Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Kanada, Meksyk, USA

Featured Replies

Opublikowano

Niech stracę, dam dziesięć złotych osobie, która poprawnie wytypowała wynik

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 91,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przydałby się koncert przed dogrywką

• rafanus2
    rafanus2

Moi drodzy Amerykanie. Właśnie obejrzałem mecz. Wszyscy go oglądaliśmy. I powiem wam jedno: to był największy przekręt w historii futbolu. Większy niż wszystkie razem wzięte. Uwierzcie mi. Mówią, że B

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Jaja czy nie jaja to tylko rozrywka dla nas, a ją dowieźli całkowicie.

Mbappe król strzelców wszystkiego i nie wygrał nawet Pucharu Intertoto z Realem xD.

Opublikowano

No niby fajnie, ale był tu mocny vibe meczu pokazowego. Zero obrony, śmieszki heheszki, ani jedni szczególnie zadowoleni po wygranej ani drudzy zmartwieni po porażce.

Opublikowano

Anglia z drugim medalem MŚ, wreszcie dogonili Polskę. Trochę abstrakcja, że nigdy po 66' nie byli w top 3.

Opublikowano
7 godzin temu, Figaro napisał(a):

Chciałeś powiedzieć że robią zajebisty mecz, w którym znowu widać fun z gry w piłkę?

Dobrze by było żeby to wynikało z umiejętności i ZAANGAŻOWANIA graczy a nie, że mają wywalone jajca.

To samo jest w meczu gwiazd NBA co z tego, że jest show i wynik jak wszyscy zawodnicy mają mecz w dupie.

Opublikowano

Marudzicie jest ok. Przecież każdy morda zaciesz podczas meczu, a dopiero potem te ciężkie rozkminy co do zaangażowania i robienia sobie jaj.

Byłoby 1:0 po zaangażowaniu to by każdy marudził, że mógł iść spać.

Opublikowano

Chyba trzeba będzie obejrzeć powtórkę, bo wczoraj mi się nie chciało oglądać. A było co, patrząc na wynik.

Opublikowano

Nie lubię Hiszpanii i nie lubię Argentyny. Nie lubię obecnych reprezentacji tych krajów. Ale z dwojga złego, dzisiaj musi wygrać futbol, więc Hiszpania. Nie cierpię tych przygłupich buców z Argentyny, z wyłączeniem Lautaro. No Messiego szkoda, bo chociaż pozasportowo mnie irytuje, to w piłce jestem trochę romantykiem i obrona tytułu MŚ w wieku 39 lat, na pożegnanie z reprezentacją, po takim turnieju... On już ma niedoścignione piłkarskie CV nie z tego świata. Ale jakby tak jeszcze je dopakować na koniec... Tylko wtedy reszta tych psów też by miała po dwa. Nie, musi być Hiszpania, Messiemu życzę bramki w przegranym finale i udanego meczu.

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

Hiszpania raczej na pewno nie da się zamknąć na własnej połowie i nie pozwoli Argentynie na takie szaleństwo jak z Anglią. Ciekawi mnie czy Argentyna będzie tak samo twardo grać, bo wydaje mi się że styl Hiszpanów ich może bardzo zirytować. Na pewno nie ma co liczyć, że Hiszpania spuści głowe w dół jak Francja czy Anglia i będzie bezradna.

Hiszpania raczej to wygra bez problemu, bo nie sądzę że szaleństwo Argentyny tym razem wystarczy.

Fajnie jakby się boksowali i było jakieś 3:2, ale skończy się pewnie na 2:0 dla Hiszpania.

Takie gdybanie, a mecz pewnie znowu zweryfikuje wszystkich.

Opublikowano

O, a jednak byly jeszcze dwa gole jak poszedlem xD No mecz wygladal po prostu na pokazowy i chyba francja moze sobie pluc w brode, ze miala tak wywalone w pierwszej polowie bo angole byli do pykniecia. Porownanie do meczu gwiazd NBA zasadne, ale z zastrzezeniem ze to mecz gwiazd z ostatnich lat gdzie przypomina to bardziej schadzke dobrze zarobionych kumpli a nie wojne i prezenie muskulow jak w latach 90-00. Nie wiem kiedy ten trend dotknal meczy o 3 miejsce ale chyba dopiero teraz bo nie przypominam sobie takiego tumiwisizmu na jakichkolwiek mistrzostwach. Mozna jeszcze uzyc argumentu zmeczenia turniejem ale ten pewnie zostanie rozwiany przez dzisiejszy mecz.

