znam, ale mam nadzy, że ich Hiszpania dojedzie za to cwaniakowanie z Egiptem. Do tego grają przez cały mecz, a nie tylko kiedy im się dupa pali. Nie, żebym odmawiał im jakości, ale dopiero w końcówce zaczęli grać.

No proste że ich Hiszpanie dojadą. Mają dużo więcej jakościowych zawodników i zmienników także

Opublikowano

Hiszpania na luzie to wygra. Nie oddadzą piłki Argentynie nawet przy prowadzeniu 3:0

Opublikowano

Za duzo sie naogladalem polskiej repeentacji zeby wiedziec, ze murarka to ch.ujowa taktyka. Raz wyszlo grekom w 2004 i to by bylo na tyle z autobusowania.

Dla mnie spoko, ze dwie super techniczne druzyny w finale. A jeszcze Hiszpanie obstawilem na mistrza.

Opublikowano

No, mam nadzieję i również na ciekawy mecz, bo kolejne 3-4 obejrzę znowu za 4 lata newell

Opublikowano

Łysy infantino chuj, ale turniej dowozi. Jest akcja, atak i emocje. A nie jakaś defenywa i mistrzostwa świata w szachach. Futbol wub

Opublikowano

Ale Ronaldo musi być obsrany, że Messi ma marną ale jednak szansę na kolejne mistrzostwo.

Opublikowano
Teraz, Zwyrodnialec napisał(a):

Ale Ronaldo musi być obsrany, że Messi ma marną ale jednak szansę na kolejne mistrzostwo.

Messi mistrza juz ma to dolozy wicemistrza do kolekcji. Chyba, ze tez juz ma. A Ronaldo pewnie nie ma obu.

Opublikowano

Murzynowi psycha siadła, za daleko i tak angole zaszli na farcie

Opublikowano

Zawieszenie i tyle dla tego buma

Jeszcze tam coś próbował szczekać do goata, a idź ty w chuj z tym drewniakiem lapka

Opublikowano

Mam nadzieję że dostaną srogi wpierdol od Francji i wrócą z niczym.

Opublikowano

Pewnie tak będzie bo dzień mniej odpoczynku mają, no chyba że obie ekipy wystawią rezerwy.

Opublikowano
21 minut temu, GearsUp napisał(a):

Pewnie tak będzie bo dzień mniej odpoczynku mają, no chyba że obie ekipy wystawią rezerwy.

Gwiazdki zażyczą sobie nie grać i trenerzyny nawet nie mrugnął.

Opublikowano

W XXI wieku tylko dwa razy zdarzyło się, by drużyna, która pierwsza strzeliła gola w półfinale MŚ, ostatecznie przegrała ten mecz.
Tymi zespołami były:

Anglia w 2018 roku
Anglia w 2026 roku

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Mam nadzieje, że Belingham zawieszenie dostanie za to co zrobił po ostatnim gwizdku. Psycha słaba.

Wydawał mi się dobrze wychowanym chłopakiem, ale jednak typowy Madrista po przegranej. Zaraza.

img_1_1784200333589.jpg

Opublikowano

Kariera Varciniaka troszku wyhamowała nosacz3