Opublikowano wtorek o 16:061 dzień 15 minut temu, Szermac napisał(a):co XDNo po prostu się czuję jak za gnoja :D
Opublikowano wczoraj o 07:00 1 dzień Dobra grane bylo do 4 - jestem w misji, która byla pokazana na gamescom (chapter 11)Perfekt parry i dodge to najlepsze co przytrafiło się tej serri od lat!Yakumo to świetna postać pasuje tu jak ulał, jego progress w grze jest podany idealnie czujemy z minuty na minutę jak rośniemy w siłę.Dostaniesz nowa broń? Graj nią od razu.Spora różnorodność przeciwników, sama historia na ten moment daje radę.Gra płynna do bólu, muzyka też kozacka, woda w ucho.Jedyny zarzut na ten moment jaki mam a w zasadzie to dwa - momentami tekstury wygladaja jakby się nie doczytały i struktura chapterow są za bardzo rozwleczone w mojej ocenie zupełnie nie potrzebnie.System walki i nowe mechaniki 10/10!Grafika ładna i bardzo miła dla oka - pięknie to wyglada na OLEdzie
Opublikowano wczoraj o 07:16 1 dzień A jak z poziomem trudności? Widzę, że lecisz szybko więc chyba nie ma szału? Normal czy od razu hard na pierwsze podejście? Ten tryb z wyzwaniami jest dostępny od początku czy trzeba go najpierw odblokować robiąc story?
Opublikowano wczoraj o 07:34 1 dzień Gram na normalu, parę razy dostałem solidny wpier.... Z uwagi, że nie lubie ratować się potionami a zarazem musi być widowiskowo, walki z Bossami na prawdę konkretne (choć zdarzają się też słabsze starcia)Polecam normala na start bo jest masę mechanik do nauczenia.W story mamy dodatkowe misje plus wyzwania na arenie z przeciwnikami gdzie ustawiamy na jakim hendicapie chcemy podjąć wyzwanie.Kontentu jest na prawdę sporo.
Opublikowano wczoraj o 07:57 1 dzień A i OT na różnych przeciwnikach taka sama animacja tu NG2 dalej najlepsze.
Opublikowano wczoraj o 08:34 1 dzień 2 godziny temu, Soul napisał(a):Jak bossowie? Bo widziałem największe zarzuty wobec tego. No i ludzie piszą, że nie gra się tak jak w stare gaideny tylko widać, że to gra PG i trochę Vibe bayonetty - jak faktycznie jest? Parry to jak intercept z hurricane pack 1?No i skąd masz grę, też chce.38 minut temu, Soul napisał(a):A i OT na różnych przeciwnikach taka sama animacja tu NG2 dalej najlepsze.:(
Opublikowano wczoraj o 08:47 1 dzień Pozytywnie, choć nie jest idealnie powiedział bym, że 70% Bossow na tak a te pozostałe no cóż mogli się lepiej postarać.Tak, czuć starego dobrego Gaidena (trochę dziwne, że takie rzeczy jak odbicie od pleców czy UT przy londowaniu musiszmy odblokować po jakimś czasie, brakuje tego od początku)Parry wykonujmy przód plus mocny taka, daje nam to gwarantowany hit, esencja i po ulepszeniu odcina też część ciała co daje nam gwarantowane OT.Jest jeszcze perfect block, perfect parry, perfect dodge to samo w formie kruka - no powiem wam jesr tego trochę
Opublikowano wczoraj o 08:50 1 dzień A i o ile polecam wyłączyć hitstop przy ciosach tak przy rozczłonkowywaniu polecam ten stop zostawić - bo gra jest tak szybka, że czasami nie widać jak ktoś straci rękę albo nogę.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Koniec.Mocna końcówka, świetne walki z Bossami.System walki w tej grze to arcydzieło.Były momenty gdy myślałem, że tego nie dowieźli...Na szczęście dali radę :)NG4 - to kontynuacja, która powinna mieć miejsce zaraz po NG2!Nowa Gra plus dostępna!Naprawdę nie pakujcie się w Harda, normal to idealny poziom, żeby ogarnąć nowe mechaniki.POLEaCAM! Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Soul
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Po ukończeniu:Nowa gra plus - nowymi amuletami, misjami itpWyzwanie chapterow Trailsy (walki z Bossami i przeciwnikami)Poziom Master Ninja odblokowany i Death Wish.Wyzwania na arenieI na koniec nowy screen w głównym menu.Kontentu tu nie brakuje!
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No ja czekam do wtorku, urlop zaklepany, Monstery się chłodzą, będzie rzeźniczenie. Dobrze, że dowieźli z systemem walki, no ale w to w końcu Platinum przejść, splatynować, a chwilę później wlatuje Tormented Souls 2, co za miesiąc
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A ja nie biorę urlopu, L4 ani niczego innego bo za stary jestem i wolę się elegancko wyspać, żeby w pełni sił pograć po robocie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ładnie dopakkwana gra na start szczerze mówiąc, a żaden gaiden prócz poziomów trudności nie grzeszył w tym temacie na premierę.Miło.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 14.10.2025 o 17:35, Josh napisał(a):Zaczynacie mnie powoli denerwować z tym graniem przed premierą Youtuberek pierdolony