Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Kanada, Meksyk, USA

Featured Replies

Opublikowano

Ale jak to, przecież prawie nic na turnieju nie dostał, bo go trzymali na finał ;d

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 91,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przydałby się koncert przed dogrywką

• rafanus2
    rafanus2

Moi drodzy Amerykanie. Właśnie obejrzałem mecz. Wszyscy go oglądaliśmy. I powiem wam jedno: to był największy przekręt w historii futbolu. Większy niż wszystkie razem wzięte. Uwierzcie mi. Mówią, że B

Opublikowano

Nie bez powodu po sieci lata kompilacja "WSZYSTKIE kontakty z piłką Messiego po golu na 1-0" (trudno wrzucić, kasują), bo to jest niesamowite, jaki poziom efektywności on osiągnął. Może i stoi lub chodzi przez cały mecz, ale jak już coś robi, to prawie natychmiast jest tak groźnie, tak do przodu. Dosłownie za każdym razem. Coś niesamowitego. W pewnym sensie to szczyt Messiego, ten Mundial, jego efektywność jest rekordowa.

Aż ciężko uwierzyć, że już 10 lat temu ogłosił zakończenie kariery reprezentacyjnej, po czwartym przegranym finale i ogólnej atmosferze toskyczności, nota bene właśnie na stadionie nowojorskim, na którym będzie teraz finał MŚ...

Opublikowano
3 godziny temu, Pix napisał(a):

Ale jak to, przecież prawie nic na turnieju nie dostał, bo go trzymali na finał ;d

Przypau, nie będzie nowych kontraktów na reklamy szamponów i suszarek.

Opublikowano

No sprawa z Marciniakiem jest o tyle dziwna, że niemal na pewno było wiadomo, że finału nie będzie sędziował - żaden arbiter nie brał udziału w 2 finałach MŚ z rzędu. Ale dziwne, że nie dali mu półfinału lub meczu o 3 miejsce. W Polsce kreuje się go na najlepszego sędziego na świecie, ale chyba rzeczywistość to szybko zweryfikowała. Nieprzypadkowo placek, który chujowo sędziował w meczu przegranym przez Polaków dostał finał.

Opublikowano

Jestem rozdarty

Kibicuje Hiszpanii i chcialbym aby wygrala

Ale w sumie chcialbym aby wygral Messi , domknal swoja kariere konczac debate o najlepszym w historii + wygral kolejna zlota piłkę, bo nadal jest najlepszym pilkarzem swiata

Opublikowano

Ja sam nie wiem komu kibicować. Chyba jednak Argentyna. Chciałbym żeby Messi wniósł puchar, bez tej arabskiej szmaty na plecach.

Opublikowano

Mi tam to lotto. Liczę na meczycho. Jak Messi wygra, to będzie niesamowite. Yamal w sumie ma jeszcze czas, ale widzę na tym mundialu, że gra bardzo drużynowo bez gwiazdorzenia więc kto wie.

Dobrze, że franca i pyszałki o 23 to mnie nie będzie kusić oglądać przegrywów.

Opublikowano

Ankara Messi, ale z tym kąpaniem Yamala w Madrycie dalej myślą, że to AI.

Opublikowano
On 7/17/2026 at 12:41 PM, Pix said:

mój lokator bardzo silnie wierzył że Marciniak właśnie dostanie finał.Ale beki nie zamierzam toczyć, szkoda mi chłopa

Opublikowano

Co te śmieszne francuziki, to ja nawet nie, xd

Opublikowano

Czyli jednak francuziki mocniej obrażone.

Opublikowano

Cwel Olise wybrał Francję zamiast Anglii, a teraz jest ruchany w dupę.

Opublikowano

Ale s.raka.

Opublikowano
2 minuty temu, Mani napisał(a):

Ten bramkarz Francji to dopiero na łodzi przypłynął bo coś nie kumaty. Albo ma zbroje obsrana.

W chipsach go znaleźli chyba.

Opublikowano

Jezu jaka ciorna ta anglia. Wiecej murzynow niz we francji, a to juz wyczyn.