Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PC Extreme

Featured Replies

Opublikowano

Limitki odebrane. Piękny zapaszek chociaż co kwartał, aż się w głowie zakręciło jak wyciągnąłem z koszulki:banderas: Większości gier nie znam, więc się trochę dokształcę z historii.

Przechwytywanie.thumb.JPG.bf2156e7187eb16028ee517d95a376de.JPG

• Odpowiedzi 365
  • Wyświetleń 29,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No to lecimy... Wysyłka zajmie standardowo ze 4-5 dni, na tę chwilę z Allegro 1450 paczek i jeszcze 385 sklep. Do usłyszenia koło środy    

• Ken Adams
    Ken Adams

Od wczoraj zastanawiam sie nad wyborem okladki PC Extreme i nie umiem, pomyslalem "a moze niech zycie napisze scenariusz a ja sie dostosuje?!!!??!" Napisalem, w ramach treningu, strone, ktora pom

• Dobry! Update, bo dawno nie było - +1600 egz. wpadło, a z istotnych informacji dorzuciliśmy 8 stron, a i tak ze wszystkim ciężko się upchnąć   1. wersja limitowana - 400 egz. 2. Duke Nukem - 25

Opublikowano
9 godzin temu, Danny85 napisał(a):

Ignition

Wspaniala gierka. W pewnym sensie ciekawe, ze dzisiaj taki tytul nie przetrwalby dwoch minut w telefonie, a kiedys mozna bylo zagrywac sie w te rajdowke calymi dniami

@Ukukuki

daj fotke calego zestawu

Moj charakter jest nadal budowany ale mi sie nie spieszy

Opublikowano

Dzisiaj ma być w paczkomacie, klasycznie będzie czytane przy otwartym oknie, aby wiało zapachem w morde :banderas:

Opublikowano

Mam i ja, odebrałem wczoraj na Orlenie. Jak zwykle jest co poczytać mimo że do PC mi daleko. No ale Doom, HL i Unreal na zawsze w moim serduszku. Najlepsza jest fotka Grzybiarza we wspominkach, dawno się tak nie uśmiałem. Pełniaki na ścianie? Ossochozi? :) Fajnie że udzielają się tu B. Kluska, pan Czajor od gazetek i pan Uchański. A zapach jest fenomenalny! Dobra robota panowie!

20250319_111515.jpg

Opublikowano

Też przed chwilą otworzyłem paczkę i mocny zapach farby podobny do dawnego OPSM. Po przejrzeniu to tylko ten poradnik do Dooma mi nie pasuje. Konsolite ładnie się wyżył na blaszakowych bijatykach :vegeta_smile:

Opublikowano

Też miałem dać fotkę, ale mam tylko przed Amiga, a że Amiga za nami to olałem temat. 

Opublikowano

Dotarło, i co mogę powiedzieć. "Mamo, pojedźmy do Czarnobyla, mamy Czarnobyl w domu", i nie, nie chodzi o Fallouta.

Opublikowano
Godzinę temu, łom napisał(a):

Też przed chwilą otworzyłem paczkę i mocny zapach farby podobny do dawnego OPSM. Po przejrzeniu to tylko ten poradnik do Dooma mi nie pasuje. Konsolite ładnie się wyżył na blaszakowych bijatykach :vegeta_smile:

Sama prawda, żadne wyżywanie się ;)

Opublikowano

Wpadło, okładka z Doom tak intensywnie ma te kolory, że czuje sie jak bym oglądał coś na OLEDZIE :banderas:

Opublikowano

Odebrane, okładeczka z tym czerwonym krabem z mordą xd

Spoiler

Ale jebie :fsg:

Opublikowano

Jakby było mało, to ten okrutnik jeszcze wsadza do koszulki, i zanim człowiek się weźmie za lekturę, to dwa tygodnie wietrzenia i siedzenia w przeciągu.

Opublikowano

Ja tam trzymam w koszulkach, żeby zachować aromat.

Opublikowano

Same ćpuny prasowe. Widzę, że nie jestem osamotniony ze swoim skrzywieniem 😅

Opublikowano
29 minut temu, Ken Adams napisał(a):

Teraz bedziesz musial przeczytac wszystkie 7

No zaczynam od księcia, nie mogę doczekać się zawartości kolejnych hehe

Magazyn ma ciekawy mocny zapach, wyczuwam nuty orzechowe :fsg:

Co do zawartości, myślałem ,że to ja jestem stary a tu ludzie wyskakują ze wspominkami z lat 80 xd Urzekła mnie też historia redaktora z wołaniem mamy aby pokazać wyuczone fatality w Mortal Kombat.  

Opublikowano

Ten opis dooma, to przecie ukłon w stron mapek z top secret… no ale faktycznie może za dużo stron wyszło. No nic, ogra się kiedyś najładniejsza wersje w duckstation z aczikami.

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):

IMG_0840.thumb.jpeg.3c37cad7ea0337364ebcc3ca69189bf3.jpeg

:wub:

Zabieram się za czytanie 

Jedna sztuka pachnie intensywnie. Nawet sobie nie wyobrazam jak pachnie 7...

Spoiler

Ale jestem pewny, że wspaniale... :fsg:

Opublikowano

"Hail to the King @Perez, Baby!"

copy2.jpg

Edytowane przez Badus

Opublikowano

Piękny, gruby numer. Widać jakość, widać ilość włożonej pracy. Gratulacje i dzięki jak zawsze :hi:

Z mniej przyjemnych wiadomości, to otworzyłem numer i zacząłem czytać narodziny peceta. Zobaczyłem jakieś VLB, PCI, 80286 i niestety szybko stwierdziłem, że absolutnie nie jestem targetem tego numeru. No ale jest kolejny specjal do kolekcji, Prezes i ekipa dostali pieniążki i teraz mogę czekać na ukochanego Silenta i ukochanego Snesa :wub:

Opublikowano
8 minut temu, Pix napisał(a):

Z mniej przyjemnych wiadomości, to otworzyłem numer i zacząłem czytać narodziny peceta. Zobaczyłem jakieś VLB, PCI, 80286 i niestety szybko stwierdziłem, że absolutnie nie jestem targetem tego numeru.

Mnie te technikalia i boomerskie wspominki też nie interesują, szczególnie, ze kupowałem jakiś czas pixela i sie tego naczytałem. No ale numer wypchany po brzegi reckami, więc to z przyjemnością skonsumuje, szczególnie, że w wiele pozycji nie grałem.