Opublikowano

Początkowe donosy o półgodzinnym half-time show zostałty rozwiane. FIFA mówi, że zmieszczą się w 17 minutach.

W ciągu tych 17 minutach ma wystąpić... cały świat? Shakira, Madonna, Justin Bieber, BTS, Coldplay w jakiejś specjalnej aranżacji, Burna Boy, a także orkiestra pod batutą Dudamela. Nie wiem, może oni wszyscy po prostu zaśpiewają jedną piosenkę, typu "Pokonamy fale". Pokaz ma nie tylko zachwycić, zdaniem FIFA, ale też "rzucić światło na ważniejszy cel, promują FIFA Global Citizen Education Fund i naszą wspólną misję, by rozszerzać dla dzieci na całym świecie dostęp do wartościowej edukacji i szans w futbolu". Hm, do tego trzeba Shakiry, na pewno.

Opublikowano

Skoro Pique został piłkarzem i mógł puknąć Shakire to może jacyś młodzieńcy też chcą, a piłka im w tym pomoże.

Nawet jeśli się nie uda, to wybiorą sport zamiast złą drogę.

Opublikowano

Gówno mecz, na szczęście był późno i można było na nim przysypiać. Dzisiaj SPEKTAKL

na stronie realu stabilnie

54frgy.jpg

Opublikowano

No mecz dla fanów Barcelony, Messi legenda a w Hiszpanii pół składu to Barca.

Opublikowano

Po prostu fani Realu na stronie często mówią, że nie lubią tych ekip, i że liczą na ich porażkę z racji lojalnościowo-klubowo-moralnych. Ten tekst raczej się z tego naśmiewa niż serio uważa za ważne ogłosić, że autor tekstu nie lubi konkretnych ekip piłkarskich.

Ludzie siedzący w necie niczego tak nie lubią, jak POMPOWANIA BALONIKA, więc i to jest dla nich najgorsze.

image.png

Opublikowano

Ciekawe czy dzisiaj Messi przekaże swojemu stadku naćpanych pitbuli żeby nie kopali Yamala. Zbyt mocno vegeta_smile

Opublikowano

Dla Realu to kompromitacja że nikogo nie ma w kadrze Hiszpanii

Opublikowano
4 godziny temu, Mejm napisał(a):

. Nie wiem kiedy ten trend dotknal meczy o 3 miejsce ale chyba dopiero teraz bo nie przypominam sobie takiego tumiwisizmu na jakichkolwiek mistrzostwach.

Czy ja wiem, to zalezy kto gra o te 3 miejsce, zawsze jak graja jakies potęgi to maja wyjebane w ten mecz bo co im z tego brazowego medalu? Jak gra o brąz jakis underdog dla ktorego 3 miejsce to sukces to inaczej zawsze to wyglada. Dla Amglii i Francji to jak gra o pietruszke.

Opublikowano
2 godziny temu, Zwyrodnialec napisał(a):

Dla Realu to kompromitacja że nikogo nie ma w kadrze Hiszpanii

No jeden jest

Opublikowano

Kudłaty nie zagrał tam jeszcze sekundy, więc zaliczanie tego mocno naciągane.

Opublikowano

Kyliana oraz Tuchela interesował wczorajszy mecz. Dyktator chciał se dostrzelić do króla (niekoniecznie wygrać, dla niego mogło być np 7:3 dla Anglii), a trener potrzebował argumentu, że ugrał wiecej niż Southgate na mundialu na w kwestii pokazania się na dywaniku federacji. Przed golem Hej Dżuda siedział mocno zaniepokojony, a po bramce kapitalnie się uśmiechnał.

Opublikowano

Pierwszy hymn jaki graja to oczywiscie USA dynia